Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny 2 letni amstaf trafił do schroniska w Orzechowcach z lecznicy gdzie spędził tydzień po potraceniu przez samochód:angryy:, miał rany na pysku i na nodze, teraz wszystko ładnie sie zagoiło i pies jest w dobrej formie:cool3:.
Tedi jest bardzo łagodny dla ludzi:loveu: z psami tez sie dogaduje, lubi towarzystwo ale umie tez ustalić hierarchie
To bardzo żywiołowy pies, bieganie i skakanie to jego pasja:evil_lol:, bardzo potrzebuje uwagi człowieka i o nią zabiega, będąc w pobliskich boksach widzi sie jego nochal wciśnięty w szczelinę i napotyka wzrok wypatrujący człowieka...:shake:
Jest w schronisku 3 tygodnie a już widać gasnąca w nim nadzieje.... Czy schronisko do końca zabije w nim entuzjazm... ?
Ten energiczny pies potrzebuje opiekuna,który zapewni mu duża dawkę ruchu i wiele miłości, a Tedi na pewno sie odwdzięczy :p

kontakt: tel: 500- 594-365, mail: [email protected]

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...sorki, a co robił amstaff na ulicy, bez smyczy i opieki? Dlaczego jego opiekun puścił go luzem? pewnie poleciał za suką i nie wrócił, a ludzie tradycyjnie sprawę olali, zamiast go szukać...:shake:

Posted

[quote name='MagdaH']...sorki, a co robił amstaff na ulicy, bez smyczy i opieki? Dlaczego jego opiekun puścił go luzem? pewnie poleciał za suką i nie wrócił, a ludzie tradycyjnie sprawę olali, zamiast go szukać...:shake:[/quote]

oczywiście miałam na myśli, że Teddy poleciał za suką, nie opiekun ...chociaż...:lol:

Posted

Przez 3 tygodnie ogłaszałam go na forum przemyskim, pytałam na czacie, tydzien był u weta, chyba najbardziej znanego w Przemyslu, nikt nawet o niego nie zapytał... ma obroze a wiec to ze uciekł było bardzo prawdopodobne, mozliwosc jest tez taka ze ktos widział jak wpadał pod samochód i myslał ze pies jest w złym stanie, a wiec po co sie meczyc i wydawac pieniadze na leczenie lepiej zostawic nich sie dzieje co chce...

Posted

A którą obroże miał na sobie? Tą z napisem Amstaff? Czy tą z zielonym paskiem? Czy sprawdzaliście tatuaż lub chip?

Podajcie dokładnie ulicę, datę i miejscowość gdzie został znaleziony.

Posted

[quote name='doddy']A którą obroże miał na sobie? Tą z napisem Amstaff? Czy tą z zielonym paskiem? Czy sprawdzaliście tatuaż lub chip?[/quote]
Tą z napisem.
Szpilka, sprawdzałaś ? ...bo ja nie:oops:

Posted

nie sprawdzałam, był u weta a wiec nie wierze zeby nie sprawdził czy miał tatuaz albo czip pies był u niego tydzien na leczeniu a wiec lekarz raczej by chciał odzyskac kase za to...

Posted

:angryy::angryy:
Tak się boję, żeby tylko pewnego dnia nie przyszedł po niego jakiś debil z chęcią trzymania w domu psa, którym mógłby straszyć całe miasto:mad:

Nie dałoby się go wykastrować ? ...jest sam w boksie, psy mu nie będą przeszkadzać. Założyłoby się kołnierz na kilka dni... kastracja nie jest tak 'groźna' jak sterylka, no i chyba kasa by się znalazła:roll: