agnieszka32 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ciotka, więcej takich fot sobie życzymy :loveu::loveu::loveu:Ja mogę na nie patrzeć godzinami, słodkie kochane psiaki :evil_lol::diabloti: Quote
an1a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://images32.fotosik.pl/411/d304f1587a54d2b8med.jpg Teraz ty ją pogonisz z tym aparatem, czy ja mam to zrobić? :evil_lol::evil_lol: Super zdjęcia, poproszę więcej takich dużych sesji :) Quote
rufusowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ciesze się, ze się Wam podobują foty moich piesów :loveu: no w sensie mojego Rufusa i mojej tymczasowiczki ;) Hery :cool3: [quote name='an1a']http://images32.fotosik.pl/411/d304f1587a54d2b8med.jpg Teraz ty ją pogonisz z tym aparatem, czy ja mam to zrobić? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: osz...faktycznie...namawiają sie na mnie :mad: :evil_lol: [quote name='an1a']Super zdjęcia, poproszę więcej takich dużych sesji :) i ja tez chce takie u Ciebie :loveu: a foty z tej sesj jeszcze są, tylko trzeba je wykadrować :loveu: moze mi sie uda kiedys zrobic jakies fajne do avatara :roll: Quote
an1a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='rufusowa']ciesze się, ze się Wam podobują foty moich piesów :loveu: no w sensie mojego Rufusa i mojej tymczasowiczki ;) Hery :cool3: Trochę się ten tymczas zasiedział :evil_lol: Powiedziałabym, że nawet.. wrosła w to otoczenie :diabloti: [quote name='rufusowa'] i ja tez chce takie u Ciebie :loveu: a foty z tej sesj jeszcze są, tylko trzeba je wykadrować :loveu: moze mi sie uda kiedys zrobic jakies fajne do avatara:roll: http://images31.fotosik.pl/412/30a9d73a8f1d4b1c.jpg to jest boskie :loveu: U mnie ciężko zrobić zdjęcie... Cały czas na łóżko się pakują.. Łóżko - podłoga - łóżko - podłoga :roll: Quote
kika22 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Rufusowa moze by tak Herke, przenieść do odpowiedniego działu:eviltong: Chyba,że masz jeszcze jakieś watpliwośći:mad: Ale cos mi sie zdaje,że raczej nie:lol: Quote
kika22 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Hej Rufusowa czy masz może możliwości pożyczenia klatki dla Frania z tego watku? Psiak jest w Warszawie w DT u zuluguli:placz: Pilne, lub ktoś inny z Warszawy:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/franio-blaga-o-miejsce-przy-domku-dt-pilne-czas-do-30-12-2008-a-122424/index36.html Quote
rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Sylwia, co do Herki, to zostanie przeniesiona do innego działu dopiero po podpisaniu umowy adopcyjnej a nastąpi to po sterylce - planowanej na ten miesiąc pod warunkiem, ze zejdzie jej mleko :cool3::loveu: dzisiaj skonczył się Galastop i dopiero widać minimalną poprawę...no zobaczymy...głodzic jej bardziej nie chcę...ona waży 20 kg :crazyeye: Wczoraj byłysmy z Xeną/Szajką na spacerze to sobie pobiegały 1,5 godziny ale podejrzewam, ze musiałaby codziennie tak biegac zeby sie tego pozbyć..jak będzie trzeba to jakos znajdę na to czas chocby kosztem snu ;) co do klatki, to nie mogę decydować, bo jest pożyczona :evil_lol: Oczywiście zadzwonię do Asi i zapytam, czy mogłabym ją pożyczyć dalej ale to będę wiedziała dopiero po weekendzie, bo jednak moja siostra przywozi te szczeniaki, których wątek wklejałam wcześniej i nie wiem kurna gdzie je wsadzic i co z nimi zrobic :placz: U mnie nie mogą być chociaz nie wiem czy nie będę musiała ich przenocować (tak zeby Hera ich nie zobaczyła)...musze je odrobaczyć i zaszczepić...no na razie nie wiem co z nimi będzie wiec w razie czego muszę mieć w pogotowiu klatkę. Myślę ze w połowie przyszłego tygodnia będzie juz cos wiadomo i jesli nie znajdzie sie klatka to postaram się ją zuluguli pozyczyc. Quote
gusia0106 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Zajrzyjcie Ciotki... http://www.dogomania.pl/forum/f28/dt-na-cito-z-patosem-coraz-gozej-106038/ Niunia, a u Seby to nie zwolnił się już tymczas aby?;) Quote
doddy Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 My możemy pożyczyć klatkę V. Jest do odbioru w Nowym Dworze Mazowieckim. ;) Jak coś to pisać. Quote
rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='gusia0106']Zajrzyjcie Ciotki... http://www.dogomania.pl/forum/f28/dt-na-cito-z-patosem-coraz-gozej-106038/ Niunia, a u Seby to nie zwolnił się już tymczas aby?;) odpisze i tu Kochana - Santa ma cieczke wiec to jeszcze potrwa ;) sama chciałam Cie maglowac o tymczas dla szczeniorów (chociaz jednego;)) Quote
doddy Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Klatka V to rozmiar większa od tej co Ty masz, czyli mająca 107cm szerokość. :eviltong: Już se napisałam na wątku. A co tam, w końcu palce mam. Quote
rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 doddy napisał(a):My możemy pożyczyć klatkę V. Jest do odbioru w Nowym Dworze Mazowieckim. ;) Jak coś to pisać. a co to za klatka V?... bo ja ciemna jestem :evil_lol: juz pisze na wątku :loveu: Quote
rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ciotki jak byście cos słyszały o transporcie Warszawa-Gdynia, to dajcie znac cio? ciotka z dogo wzielaby jednego szczeniora na dogo wiec szukam transportu :cool3: Quote
kika22 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ciotki bardzo dzikeujemy za pomoc z klateczka:multi::multi::multi: O transport zapytam Andzi69, ona czasami jedzie w te rejony:roll: Quote
rufusowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 kika22 napisał(a):Ciotki bardzo dzikeujemy za pomoc z klateczka:multi::multi::multi: O transport zapytam Andzi69, ona czasami jedzie w te rejony:roll: masz racje Kiko :p ide sie zapytać na wątek Togo :cool3: Quote
rufusowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-dt-dla-trzech-szczeniakow-na-cito-warszawiacy-pomozcie-125247/ bardzo prosze cioteczki o wsparcie - chociażby podbijanie do góry...nikt tam nie zagląda :( juz czekam na te gluty i boje sie ze będę je musiała odwiezc do schronu jesli nie zgłoszą sie domy tymczasowe zaniesiemy je do weta, odrobaczymy i nakarmimy...zrobimy foty i przenocujemy...i mam nadzieje ze dogomania pomoze... Quote
gusia0106 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ciotki, zajrzyjcie do Morusa, co...? Jest tu nowy, nikogo nie zna, nikt go nie odwiedza... Śpi na gołej ziemi w niby-szałasie...MORUS, który chciałby poznać prawdziwy dom Quote
rufusowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 zaraz zajrze do Morusa.... i potrzebuje tymczasów dla dwoch maluszków wilkowatych - 2 miesiace mają musze sie ich pozbyć z domu, bo moja mama dłuzej tego nie zniesie...i wcale sie jej nie dziwie :-( wkleje fotki moze ktos zauwazy Quote
Tengusia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 potrzeba mi wiztyty przedadopcyjnej w Wawie dla gluchego szczeniaka kto pomoze ????????? :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f28/cztero-miesieczne-szczenie-gluche-skazane-na-smierc-126705/#post11392419 Quote
doddy Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Rufusowa, podziękuj bratu za pomoc z klatką. ;) Quote
rufusowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 przydała sie? :cool3::evil_lol: potrzebuje dt dla Mamby - tej czarnej ale w Trojmiescie lub okolicach.... okazalo sie ze Izys mimo dobrych checi nie panuje nad swoim psem a ten nie jest szczesliwy ze ma w domu szczenie do ktorego w dodatku nie moze podejsc i powąchac :-( ona jest taka kochana...nie wybaczylabym sobie gdyby jej sie cos stalo... a poniewaz to watek Herki to napisze ze cycochy prawie w normie :loveu: czyli sterylka sie zbliza :multi: Quote
kika22 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 rufusowa napisał(a): a poniewaz to watek Herki to napisze ze cycochy prawie w normie :loveu: czyli sterylka sie zbliza :multi: czyli bedziesz mieć fajny prezent na święta:eviltong: Quote
rufusowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 kika22 napisał(a):czyli bedziesz mieć fajny prezent na święta:eviltong: gdybysmy sie nie wyrobili, to w styczniu mam urodziny :diabloti: Quote
doddy Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 To ja już życzę Wszystkiego najlepszego :p bo zapomnę. A prezentem ode mnie będzie umowa na Herę :evil_lol: Quote
kika22 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 doddy napisał(a): A prezentem ode mnie będzie umowa na Herę :evil_lol: Chyba to najlepszy prezent dla ciotki Rufusowej:eviltong: Quote
Recommended Posts