Kalunia_C Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):.....może coś się stało oby nie!!!!!! A. Nic się nie stało. Byliśmy dzisiaj z białaskami na spacerku i zarówno one jak i ich pani mają się bardzo dobrze. Asia obiecała, że wkrótce się pojawi. :) Quote
an1a Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Kalunia_C napisał(a):Asia obiecała, że wkrótce się pojawi. :) To czekamy... :cool3::diabloti: Quote
M&S Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Kalunia_C napisał(a):Nic się nie stało. Byliśmy dzisiaj z białaskami na spacerku i zarówno one jak i ich pani mają się bardzo dobrze. Asia obiecała, że wkrótce się pojawi. :) to dobrze, ze wszystko jest ok. czekamy :cool3: A. Quote
jonQuilla Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 :multi::multi: no haloooo :) Bielnięta przez Białasy teskni mi się za Wami ;) wracać!! :eviltong: Quote
Aga K Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 hmmm :hmmmm: tak czytam .... i czytam ..... i taka pustka od kilku stron ale dobrze, ze wszystko w porzasiu :grins: czekamy na was Quote
e.v.a Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 ooo widze teściówka ze ty tez malo tu bywasz:roll::roll: Quote
Patisa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://images44.fotosik.pl/104/13d919df78ea0f4d.jpg no myślałam, ze padnę! :lol: witam sie z Wami Samojedami :cool3: i powracam za tydzień:placz: Quote
jbk Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Latawce dmuchawce wiatr................ Melduję posłusznie, że jestem, żyję, ale cały wolny czas poświęcam spacerkom na świeżym powietrzu, bo pogoda dopisuje ;) Doszłam do wniosku, że ważniejsze, żeby Vadir dupsko w Wiśle wymoczył (albo w Bładnicy albo Brennicy, mamy różne opcje), niż żebym ja w necie siedziała ;) A w pracy komp mi się sypie i nie mogę mieć równolegle otwartego dogo i moich księgowych programów, jak przedtem bywało, miejsca mi brakło :( Quote
Aga K Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 tak, tak, spiewaj nam :multi: skoro doszlas do takiego wniosku nio to musisz miec duzo fotaskow :grins: czekam na nie :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 przestaje mi się to podobać.... o ile w ogole mi się to podobało :mad: Quote
jbk Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Dla moich wiernych i wytrwałych..... Chwilę przerwy sobie zrobię ;) W pracy, oczywiście ;) Quote
Recommended Posts