Guciek Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Powodzenia dzisiaj!!! [size=1]U nas też dziś jadą dwa, Pomarańczowa i Niebieski....[/size] Quote
Frytela Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='M&S']Fajnie:):) Miłej soboty!!!!![/QUOTE] Oj strasznie była miła :evil_lol: od 4,45 na nogach, pociągiem do Lublina, po lublinie zrobiłam a z 13 km z buta (lubię chodzić :evil_lol:) a jak wróciłam to od razu do szczunów, kupy zbierać, wypuścić, nakarmić itd itd.... [quote name='Guciek']Powodzenia dzisiaj!!! [size=1]U nas też dziś jadą dwa, Pomarańczowa i Niebieski....[/size][/QUOTE] Dzisiaj jednak nie jadą, jutro rano. Dzisiaj wyjeżdza... piesio. Potwór, gryzoń, gówniarz który nie zna żadnych zasad wyjeżdza dziś. Ale będzie nudno :evil_lol: Quote
Frytela Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Właśnie odczytałam sms (a dostałam go bite 2 h temu... :evil_lol:) z informacją że Klusia i Mirinda mają się świetnie, zadomowiły się, zwiedziły ogród, zapoznały się z jużakiem i załatwiają się w przeznaczonej na to kuwetce. Az miło się zrobiło ;) Quote
M&S Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Frytela']Właśnie odczytałam sms (a dostałam go bite 2 h temu... :evil_lol:) z informacją że Klusia i Mirinda mają się świetnie, zadomowiły się, zwiedziły ogród, zapoznały się z jużakiem i załatwiają się w przeznaczonej na to kuwetce. Az miło się zrobiło ;)[/QUOTE] Super, będziemy wypatrywać małych na wystawach:):) Dobrego dnia!!! Quote
Frytela Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='M&S']Super, będziemy wypatrywać małych na wystawach:):) Dobrego dnia!!![/QUOTE] Z tego co już wiem to Klucha i Mirinda mają szybko zaczynać swoją karierę ;) Piesek może w poznaniu się pojawi :) Dzisiaj dostałam sms że dziewczynki super spały bo aż do 7! bez żadnych pobudek :) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Frytela']Właśnie odczytałam sms (a dostałam go bite 2 h temu... :evil_lol:) z informacją że Klusia i Mirinda mają się świetnie, zadomowiły się, zwiedziły ogród, zapoznały się z jużakiem i załatwiają się w przeznaczonej na to kuwetce. Az miło się zrobiło ;)[/QUOTE]Nonono, na początek pokazały się z tej lepszej strony;) [quote name='Frytela']Z tego co już wiem to Klucha i Mirinda mają szybko zaczynać swoją karierę ;) Piesek może w poznaniu się pojawi :) Dzisiaj dostałam sms że dziewczynki super spały bo aż do 7! bez żadnych pobudek :)[/QUOTE E, niemozliwe! Podmienili psy..... pzdr. Quote
M&S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Frytela']Z tego co już wiem to Klucha i Mirinda mają szybko zaczynać swoją karierę ;) Piesek może w poznaniu się pojawi :) Dzisiaj dostałam sms że dziewczynki super spały bo aż do 7! bez żadnych pobudek :)[/QUOTE] To fajnie:):) Miłego dnia!!! Quote
Frytela Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Od właścicieli dostaję same dobre wiadomości, co mnie baaardzo cieszy :) Po tym wszystkim co przeszłam z tym miotem takie wiadomości dają mi wiarę we wszystko :) Dzisiaj jedziemy odebrać metryczki maluchów i od razu zarejestruję moją piękność ;) Quote
Avaloth Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 w tym roku w Krakowie na wystawie były tylko 4 corgi, mam nadzieję że za rok miot M zapełni te pustki :D z głównym naciskiem na moją ulubienicę oraz mamusię :eviltong: a jak maluchy które jeszcze u Ciebie :) ? jakieś zdjęcie może ?:cool3: bo aktualnie muszę zaspakajać niedosyt pięknymi tollerkami Guciek :loveu: moja 4 ulubiona rasa xdd Quote
Frytela Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 niestety szkoła zabiera mi cały czas na zajmowanie się maluchami a tym bardziej do robienia fotek... Kraja mi się serce kiedy rano nie mam czasu do nich zajrzeć a po poludniu mam dosłownie chwilę ;( ;( Quote
M&S Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Cześć Wam !!!!! Głaski dla najmłodszych i tych starszych też:):) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Guciek']Ja znam proste wyjście :D[/QUOTE] Ja tez jestem w ciągłym niedoczasie i jestem baaaaaardzo ciekawa, co to za sposób... Jakie, jakie? Pzdr. Quote
Frytela Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 haha, chyba się domyślam co miałaś na myśli :evil_lol: Quote
Avaloth Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Guciek']Ja znam proste wyjście :D[/QUOTE] ja też. Olać szkołę, zostać ninja ! :D a teraz mamy weekend :P Quote
Asiaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Eeeee, myslałam, że to coś innego... Ja szkoły nie mogę olać, to lata szkolne mam już dawno za sobą... Nikt nie zna sposobu na "niedoczas"...? pzdr. Quote
M&S Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Asiaczek']Eeeee, myslałam, że to coś innego... Ja szkoły nie mogę olać, to lata szkolne mam już dawno za sobą... Nikt nie zna sposobu na "niedoczas"...? pzdr.[/QUOTE] Znam, trzeba wrócić do [B]PRACY:evil_lol::evil_lol:[/B] Quote
Asiaczek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Co Ty! Wtedy to juz na nic bym nie miała czasu... pzr. Quote
Kaya Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Frytela']niestety szkoła zabiera mi cały czas na zajmowanie się maluchami a tym bardziej do robienia fotek... Kraja mi się serce kiedy rano nie mam czasu do nich zajrzeć a po poludniu mam dosłownie chwilę ;( ;([/QUOTE] [b]Frytela[/b] jak ja cię dobrze rozumiem :) Ja muszę wykąpać moje burki w końcu i wyczesać porządnie wszystkie rzepy i gałązki z nich ;) Quote
M&S Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Cześć poniedziałkowo:) Fajnie, że mogłyśmy się zobaczyć w Wwie!!! Quote
Asiaczek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Napisz chociaz, jak ze szkołą ... Pzdr. Quote
Frytela Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Ja sobie to wszystko tu czytam ale nie mam jak komentować :evil_lol: Ze szkoła jak zawsze, częściej gorzej niż lepiej :P Wczoraj obie dziewczynki miały spacer rekreacyjny :) 5 godzin poza domem, padły niesamowicie ;) Tyle wrażeń, przestrzeni, ludzi i dziwnych warczących machin na 4 kołach, paski zdjęte z zebry ułożone na czymś czarnym po czym jeżdzą te dziwne machiny. Mam jakieś fotki, robione telefonem więc marne ale są ;) Quote
Asiaczek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ooooo, panienki na spacerku były:) Możesz wstawić te marne fotki... my się nie obrazimy... Pzdr. Quote
Frytela Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 jak wrócę do domu, a właśnie wracam to wstawie ;) Quote
Recommended Posts