FredziaFredzia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Frytela, w końcu! Odzywaj się, co u Ciebie? Quote
Frytela Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='M&S']cześć Frytela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale bombowa fota, co u Was?[/QUOTE] Uhhh dużo :) Jak widać z fotki - mam nową pociechę - Grappa (RE-KONTRA DELLBENQ Gaucho). Suczka upragniona, dawno zamówiona, pamiętacie jak wspomniałam kiedys że czekam na szczenie po amerykańskim psie? Oto ona :) Przebojowa mała potworzyca - Asiaczkowa widziała ją w dniu gdy ją odbierałam - na wystawie w Łodzi, taka grzeczna wtedy była.... [quote name='marcelinka371']Uwielbiam Corgi:D Jak zastanawiałam sie nad 2 psem to odwiedziłam strone twojej hodowli:D[/QUOTE] Miło nam :) Niestety strona bardzo w remoncie, dopiero dzisiaj się za nią zabrałam - dzień wolny ;) [quote name='FredziaFredzia']Frytela, w końcu! Odzywaj się, co u Ciebie?[/QUOTE] Dużo i nic, pracuję u ojca, czas mam tylko na pracę i na psy, jedynie niedziele mam wolne, ale kurcze zawsze coś na nie wymyśle i nie mogę wypocząć hehe :) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Cudo:) [url]http://i39.tinypic.com/244r504.jpg[/url] Tak,potwierdzam, widziałam BARDZO GRZECZNĄ I WESOŁĄ SUCZKĘ:) Nie rozumiem więc, skąd u Ciebie wziął się diabełek...? Może gdzies ktoś podmienił sunię...? Pzdr. Quote
Frytela Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='Asiaczek']Cudo:) [url]http://i39.tinypic.com/244r504.jpg[/url] Tak,potwierdzam, widziałam BARDZO GRZECZNĄ I WESOŁĄ SUCZKĘ:) Nie rozumiem więc, skąd u Ciebie wziął się diabełek...? Może gdzies ktoś podmienił sunię...? Pzdr.[/QUOTE] Toż to tyran! Wóda pół futra już straciła... ;) Czy będzie Pani w Kielcach? Z przyyjemnością pokażę jak mała rośnie :) Quote
Avaloth Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Haha Grappa w roli krzyżaka wygląda genialnie :D :D ładny nowy wygląd strony masz :) (nie wiem na ile nowy bo trochę tam nie wchodziłam) Quote
Frytela Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='Avaloth']Haha Grappa w roli krzyżaka wygląda genialnie :D :D ładny nowy wygląd strony masz :) (nie wiem na ile nowy bo trochę tam nie wchodziłam)[/QUOTE] Jak ja puścilimy, wchodzi klient i "A co to za papież?!?!" hahahah :D Robię ja od.... połowy sierpnia, właśnie psie zakładki robię, oj.... Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Frytela']Toż to tyran! Wóda pół futra już straciła... ;) Czy będzie Pani w Kielcach? Z przyyjemnością pokażę jak mała rośnie :)[/QUOTE] Tak, jesteśmy w Kielcach, w sobotę:) pzdr. Quote
Frytela Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='Asiaczek']Tak, jesteśmy w Kielcach, w sobotę:) pzdr.[/QUOTE] O to super, jadę z Wódą, Bronką, Gnojkiem-Grappa (aż się boję co to będzie...) i Fredem (beaglem :) ) Więc będę w oba dni Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 No to jest szansa, że się znajdziemy:) Ostrzę sobie pazurki na Twoją Psia Trójcę:) pzdr. Quote
Frytela Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='Asiaczek']No to jest szansa, że się znajdziemy:) Ostrzę sobie pazurki na Twoją Psia Trójcę:) pzdr.[/QUOTE] Hahaha, dobrze :) ZNajdziemy się na pewno! :) [quote name='M&S']A do Nowego Dworu wybierasz się?[/QUOTE] Wybieram, wybieram, wóda oceny zbiera więc muszę ;) No chyba że chilli mi przeszkodzi.... Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 O, my tez do NDM jedziemy:) Ale jestesmy w niedzielę... A Chilli to w jakim sensie ma przeszkodzić? Będzie rodzić? Pzdr. Quote
Frytela Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Będzie chciała do faceta czym prędzej ;) czekamy na cieczkę, ale już się boję ;) Ja pewnie w NDM też bede w oba dni (beagle...) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ooooo, ależ urodzaj pod koniec roku na nasze spotkania:) pzdr. Quote
M&S Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Asiaczek']Ooooo, ależ urodzaj pod koniec roku na nasze spotkania:) pzdr.[/QUOTE] Będzie fajnie:) Quote
Frytela Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Moje gapelstwo wczorajsze :) 3,5 msc [IMG]http://www.dellbenq.e-corgi.pl/img/psy/grappa_bok.jpg[/IMG] [IMG]http://www.dellbenq.e-corgi.pl/img/psy/grappa_lezy.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 No proszę cię! Przecież to prawdziwy janiołecek:) pzdr. Quote
Frytela Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Janioołeczek? Diablotti w janiołeczkowej skórze ;) Kochana jest, potrafi na sekunde sie przytulić tylko po to żeby za moment ugryźć w nos ;) Quote
FredziaFredzia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Oj tam od razu diablotti - po prostu się znudziło przytulanie i już! :lol: Quote
Frytela Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Oj tam od razu diablotti - po prostu się znudziło przytulanie i już! :lol:[/QUOTE] a żeby ona przynajmniej RAZ w życiu się ładnie przytuliła... Przytulać to się lubi Wódka i Chilli, chillowata jest w tym mistrzynią - na komende (na ringu, na łóżku, w samochodzie)i leży przytulona jakby już spała ;) Quote
Frytela Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Dzisiejszy Gapuch [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/305697_1881697261692_1819155829_1312948_1539151910_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/297773_1881699061737_1819155829_1312950_306612988_n.jpg[/IMG] Quote
Avaloth Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Na pierwszym wygląda zabójczo :loveu::loveu: Ha, jednak pembroki wiedzą co dobre :eviltong::loveu: a z tego co pamiętam, to na początku pisałaś że Wódka straszna indywidualistka, nie bardzo się przytulać chce. Czy psy pomyliłam? :evil_lol: Quote
Frytela Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='Avaloth']Na pierwszym wygląda zabójczo :loveu::loveu: Ha, jednak pembroki wiedzą co dobre :eviltong::loveu: a z tego co pamiętam, to na początku pisałaś że Wódka straszna indywidualistka, nie bardzo się przytulać chce. Czy psy pomyliłam? :evil_lol:[/QUOTE] Ma konkurencje to zmienia nastawienie ;) Quote
Recommended Posts