Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciesze się, ze się Wam podobują foty moich piesów :loveu: no w sensie mojego Rufusa i mojej tymczasowiczki ;) Hery :cool3:

[quote name='an1a']http://images32.fotosik.pl/411/d304f1587a54d2b8med.jpg
Teraz ty ją pogonisz z tym aparatem, czy ja mam to zrobić? :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: osz...faktycznie...namawiają sie na mnie :mad: :evil_lol:

[quote name='an1a']Super zdjęcia, poproszę więcej takich dużych sesji :)

i ja tez chce takie u Ciebie :loveu:
a foty z tej sesj jeszcze są, tylko trzeba je wykadrować :loveu:

moze mi sie uda kiedys zrobic jakies fajne do avatara :roll:

Posted

[quote name='rufusowa']ciesze się, ze się Wam podobują foty moich piesów :loveu: no w sensie mojego Rufusa i mojej tymczasowiczki ;) Hery :cool3:
Trochę się ten tymczas zasiedział :evil_lol: Powiedziałabym, że nawet.. wrosła w to otoczenie :diabloti:

[quote name='rufusowa']
i ja tez chce takie u Ciebie :loveu:
a foty z tej sesj jeszcze są, tylko trzeba je wykadrować :loveu:

moze mi sie uda kiedys zrobic jakies fajne do avatara:roll:
http://images31.fotosik.pl/412/30a9d73a8f1d4b1c.jpg to jest boskie :loveu:

U mnie ciężko zrobić zdjęcie... Cały czas na łóżko się pakują.. Łóżko - podłoga - łóżko - podłoga :roll:

Posted

Rufusowa moze by tak Herke, przenieść do odpowiedniego działu:eviltong:
Chyba,że masz jeszcze jakieś watpliwośći:mad:
Ale cos mi sie zdaje,że raczej nie:lol:

Posted

Sylwia, co do Herki, to zostanie przeniesiona do innego działu dopiero po podpisaniu umowy adopcyjnej a nastąpi to po sterylce - planowanej na ten miesiąc pod warunkiem, ze zejdzie jej mleko :cool3::loveu:

dzisiaj skonczył się Galastop i dopiero widać minimalną poprawę...no zobaczymy...głodzic jej bardziej nie chcę...ona waży 20 kg :crazyeye:

Wczoraj byłysmy z Xeną/Szajką na spacerze to sobie pobiegały 1,5 godziny ale podejrzewam, ze musiałaby codziennie tak biegac zeby sie tego pozbyć..jak będzie trzeba to jakos znajdę na to czas chocby kosztem snu ;)

co do klatki, to nie mogę decydować, bo jest pożyczona :evil_lol: Oczywiście zadzwonię do Asi i zapytam, czy mogłabym ją pożyczyć dalej ale to będę wiedziała dopiero po weekendzie, bo jednak moja siostra przywozi te szczeniaki, których wątek wklejałam wcześniej i nie wiem kurna gdzie je wsadzic i co z nimi zrobic :placz:
U mnie nie mogą być chociaz nie wiem czy nie będę musiała ich przenocować (tak zeby Hera ich nie zobaczyła)...musze je odrobaczyć i zaszczepić...no na razie nie wiem co z nimi będzie wiec w razie czego muszę mieć w pogotowiu klatkę. Myślę ze w połowie przyszłego tygodnia będzie juz cos wiadomo i jesli nie znajdzie sie klatka to postaram się ją zuluguli pozyczyc.

Posted

Klatka V to rozmiar większa od tej co Ty masz, czyli mająca 107cm szerokość. :eviltong:
Już se napisałam na wątku. A co tam, w końcu palce mam.

Posted

doddy napisał(a):
My możemy pożyczyć klatkę V. Jest do odbioru w Nowym Dworze Mazowieckim. ;)
Jak coś to pisać.

a co to za klatka V?... bo ja ciemna jestem :evil_lol:

juz pisze na wątku :loveu:

Posted

kika22 napisał(a):
Ciotki bardzo dzikeujemy za pomoc z klateczka:multi::multi::multi:
O transport zapytam Andzi69, ona czasami jedzie w te rejony:roll:

masz racje Kiko :p

ide sie zapytać na wątek Togo :cool3:

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-dt-dla-trzech-szczeniakow-na-cito-warszawiacy-pomozcie-125247/

bardzo prosze cioteczki o wsparcie - chociażby podbijanie do góry...nikt tam nie zagląda :(

juz czekam na te gluty i boje sie ze będę je musiała odwiezc do schronu jesli nie zgłoszą sie domy tymczasowe

zaniesiemy je do weta, odrobaczymy i nakarmimy...zrobimy foty i przenocujemy...i mam nadzieje ze dogomania pomoze...

Posted

zaraz zajrze do Morusa....

i potrzebuje tymczasów dla dwoch maluszków wilkowatych - 2 miesiace mają

musze sie ich pozbyć z domu, bo moja mama dłuzej tego nie zniesie...i wcale sie jej nie dziwie :-(

wkleje fotki moze ktos zauwazy

Posted

przydała sie? :cool3::evil_lol:

potrzebuje dt dla Mamby - tej czarnej ale w Trojmiescie lub okolicach.... okazalo sie ze Izys mimo dobrych checi nie panuje nad swoim psem a ten nie jest szczesliwy ze ma w domu szczenie do ktorego w dodatku nie moze podejsc i powąchac :-(

ona jest taka kochana...nie wybaczylabym sobie gdyby jej sie cos stalo...

a poniewaz to watek Herki to napisze ze cycochy prawie w normie :loveu:
czyli sterylka sie zbliza :multi:

Posted

rufusowa napisał(a):

a poniewaz to watek Herki to napisze ze cycochy prawie w normie :loveu:
czyli sterylka sie zbliza :multi:

czyli bedziesz mieć fajny prezent na święta:eviltong: