Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja w tym roku bez kartki.. jestem leń i nie chciało mi się zrobić :oops::oops:

[SIZE="3"]Dużo zdrowia i radości
w Twoim życiu niech zagości
i prezenty, i śnieg biały,
by te święta urok miały.
Samych wzruszeń przy choince,
życzę Tobie i rodzince!
:tree1::x-mas::x-mas::santagri:Daria i Anatka ;):santagri::x-mas::tree1:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja też chyba tak życzenia złożę bo nie pamiętam czy Ci posyłałam na nk jakieś :)
No to wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, szalonego sylwestra (tylko tak żebyś cuś pamiętała na nasętpny dzień :P ), udanej i smacznej wigilii no i duuuużo prezentów pod choinką :) Złóż życzonka rodzince:*:* też i psiakom kochanym Twoim oczywiście :) :*:*:*

Posted

Witam wszystkich znad talerza barszczu :) Dziękuję serdecznie za życzonka, oby Wam święta upływały we wspaniałej atmosferze :))

Posted

Foteczki :) Bo skoro już wstałam i mnie psiaki dwa razy wyprowadziły na ten śnieg i mróz, to już nie warto się klaść z powrotem ;)

Talerz kulek śniegowych :)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Mnie też niedawno psiaki obudziły i na spaceros musiałam lecieć no :mad:
http://images41.fotosik.pl/40/26e995686c027bdf.jpg jakie zaspane cudne oczka :lol:

http://images27.fotosik.pl/304/60a17c7e703550f8.jpg śliczne :loveu::loveu:

Te moje wariaty kochają śnieg, więc chociaż były o szóstej, to przed ósmą mnie drugi raz obudziły, bo im się chciało iść poszaleć ;) Co było robić, wylazłam ;)