Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O ja! o ja! o jaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Figunia ma takiego fajnego kumpla, tak się wczasuje kochana moja :loveu:
Cudnie!!!!

Manietko, witaj! Na tej zakopiańskiej stronie są fotki? Może wrzucisz nam link, będziemy podziwać :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Minął nam wspólnie cały miesiąc.... Nie pamiętam już jak mogło wyglądać nasze życie bez tej cudownej kluseczki...
Puma przybrała troszkę na wadze, jak na kobietkę przystało jej pasją są buty, szczególnie japonki... Uwielbia zabierać je do łóżka a potem powoli zjadać.... Po za tym jest prawdziwym aniołkiem... Na spacerkach powoli zaczyna się przekonywać do kontaktów towarzyskich z innym pieskami. Szaleje bez smyczy, aportuje, biega, skacze....
Wszytsko się ślicznie wygoiło, nie ma stanu zapalnego. Dziś wizyta kontrolna u weterynarza. Zobaczymy co z przepuchlinką i umówimy na szczepienia...

Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękujemy.... Lavinio, Ewusku - dzięki z całego serca...

:loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

Mnie to do chwalenia się Pumaczkiem vel Prosiaczkiem nie trzeba długo namawiać. Ostatnio miała jakiegoś grzybka w uchu, przez cały tydzień jeździłyśmy do veta na kropelki + zastrzyki wzmacaniające, więc teraz Pumka jest wulkan energi, sierściucha jej pięknieje, nie wypada już tak bardzo + wreszcie ma apetyt za nas dwie i tyć nam wreszcie zaczyna!!! Piesek pięknieje w oczach! Aż miło popatrzeć!:p

Posted

I proszę oto fotki

Ulubione hobby - polowanie na wiewiórki:

wypatrywanie zdobyczy:

No i ulubiona sztuczka Pumaczka.
Co?? Chcesz skorzytać z komputera??? Znowu??? A może lepiej mnie pogłaskać????

Posted

Dziewczyny, dzięki za pozdrówka. Wymiziałam Pumkę za wszystkie czasy. :loveu:
Wczoraj z sentymentu przejrzałam posty z początku tego forum i aż mi się łezka zakręciła.... Tyle dobrych ludzi w jednym miejscu. Jak się chce, to naprawdę można zdziałać wiele dobra....

Lavinio, spacerek to jest świetny pomysł .:multi: Pewnie by Ewusek też wpadł, ze swoim beżowym, ślicznym maluchem....
Trzeba tylko czekać na odezw pozostałej... czwórki!
Albo chociaż na fotki z nowych domków...

Posted

Kasiu, ja bardzo chetnie bym wpadla, ale nie wiem kiedy....
za tydzien mam pierwszy zjazd na uczelni (psychologia zwierzat), nastepny weekend mam wolny, a kolejny bede w Poznaniu na wystawie.

Nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym sie z Wami spotkac :-)

Dzisiaj poznalam malutka bulwinke od Lavini, ktora mieszka u Pati :-)
jestem na razie zalamana... bo zostalam wmanewrowana, jak macie czas to poczytajcie http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-wolanie-o-pomoc-121538/index12.html

Posted

Ewusku! W poniedziałek wyruszamy z Pumą na czipka wszczepienie + kupujemy ciuch na przymrozki, tak że będzie świetnie wyposażona i niezniszczalna, więc jak znajdziesz czas to nawet w śniegu.........

Wypatrzyłam na twoim bannerku, prócz beżowego malucha, jeszcze jedną bulwkę, biało czarną.... masz jeszcze jedną??? tak jak mówiłaś - jest jedna rzecz lepsza od buldożka... hi hi :cool3:;)

Posted

w konkurencji 2 psow ma 50% szans, ze wygra :-)

zobaczymy jak sie spisze w Poznaniu... jakbyscie dziewczyny nie wiedziały to razem z Lavinia bedziemy konkurowaly ze soba, wlasciwie nie my tylko nasze psiurki - w tej samej klasie...