Neczka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Halcia mówiła, że ta kobieta (potencjalna właścicielka) się wybiera po psa... Może się czepiam, ale wydaje mi się podejżane to, że kategorycznie nie zgadza się na kastrację... Oby było wszystko dobrze:roll: Szpilka, masz do niej blisko, więc przynajmniej będzie można się zjawić od czasu do czasu u Tediego, gdyby go wzięli :) ...w Tobie siła ;) Quote
SZPiLKA23 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tez mnie to niepokoi ale jezeli sama pojedzie a jest raczej na to gotowa to wydadza jej psa bez zadnego ale a ja nie bede miała nic do powiedzenia... niestety Quote
albiemu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 sobota decyduje ale brak chęci do kastracji problemem jest sporym uwazam .... Jak suki zaczną mieć cieczki nie będzie pewnie na niego bramki i płotu a biegający rozjuszony Tedi po ulicach to kiepski pomysł jest ... Quote
SZPiLKA23 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Kasia juz pozamiatane Pani rozmawiała z kierownikiem ktory nie zrobił jej zadnych problemow nie zapytał nawet o kastracje czy tak jak mnie o pozwolenie na takiego psa.... Tedi juz dzisiaj bedzie w nowym domu! Dzwoniłam przed chwila do tej Pani jest zdecydowana, powiedziała ze ma doswiadczenie, zapytałam czy bede mogła odwiedziec Tediego i nie bedzie z tym problemow.... ale i tak mam obawy.... Quote
albiemu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Szpilka tym bardziej trzeba będzie sie do tej pani przejechać .... Quote
SZPiLKA23 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Sama wiesz Kasiu ze nawet zebym była tam raz w tygodniu to nie uchronie zadnej suki przed ciaza i nie dowiem sie na 100% czy Tediemu jest dobrze a nawet jezeli dlamnie bedzie cos nie tak to nie bede miała prawa odebrac psa tylko kierownik schroniska a wiesz ze dla niego zawsze wszystko jest ok.... Quote
Neczka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ...pozwolę sobie dodać, że pani ma jamnika:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Oby wzieli go tak jak prosiłam do schroniska i zobaczyli reakcje obupsow na siebie bo jak nie to moze byc masakra! Quote
albiemu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 nie spotkałam się nigdy z Tedim ale mam nadzieje nie ma nawyku przygniatania psa do ziemi bo jamnikowi to się nie spodoba ... nie wiem ale mam wrażenie że to wszystko od końca jest organizowane. Powinna najpierw spotkać Tediego z jamolem i zobaczyć co i jak, mam nadzieję go weźmie ze sobą. Jeśli nie weźmie to już nie ma odpowiedzialności w sobie nawet za psa którego już ma .... a co dopiero za kolejnego. Wprowadza do domu silnego psiaka mając już w nim krupeczkę ... musi sprawdzić reakcję! Quote
SZPiLKA23 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Ja tez sie boje, Tedi moze przywaic psa do ziemi bo widziałysmy to w jego wykonaniu to było tak szybkie ze nie bylo nawet kiedy zareagowc.... Quote
Neczka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Psiaka zabrała wczoraj do domu nowa właścicielka... Quote
Neczka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ...Szpilka, może zadzwonisz już? :roll::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Nie zadzownie w poniedziałek ....... Quote
Neczka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Szpilka, już chyba możesz zmienić tytuł wątku:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Tedi cały czas siedzi mi w głowie i nawet po nocach sie sni no i wczoraj napisałam maila, dzis chciałam sie dodzwonic ale sie nie udało i sie zaniepokoiłam ale naszczescie otrzymałam odp. na maila:) Witam serdecznie! Tedi bardzo dobrze się czuje jest smiałym wesołym pieskiem. każdy jest z niego zadowolony. Oczyiscie ze `wysle zdjecia aha ja zamieszkałam w Łańcucie u partnera i Tedi jest tutaj ze mna kazdy go pokochał i on równiez nas to widac ponim, z checia kazdy sie z nim bawi. Tedi zaprasza Pania na kawe w sobote ja równiez. Odpisałam ze moze, ktos po drodze do schroniska wstapi i odwiedzi Tediego ;) Quote
Neczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 suuuper :multi: szkoda, że nie napisała, jaktam kontakty z jamniorem :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Neczka napisał(a):suuuper :multi: szkoda, że nie napisała, jaktam kontakty z jamniorem :eviltong: Mysle ze jamnior został u tesciowej ;) Quote
Neczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 aaa... to o teściowej to ja nie słyszałam :eviltong: Quote
Recommended Posts