asiaf1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 niestety nie mam czasu czytać całego wątku więc nie jestm na bieżąco, chociaż często o niej myślę Czy sunia była na nagraniu w Wocie, czy miała ogłoszenia w metrze papierowym, poprosiłabym tekst o niej i ładne zdjęcia ok.1 mg na maila [email protected] Quote
asiaf1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 tomcug napisał(a):Ja nie za bardzo rozumiem, dlaczego lekarze nie za chętnie chcą oddawać sunieczkę. Przecież życie w klinice to taka trochę wegetacja dla małej, a nikt z personelu zabrać jej nie może. Ja na ich miejscu szukałabym domku i jeśli trafiłby się odpowiedni to oddałabym Funię. Do końca życia ma być w klinice? Albo czegoś tutaj nie rozumiem, sama nie wiem. na Kosiarzy wszyscy, którzy sa zainteresowani moimi psami sa odsyłani do mnie i jest im przekazywany mój numer-czy to oznacza, że sunia nie ma opiekuna, który ja prowadzi tylko lekarze są jej opiekunami? tak jak pisałam nie czytałam watku więc może głłupio się pytam Quote
asiaf1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 to dobrze, czy mógłby mi przesłac tekst o suni +zdjęcia w dobrej rozdzielczości-jezeli oczywiście chce, żebym przesłała je dalej do gazet Quote
Zmysł Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 asiaf1 napisał(a):to dobrze, czy mógłby mi przesłac tekst o suni +zdjęcia w dobrej rozdzielczości-jezeli oczywiście chce, żebym przesłała je dalej do gazet to może ja Ci podeślę jakis tekścik i zdjęcia. na maila? Quote
tomcug Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 EVA2406 napisał(a):Funia nadal czeka na domek Czka już bardzo długo. :-( Quote
tomcug Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Funia chce bardzo kochać. Tylko nie ma kogo. :shake: Quote
Recommended Posts