Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i nie mam żadnych konkretów.... pani zainteresowana zostawila nr telefonu do siebie na recepcji, ale wczoraj nie byly Panie zorientowane czy coś konkretnego jest ustalone... myślę, że jak by było to by wiedziały...
malutka jest smutna, bo tęskni za zaprzyjaźnioną panią z recepcji... a ta dziewczyna z recepcji też ma deprechę, bo stara się malutką od siebie trochę odzwyczaić... podsumowując obydwie nie były w super nastrojach.... może dzisiaj będzie lepiej

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam u małej w piątek i okazało się, że Pani, która chciała małą adoptować nadal czeka na kontakt z kliniki.... Jakoś nikt się nie kwapi co by zadzwonić do niej, ale podobno zdecydowano, że jednak jak to będzie odpowiednia osoba to oddadzą ją.... Na początku lekarze stwierdzili, że nie należy jej oddawać, ale po konsultacji z panią manager podjęli męską decyzję... czyli jeszcze jest szansa ze mała będzie miała domek...
dzisiaj u niej będę i mam nadzieję, że jakieś konkrety będę mogła poźniej napisać.

Posted

Ja nie za bardzo rozumiem, dlaczego lekarze nie za chętnie chcą oddawać sunieczkę. Przecież życie w klinice to taka trochę wegetacja dla małej, a nikt z personelu zabrać jej nie może. Ja na ich miejscu szukałabym domku i jeśli trafiłby się odpowiedni to oddałabym Funię. Do końca życia ma być w klinice?
Albo czegoś tutaj nie rozumiem, sama nie wiem.

Posted

naklikam szczerze, ze ja tez nie wiedzialam dokładnie o co chodzi.... i ciężko było mi to zrozumieć... mała rzeczywiście czuje się tam jak w domu... wychodzi często na spacery i jest bardzo towarzyska... do tego stopnia, że lekarze zaczynają się na nią skarżyć, bo obszczekuje pacjentów i ma za dużo energii ciężkiej do okiełznania.... miałam wrażenie, że nikt nie ma czasu, a co więcej ochoty zaangażować się w oddanie jej w tej chwili.....