Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Przyszłam sprawdzić na własne oczy czy ci doopka po świętach nie urosła...:evil_lol:

Nie ma mnie na świątecznych fotach, hehe ;)

Posted

jbk napisał(a):
Spacerki już były dwa, jeden o szóstej, drugi o wpół do dziewiątej ;) Bo przecież pogoda jest IDEALNA na długie spacerki ;)
my o tej porze to cieli komara:) bo mysmy to spiochy! Cala trojka - maz, pies i ja.

Posted

sota36 napisał(a):
my o tej porze to cieli komara:) bo mysmy to spiochy! Cala trojak - maz, pies i ja.

My też jesteśmy śpiochy, moje chłopy na przykład JESZCZE śpią ;) Za to psy poranne ptaszki, o szóstej śniadanko ;) Ale za to, że ja wychodzę pierwsza, mężu wychodzi ostatni ;)

Posted

[quote name='Alicja']a My się wybieramy na psacerek później razem :p ....Cezary Ozzulka rano na chamca wyciągnął z wyra :evil_lol:....teraz Ozzy dalej śpi :evil_lol:

To się macie dobrze :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
U nas psy przed 10 dopiero z lozka od TZ wstaly, chociaz ja od 8 na nogach..

Wygląda na to, że tylko nasze tak wcześnie wstają ;)

Posted

My tak na co dzień to też o 6.00 :cool3:, ale Sajduchna coraz dłużej wytrzymuje i już jej sie nie chce tak wcześnie wstawać, więc nie zwraca uwagi na Krzyśka (bo i tak nie on z nią wychodzi) i śpi dalej, czyli do 7.00 :lol:. No a w weekendy powolutku przestawiam ja na 8.00 ;). Na razie budzi sie ok. 7.30, ale w Święta przyszła Tatę trącać 5 po 8 :)

Dobrze, że to nie skunks :diabloti:
http://images36.fotosik.pl/40/faf4ffa094411d0e.jpg
sorki, tak mi sie skojarzyło ;)

Posted

No, ja na szczęście Vegę już przestawiłam do późniejszego wstawania i dziś pierwszy spacerek był koło 8:30 :) No ale co to za spacery jak sunia z cieczką w pełnej krasie i tylko trzeba się rozglądać czy oby jakis kawaler nie biegnie :angryy:

Posted

Ładne te starocie:lol:
A my to straszne śpiochy, i ja i Negro;) Jak mam wolne i jestem w domku, to śpimy przynajmniej do 10, a zaraz jak wstaniemy to najważniejsze jest pieska nakarmic, bo bez jedzenia na siqu nie wyjdzie:razz:

Posted

[quote name='Alicja']:roll: jak se wychowałaś tak masz :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Dokladnie :evil_lol:

Tak se wychowałam, bo jestem jedyną systematyczną osobą w rodzinie, jak chodzę do pracy, to zdążę je wyprowadzić przed pracą przynajmniej ;) Reszta rodziny wychodzi z łóżek o tak różnych porach, że psy nigdy nie wiedziałyby, kiedy wyjdą ;) Przynajmniej mają jedno siq na pewniaka :)

Poza tym - systematyczne jedzenie jest zdrowsze :)

[quote name='jamnicze']My tak na co dzień to też o 6.00 :cool3:, ale Sajduchna coraz dłużej wytrzymuje i już jej sie nie chce tak wcześnie wstawać, więc nie zwraca uwagi na Krzyśka (bo i tak nie on z nią wychodzi) i śpi dalej, czyli do 7.00 :lol:. No a w weekendy powolutku przestawiam ja na 8.00 ;). Na razie budzi sie ok. 7.30, ale w Święta przyszła Tatę trącać 5 po 8 :)

Dobrze, że to nie skunks :diabloti:
http://images36.fotosik.pl/40/faf4ffa094411d0e.jpg
sorki, tak mi sie skojarzyło ;)

Suczce łatwiej się nauczyć :) Był taki okres, że Fiali się nie chciało z nami iść o szóstej i nawet koło jedenastej zaliczała pierwsze wyjście ;)

[quote name='crazydaisy']No, ja na szczęście Vegę już przestawiłam do późniejszego wstawania i dziś pierwszy spacerek był koło 8:30 :) No ale co to za spacery jak sunia z cieczką w pełnej krasie i tylko trzeba się rozglądać czy oby jakis kawaler nie biegnie :angryy:

A kawalerowie w takiej sytuacji są całkowicie nieobliczalni....

[quote name='halgre58']Witam :multi::multi::multi:
Myślałam, że śniegu u was na dwa metry :eviltong: bo pisałaś, że u was sypie, a tu ledwo, ledwo ...:crazyeye::evil_lol:

A bo to foty z listopada ;)

[quote name='Dobcia']Ładne te starocie:lol:
A my to straszne śpiochy, i ja i Negro;) Jak mam wolne i jestem w domku, to śpimy przynajmniej do 10, a zaraz jak wstaniemy to najważniejsze jest pieska nakarmic, bo bez jedzenia na siqu nie wyjdzie:razz:

Wiesz, ja po tym spacerku o szóstej też jeszcze wracam do łóżka, jak mam wolne :) Moje też najpierw jedzą, potem wychodzą :)

Posted

[quote name='jonQuilla']przemówiły do Ciebie białaski? :cool3::cool3:

śniegu nie ma i widze je w koncu wyraźnie na zdjęciach :multi::multi:
dzięki bogu bo zaczynałam tesknić za nimi :evil_lol::evil_lol:

Białaski powiedziały, że zamiast zajmować się zabawą na dogo, powinnam zajmować się nimi :diabloti: I że chcą poznać wszystkie te psy, których galerie odwiedzam :evil_lol: