apple Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Przyszłam sprawdzić na własne oczy czy ci doopka po świętach nie urosła...:evil_lol: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='apple']Przyszłam sprawdzić na własne oczy czy ci doopka po świętach nie urosła...:evil_lol: Nie ma mnie na świątecznych fotach, hehe ;) Quote
sota36 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 jbk napisał(a):Spacerki już były dwa, jeden o szóstej, drugi o wpół do dziewiątej ;) Bo przecież pogoda jest IDEALNA na długie spacerki ;) my o tej porze to cieli komara:) bo mysmy to spiochy! Cala trojka - maz, pies i ja. Quote
jonQuilla Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 przemówiły do Ciebie białaski? :cool3::cool3: śniegu nie ma i widze je w koncu wyraźnie na zdjęciach :multi::multi: dzięki bogu bo zaczynałam tesknić za nimi :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 sota36 napisał(a):my o tej porze to cieli komara:) bo mysmy to spiochy! Cala trojak - maz, pies i ja. My też jesteśmy śpiochy, moje chłopy na przykład JESZCZE śpią ;) Za to psy poranne ptaszki, o szóstej śniadanko ;) Ale za to, że ja wychodzę pierwsza, mężu wychodzi ostatni ;) Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 a My się wybieramy na psacerek później razem :p ....Cezary Ozzulka rano na chamca wyciągnął z wyra :evil_lol:....teraz Ozzy dalej śpi :evil_lol: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Alicja']a My się wybieramy na psacerek później razem :p ....Cezary Ozzulka rano na chamca wyciągnął z wyra :evil_lol:....teraz Ozzy dalej śpi :evil_lol: To się macie dobrze :) Quote
taxelina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 U nas psy przed 10 dopiero z lozka od TZ wstaly, chociaz ja od 8 na nogach.. Quote
jbk Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 deer_1987 napisał(a):U nas psy przed 10 dopiero z lozka od TZ wstaly, chociaz ja od 8 na nogach.. Wygląda na to, że tylko nasze tak wcześnie wstają ;) Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']Wygląda na to, że tylko nasze tak wcześnie wstają ;) :roll: jak se wychowałaś tak masz :evil_lol: Quote
taxelina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='Alicja']:roll: jak se wychowałaś tak masz :evil_lol: Dokladnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 My tak na co dzień to też o 6.00 :cool3:, ale Sajduchna coraz dłużej wytrzymuje i już jej sie nie chce tak wcześnie wstawać, więc nie zwraca uwagi na Krzyśka (bo i tak nie on z nią wychodzi) i śpi dalej, czyli do 7.00 :lol:. No a w weekendy powolutku przestawiam ja na 8.00 ;). Na razie budzi sie ok. 7.30, ale w Święta przyszła Tatę trącać 5 po 8 :) Dobrze, że to nie skunks :diabloti: http://images36.fotosik.pl/40/faf4ffa094411d0e.jpg sorki, tak mi sie skojarzyło ;) Quote
crazydaisy Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 No, ja na szczęście Vegę już przestawiłam do późniejszego wstawania i dziś pierwszy spacerek był koło 8:30 :) No ale co to za spacery jak sunia z cieczką w pełnej krasie i tylko trzeba się rozglądać czy oby jakis kawaler nie biegnie :angryy: Quote
halgre Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Witam :multi::multi::multi: Myślałam, że śniegu u was na dwa metry :eviltong: bo pisałaś, że u was sypie, a tu ledwo, ledwo ...:crazyeye::evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ładne te starocie:lol: A my to straszne śpiochy, i ja i Negro;) Jak mam wolne i jestem w domku, to śpimy przynajmniej do 10, a zaraz jak wstaniemy to najważniejsze jest pieska nakarmic, bo bez jedzenia na siqu nie wyjdzie:razz: Quote
Avaloth Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 starocie piękne :loveu: ii jakie one są puchate no ! :evil_lol::loveu: wymiziaj je ode mnie :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 http://images32.fotosik.pl/419/3bfff4760677a1f6.jpg Śliczne są twoje białaski :multi: http://images36.fotosik.pl/40/faf4ffa094411d0e.jpg jakiś dziwny skręt :evil_lol: Quote
jbk Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Alicja']:roll: jak se wychowałaś tak masz :evil_lol: [quote name='deer_1987']Dokladnie :evil_lol: Tak se wychowałam, bo jestem jedyną systematyczną osobą w rodzinie, jak chodzę do pracy, to zdążę je wyprowadzić przed pracą przynajmniej ;) Reszta rodziny wychodzi z łóżek o tak różnych porach, że psy nigdy nie wiedziałyby, kiedy wyjdą ;) Przynajmniej mają jedno siq na pewniaka :) Poza tym - systematyczne jedzenie jest zdrowsze :) [quote name='jamnicze']My tak na co dzień to też o 6.00 :cool3:, ale Sajduchna coraz dłużej wytrzymuje i już jej sie nie chce tak wcześnie wstawać, więc nie zwraca uwagi na Krzyśka (bo i tak nie on z nią wychodzi) i śpi dalej, czyli do 7.00 :lol:. No a w weekendy powolutku przestawiam ja na 8.00 ;). Na razie budzi sie ok. 7.30, ale w Święta przyszła Tatę trącać 5 po 8 :) Dobrze, że to nie skunks :diabloti: http://images36.fotosik.pl/40/faf4ffa094411d0e.jpg sorki, tak mi sie skojarzyło ;) Suczce łatwiej się nauczyć :) Był taki okres, że Fiali się nie chciało z nami iść o szóstej i nawet koło jedenastej zaliczała pierwsze wyjście ;) [quote name='crazydaisy']No, ja na szczęście Vegę już przestawiłam do późniejszego wstawania i dziś pierwszy spacerek był koło 8:30 :) No ale co to za spacery jak sunia z cieczką w pełnej krasie i tylko trzeba się rozglądać czy oby jakis kawaler nie biegnie :angryy: A kawalerowie w takiej sytuacji są całkowicie nieobliczalni.... [quote name='halgre58']Witam :multi::multi::multi: Myślałam, że śniegu u was na dwa metry :eviltong: bo pisałaś, że u was sypie, a tu ledwo, ledwo ...:crazyeye::evil_lol: A bo to foty z listopada ;) [quote name='Dobcia']Ładne te starocie:lol: A my to straszne śpiochy, i ja i Negro;) Jak mam wolne i jestem w domku, to śpimy przynajmniej do 10, a zaraz jak wstaniemy to najważniejsze jest pieska nakarmic, bo bez jedzenia na siqu nie wyjdzie:razz: Wiesz, ja po tym spacerku o szóstej też jeszcze wracam do łóżka, jak mam wolne :) Moje też najpierw jedzą, potem wychodzą :) Quote
jbk Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Isia & Chester']starocie piękne :loveu: ii jakie one są puchate no ! :evil_lol::loveu: wymiziaj je ode mnie :eviltong: Wymiziane :) [quote name='anitaaa i bartis']http://images32.fotosik.pl/419/3bfff4760677a1f6.jpg Śliczne są twoje białaski :multi: http://images36.fotosik.pl/40/faf4ffa094411d0e.jpg jakiś dziwny skręt :evil_lol: Sprawdzał, czy się przyglądam ;) Quote
jbk Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='jonQuilla']przemówiły do Ciebie białaski? :cool3::cool3: śniegu nie ma i widze je w koncu wyraźnie na zdjęciach :multi::multi: dzięki bogu bo zaczynałam tesknić za nimi :evil_lol::evil_lol: Białaski powiedziały, że zamiast zajmować się zabawą na dogo, powinnam zajmować się nimi :diabloti: I że chcą poznać wszystkie te psy, których galerie odwiedzam :evil_lol: Quote
jbk Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 I mamy koniec następnego spacerku :) Quote
Recommended Posts