Inez de Villaro Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 I teraz możesz znowu pomagac nowym potrzebujacym....:) Quote
Maupa4 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 manietka30 napisał(a):Witamy,biedronka zmieniŁa ziejsce jest w zakopanem. Dziękuję ... :multi: Dziękuję, że napisaliście ... :lol: Quote
akucha Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 O ja! o ja! o jaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Figunia ma takiego fajnego kumpla, tak się wczasuje kochana moja :loveu: Cudnie!!!! Manietko, witaj! Na tej zakopiańskiej stronie są fotki? Może wrzucisz nam link, będziemy podziwać :lol: Quote
joannaw Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dziewczyny, a gdzie trafiła Doda? Wróciłam z wakacji, a na jej wątku cisza. Quote
kasia_maja Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Minął nam wspólnie cały miesiąc.... Nie pamiętam już jak mogło wyglądać nasze życie bez tej cudownej kluseczki... Puma przybrała troszkę na wadze, jak na kobietkę przystało jej pasją są buty, szczególnie japonki... Uwielbia zabierać je do łóżka a potem powoli zjadać.... Po za tym jest prawdziwym aniołkiem... Na spacerkach powoli zaczyna się przekonywać do kontaktów towarzyskich z innym pieskami. Szaleje bez smyczy, aportuje, biega, skacze.... Wszytsko się ślicznie wygoiło, nie ma stanu zapalnego. Dziś wizyta kontrolna u weterynarza. Zobaczymy co z przepuchlinką i umówimy na szczepienia... Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękujemy.... Lavinio, Ewusku - dzięki z całego serca... :loveu::loveu::loveu: Quote
kasia_maja Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 To Pumka i Maja.... i świeża fotka lady Pumpadour Quote
Inez de Villaro Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kasiu, już wiem po kim nasz Ptysio jest taki radosny:) jaka mama taki syn:) Quote
ATLANTYDA Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Co dobrego u słodkiej Pumci i jej Pani ;)? Może choć jakieś fotki dla nacieszenia oka ? Quote
lavinia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 tak, tak, poprosimy o fotki wszystkich dziewczynek...duuużo fotek :multi: Quote
agata-air Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ja też bym chciała poglądac mamusie moich dzieci :evil_lol: Quote
kasia_maja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Mnie to do chwalenia się Pumaczkiem vel Prosiaczkiem nie trzeba długo namawiać. Ostatnio miała jakiegoś grzybka w uchu, przez cały tydzień jeździłyśmy do veta na kropelki + zastrzyki wzmacaniające, więc teraz Pumka jest wulkan energi, sierściucha jej pięknieje, nie wypada już tak bardzo + wreszcie ma apetyt za nas dwie i tyć nam wreszcie zaczyna!!! Piesek pięknieje w oczach! Aż miło popatrzeć!:p Quote
kasia_maja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 I proszę oto fotki Ulubione hobby - polowanie na wiewiórki: wypatrywanie zdobyczy: No i ulubiona sztuczka Pumaczka. Co?? Chcesz skorzytać z komputera??? Znowu??? A może lepiej mnie pogłaskać???? Quote
ATLANTYDA Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Cudna dziewczyna z Pumy :loveu:.Mizianki dla suni:calus::calus: . Pozdrawiamy Was z czarnuchami ;):lol: Quote
lavinia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 spacerek, spacerek - trzeba się zorganizować i zrobić wspólny spacerek, może byc u was w parku na przykład :-) Quote
kasia_maja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dziewczyny, dzięki za pozdrówka. Wymiziałam Pumkę za wszystkie czasy. :loveu: Wczoraj z sentymentu przejrzałam posty z początku tego forum i aż mi się łezka zakręciła.... Tyle dobrych ludzi w jednym miejscu. Jak się chce, to naprawdę można zdziałać wiele dobra.... Lavinio, spacerek to jest świetny pomysł .:multi: Pewnie by Ewusek też wpadł, ze swoim beżowym, ślicznym maluchem.... Trzeba tylko czekać na odezw pozostałej... czwórki! Albo chociaż na fotki z nowych domków... Quote
Ewusek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kasiu, ja bardzo chetnie bym wpadla, ale nie wiem kiedy.... za tydzien mam pierwszy zjazd na uczelni (psychologia zwierzat), nastepny weekend mam wolny, a kolejny bede w Poznaniu na wystawie. Nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym sie z Wami spotkac :-) Dzisiaj poznalam malutka bulwinke od Lavini, ktora mieszka u Pati :-) jestem na razie zalamana... bo zostalam wmanewrowana, jak macie czas to poczytajcie http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-wolanie-o-pomoc-121538/index12.html Quote
kasia_maja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ewusku! W poniedziałek wyruszamy z Pumą na czipka wszczepienie + kupujemy ciuch na przymrozki, tak że będzie świetnie wyposażona i niezniszczalna, więc jak znajdziesz czas to nawet w śniegu......... Wypatrzyłam na twoim bannerku, prócz beżowego malucha, jeszcze jedną bulwkę, biało czarną.... masz jeszcze jedną??? tak jak mówiłaś - jest jedna rzecz lepsza od buldożka... hi hi :cool3:;) Quote
Ewusek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 tak... buldożki mam z przypadku :-) Czarus jest u mnie dzieki Lavini, jest dwuletnim super psiaczkiem :-) I jako jedyny spi pod kolderka :-) Quote
lavinia Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Ewusek skromna kobitka jest, więc się nie pochwaliła, że Czaruś wystawy wygrywa :loveu:. Fajny z niego chłopak a co słychać u reszty panienek ? Quote
Ewusek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 w konkurencji 2 psow ma 50% szans, ze wygra :-) zobaczymy jak sie spisze w Poznaniu... jakbyscie dziewczyny nie wiedziały to razem z Lavinia bedziemy konkurowaly ze soba, wlasciwie nie my tylko nasze psiurki - w tej samej klasie... Quote
Ewusek Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ja bede od piatku do niedzieli - w sobote wystawiamy BF a w niedziele mastino Quote
lavinia Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 dzień dobry, a co tu tak cicho ????? Quote
Recommended Posts