grzesiuka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 odwiedze dzisiaj małą przed dlugim weekendem... i uściskam i podniosę :) Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 o boże taka mała krucha istotka i ponosi konsekwencje czyjegoś zachowania na całe życie :-( żeby tylko trafiła do kochającego domku, żeby ja pieszczono, drapano za uszkiem i podawano psie-pychoty :calus: tak bym chciała... Quote
Zmysł Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 tyciaNi napisał(a):o boże taka mała krucha istotka i ponosi konsekwencje czyjegoś zachowania na całe życie :-( żeby tylko trafiła do kochającego domku, żeby ja pieszczono, drapano za uszkiem i podawano psie-pychoty :calus: tak bym chciała... dobrze powiedziane Quote
tyciaNi Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 witaj kochana;) pozdrawiam Cię z samego ranka i podnoszę Quote
magda z. Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 znowu troche mnie nie byo i znowu nic.... Quote
tomcug Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Funia potrafi bardzo mocno kochać, tylko nie ma kogo. :shake: Quote
Zmysł Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 niestety, na razie taki ktos się nie pojawił Quote
tyciaNi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 do góry sierściuchu :evil_lol: walcz o swoje :x Quote
Recommended Posts