Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']Fajnie:):)

Miłej soboty!!!!![/QUOTE]

Oj strasznie była miła :evil_lol:
od 4,45 na nogach, pociągiem do Lublina, po lublinie zrobiłam a z 13 km z buta (lubię chodzić :evil_lol:)
a jak wróciłam to od razu do szczunów, kupy zbierać, wypuścić, nakarmić itd itd....

[quote name='Guciek']Powodzenia dzisiaj!!!
[size=1]U nas też dziś jadą dwa, Pomarańczowa i Niebieski....[/size][/QUOTE]

Dzisiaj jednak nie jadą, jutro rano. Dzisiaj wyjeżdza... piesio. Potwór, gryzoń, gówniarz który nie zna żadnych zasad wyjeżdza dziś. Ale będzie nudno :evil_lol:

Posted

Właśnie odczytałam sms (a dostałam go bite 2 h temu... :evil_lol:) z informacją że Klusia i Mirinda mają się świetnie, zadomowiły się, zwiedziły ogród, zapoznały się z jużakiem i załatwiają się w przeznaczonej na to kuwetce.
Az miło się zrobiło ;)

Posted

[quote name='Frytela']Właśnie odczytałam sms (a dostałam go bite 2 h temu... :evil_lol:) z informacją że Klusia i Mirinda mają się świetnie, zadomowiły się, zwiedziły ogród, zapoznały się z jużakiem i załatwiają się w przeznaczonej na to kuwetce.
Az miło się zrobiło ;)[/QUOTE]

Super, będziemy wypatrywać małych na wystawach:):)

Dobrego dnia!!!

Posted

[quote name='M&S']Super, będziemy wypatrywać małych na wystawach:):)

Dobrego dnia!!![/QUOTE]

Z tego co już wiem to Klucha i Mirinda mają szybko zaczynać swoją karierę ;) Piesek może w poznaniu się pojawi :)
Dzisiaj dostałam sms że dziewczynki super spały bo aż do 7! bez żadnych pobudek :)

Posted

[quote name='Frytela']Właśnie odczytałam sms (a dostałam go bite 2 h temu... :evil_lol:) z informacją że Klusia i Mirinda mają się świetnie, zadomowiły się, zwiedziły ogród, zapoznały się z jużakiem i załatwiają się w przeznaczonej na to kuwetce.
Az miło się zrobiło ;)[/QUOTE]Nonono, na początek pokazały się z tej lepszej strony;)

[quote name='Frytela']Z tego co już wiem to Klucha i Mirinda mają szybko zaczynać swoją karierę ;) Piesek może w poznaniu się pojawi :)
Dzisiaj dostałam sms że dziewczynki super spały bo aż do 7! bez żadnych pobudek :)[/QUOTE
E, niemozliwe! Podmienili psy.....

pzdr.

Posted

[quote name='Frytela']Z tego co już wiem to Klucha i Mirinda mają szybko zaczynać swoją karierę ;) Piesek może w poznaniu się pojawi :)
Dzisiaj dostałam sms że dziewczynki super spały bo aż do 7! bez żadnych pobudek :)[/QUOTE]

To fajnie:):)

Miłego dnia!!!

Posted

Od właścicieli dostaję same dobre wiadomości, co mnie baaardzo cieszy :)
Po tym wszystkim co przeszłam z tym miotem takie wiadomości dają mi wiarę we wszystko :)

Dzisiaj jedziemy odebrać metryczki maluchów i od razu zarejestruję moją piękność ;)

Posted

w tym roku w Krakowie na wystawie były tylko 4 corgi, mam nadzieję że za rok miot M zapełni te pustki :D
z głównym naciskiem na moją ulubienicę oraz mamusię :eviltong:
a jak maluchy które jeszcze u Ciebie :) ? jakieś zdjęcie może ?:cool3:

bo aktualnie muszę zaspakajać niedosyt pięknymi tollerkami Guciek :loveu: moja 4 ulubiona rasa xdd

Posted

niestety szkoła zabiera mi cały czas na zajmowanie się maluchami a tym bardziej do robienia fotek...
Kraja mi się serce kiedy rano nie mam czasu do nich zajrzeć a po poludniu mam dosłownie chwilę ;( ;(

Posted

[quote name='Asiaczek']Eeeee, myslałam, że to coś innego...
Ja szkoły nie mogę olać, to lata szkolne mam już dawno za sobą...
Nikt nie zna sposobu na "niedoczas"...?

pzdr.[/QUOTE]

Znam, trzeba wrócić do [B]PRACY:evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Frytela']niestety szkoła zabiera mi cały czas na zajmowanie się maluchami a tym bardziej do robienia fotek...
Kraja mi się serce kiedy rano nie mam czasu do nich zajrzeć a po poludniu mam dosłownie chwilę ;( ;([/QUOTE]

[b]Frytela[/b] jak ja cię dobrze rozumiem :) Ja muszę wykąpać moje burki w końcu i wyczesać porządnie wszystkie rzepy i gałązki z nich ;)

Posted

Ja sobie to wszystko tu czytam ale nie mam jak komentować :evil_lol:

Ze szkoła jak zawsze, częściej gorzej niż lepiej :P
Wczoraj obie dziewczynki miały spacer rekreacyjny :)
5 godzin poza domem, padły niesamowicie ;) Tyle wrażeń, przestrzeni, ludzi i dziwnych warczących machin na 4 kołach, paski zdjęte z zebry ułożone na czymś czarnym po czym jeżdzą te dziwne machiny.

Mam jakieś fotki, robione telefonem więc marne ale są ;)