Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halcia mówiła, że ta kobieta (potencjalna właścicielka) się wybiera po psa...
Może się czepiam, ale wydaje mi się podejżane to, że kategorycznie nie zgadza się na kastrację...
Oby było wszystko dobrze:roll:

Szpilka, masz do niej blisko, więc przynajmniej będzie można się zjawić od czasu do czasu u Tediego, gdyby go wzięli :) ...w Tobie siła ;)

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sobota decyduje ale brak chęci do kastracji problemem jest sporym uwazam .... Jak suki zaczną mieć cieczki nie będzie pewnie na niego bramki i płotu a biegający rozjuszony Tedi po ulicach to kiepski pomysł jest ...

Posted

Kasia juz pozamiatane Pani rozmawiała z kierownikiem ktory nie zrobił jej zadnych problemow nie zapytał nawet o kastracje czy tak jak mnie o pozwolenie na takiego psa.... Tedi juz dzisiaj bedzie w nowym domu! Dzwoniłam przed chwila do tej Pani jest zdecydowana, powiedziała ze ma doswiadczenie, zapytałam czy bede mogła odwiedziec Tediego i nie bedzie z tym problemow.... ale i tak mam obawy....

Posted

Sama wiesz Kasiu ze nawet zebym była tam raz w tygodniu to nie uchronie zadnej suki przed ciaza i nie dowiem sie na 100% czy Tediemu jest dobrze a nawet jezeli dlamnie bedzie cos nie tak to nie bede miała prawa odebrac psa tylko kierownik schroniska a wiesz ze dla niego zawsze wszystko jest ok....

Posted

nie spotkałam się nigdy z Tedim ale mam nadzieje nie ma nawyku przygniatania psa do ziemi bo jamnikowi to się nie spodoba ... nie wiem ale mam wrażenie że to wszystko od końca jest organizowane. Powinna najpierw spotkać Tediego z jamolem i zobaczyć co i jak, mam nadzieję go weźmie ze sobą. Jeśli nie weźmie to już nie ma odpowiedzialności w sobie nawet za psa którego już ma .... a co dopiero za kolejnego. Wprowadza do domu silnego psiaka mając już w nim krupeczkę ... musi sprawdzić reakcję!

• 2 weeks later...
Posted

Tedi cały czas siedzi mi w głowie i nawet po nocach sie sni no i wczoraj napisałam maila, dzis chciałam sie dodzwonic ale sie nie udało i sie zaniepokoiłam ale naszczescie otrzymałam odp. na maila:)

Witam serdecznie!
Tedi bardzo dobrze się czuje jest smiałym wesołym pieskiem. każdy jest z
niego zadowolony.
Oczyiscie ze `wysle zdjecia aha ja zamieszkałam w Łańcucie u partnera
i Tedi jest tutaj ze mna kazdy go pokochał i on równiez nas to widac ponim,
z checia kazdy sie z nim bawi.
Tedi zaprasza Pania na kawe w sobote ja równiez.

Odpisałam ze moze, ktos po drodze do schroniska wstapi i odwiedzi Tediego ;)