jbk Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Alicja napisał(a): lepiej ....połknęłam Pyralginę ...wypiłam 2 kawy i pomogło ....zobaczymu jutro rano :roll: Jak dziś rano? Weekendzik się dziś zaczyna ;) groszek83 napisał(a):Witanko:multi: Heloł :) jonQuilla napisał(a):mmmm lody rybne dzisiaj tutaj rozdawali a mnie nie było ... może zostało coś dla mnie co? :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :loveu::multi: A Ty lubisz lody rybne? Będę pamiętać na następny raz :) Quote
jbk Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Bursztynka13 napisał(a):Cześć:) Miłego dnia! I wzajemnie :) pusia2405 napisał(a):Ale pychości, panga!! U mnie miłośniczką surowej ryby jest kicia, a szczególnie uwielbia świeżutkiego dorsza:lol:. Wczoraj dorsza jadły psiaki ;) deer_1987 napisał(a):Dobranoc!! kolorowych snow!! I dzień dobry :) Quote
crazydaisy Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Witam piątkowo :) jeszcze "kilka" godzin i weekend :multi: Coś nas dziś fotkami zadków częstujesz :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nie no.. skad masz taka zielona trawe? Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Z wiosny! hihihihihihiih Cześć Cioteczko! Quote
jbk Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 crazydaisy napisał(a):Witam piątkowo :) jeszcze "kilka" godzin i weekend :multi: Coś nas dziś fotkami zadków częstujesz :evil_lol: Jak wpadamy na Kapę, to najczęściej właśnie zadki oglądam :) deer_1987 napisał(a):Nie no.. skad masz taka zielona trawe? Z natury ;)) Iza i Avanti napisał(a):Z wiosny! hihihihihihiih Cześć Cioteczko! A właśnie, że nie, z października :) Witam cieplutko :) ewatr napisał(a):Kity odchodza w sina dal :eviltong: Na szczęście wrócą :) Quote
jonQuilla Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 dzień dobry :multi::loveu: nie ma nic lepszego na świecie niż lód rybny...to Ty tego nie wiesz? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: te Twoje psy coś się dupami wypinają na nas dzisiaj :eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 jonQuilla napisał(a):dzień dobry :multi::loveu: nie ma nic lepszego na świecie niż lód rybny...to Ty tego nie wiesz? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: te Twoje psy coś się dupami wypinają na nas dzisiaj :eviltong::eviltong: No widzisz, ja tylko psom dałam, a sama nie jadłam.... Poprawię się i dla Ciebie też zostawię :) Quote
jonQuilla Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 będę wdzięczna tylko ja lubie na patyku :evil_lol: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 jonQuilla napisał(a):będę wdzięczna tylko ja lubie na patyku :evil_lol: Nie omieszkam wsadzić rybie patyka w ..... Quote
jonQuilla Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):Nie omieszkam wsadzić rybie patyka w ..... będę niesamowicie wdzięczna jak wstadzisz rybie patyk w ... :evil_lol: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 jonQuilla napisał(a):będę niesamowicie wdzięczna jak wstadzisz rybie patyk w ... :evil_lol: Pytanie, czy ryba będzie wdzięczna? Chodźmy na piknik! Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):Pytanie, czy ryba będzie wdzięczna? Chodźmy na piknik! Dlaczego chcecie rybce patyka w poopsko wkładać???? :mad: Wy niegrzeczne baby! :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 http://images28.fotosik.pl/291/75e559c223b0978d.jpg A cóż to za figura:lol:. Rybie patyk:cool3:, hm, nie rozumiem, chyba się nie wyspałam;). Skąd masz takie fajowe emotikony:roll:? Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :razz::razz:biedna rybka z patykiem w ...... Quote
bonsai_88 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dlaczego chcecie rybce patyka w poopsko wkładać???? :mad: Wy niegrzeczne baby! :evil_lol: A kto tutaj mówił o poopsku :crazyeye:.... Quote
Bartiśkowa_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 świetne fotki poranne:loveu::loveu: Quote
AngelsDream Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ślicznie, jeszcze zielono. U nas też. Będzie widać na fotkach od ariss :D Quote
Recommended Posts