Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://images29.fotosik.pl/307/603d5d29e3b92465.jpg coz za szczesliwi kompani:loveu:-fajne zdjecie:)zreszta jak wszystkie u Ciebie.Przylazlam znow z prosba-mam juz nowy banner i avatar z uwzglednieniem Tajgi,a nawet tym razem dalam go rady sama wstawic gdzie trzeba,tylko...hmmm nie ma z niego wejscia w galerie:(tamtym razem jakis dobry mod,lub duszek mi to podlinkowal,prosze o pomoc,by ktos mi to zsynchronizowal z ich galeria:)

Posted

martitaa napisał(a):
http://images29.fotosik.pl/307/603d5d29e3b92465.jpg coz za szczesliwi kompani:loveu:-fajne zdjecie:)zreszta jak wszystkie u Ciebie.Przylazlam znow z prosba-mam juz nowy banner i avatar z uwzglednieniem Tajgi,a nawet tym razem dalam go rady sama wstawic gdzie trzeba,tylko...hmmm nie ma z niego wejscia w galerie:(tamtym razem jakis dobry mod,lub duszek mi to podlinkowal,prosze o pomoc,by ktos mi to zsynchronizowal z ich galeria:)

najedź mychą i zaznacz obrazek na niebiesko czyli lewym klawiszem i prawym kopiuj i już potem w sygnaturce wklej ;)

Posted

Cześć wszystkim ;) Nie było mnie wczoraj, bo jechałam na lotnisko odebrać przyjaciółki z Anglii, a potem balowaliśmy nieco z nimi ;) I z psami, oczywiście :)

Żonkilcia, Fiala dobrze wie, jak się kończą te zabawy chłopaków, więc rozsądnie trzyma się z boku ;)

Szpilka, na szczęście psom nie przeszkadzało ;)

Ewcia, witaski :)

Deer, po takich zabawach zwykle musimy się kąpać :)

Asiaczek, a czy Twoje się lubią upaprać?

Zuzolandia, on tylko chciał pokazać, kto tu rządzi ;)

Martitaa, ale już działa, jak widzę ;)

Jabłuszkowa, wkrótce nadejdzie zima ;)

Alicja, dzień dobry :) Kawusi?

Lolka, zaprzyjaźnili się wspaniale :)

Jamnicze, ona wcale nie pozuje, strasznie się muszę nabiegać naokoło, żeby ją sfocić ;) Zwykle wącha coś obrócona do mnie doopskiem :)

Anita, mi też się te tańce podobają :)

Rwpb, ktoś nam wylał farbę zieloną na śnieg ;)

Deer, na szczęście nie musisz długo w szkole siedzieć :)

Asiaczek, Wasze uśmiechy są rozbrajające ;)

Izunia, zaraz będą następne foty ;)

Jabłuszkowa, hej idolko :)

Halgre, cześć :)

Ewunia, wpadnij do nas, zobaczysz na własne oczy ;)

Tengusia, jak się możesz nudzić przy psiakach?

Deer, fajnie masz z tymi krótkimi lekcjami ;)

Rwpb, zaraz wrzucam fotaski ;)

Deer, cześć w piątek, to mój ulubiony dzień tygodnia :)