Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]no to dupa blada....:roll:

nie da rady do poniedziałku izolować???
zamknąć do kojca i już .... wakacje- hoteliki full, z tymczasem na pewno nie bedzie tak hop :shake: chłopak rozkojarzony bezdomny- z miejsca na miejsce:-(- może jutro mu przejdzie :roll::roll:
[/FONT]

Posted

też tak podejrzewam... no ale cóż ja mogę teraz... jutro go zabierzemy od Oli i edamy najwyżej do Hotelu Żory... w poniedzialek zadzwonimy do ZK i wszystko sie wyjaśni!!!!

Posted

[quote name='Jagoda444']Ten alaskan kilka dni temu przebiegał przez Szeroką.Myślę ,że on nie jest z Żor .

[FONT=Arial]a może z Jastrzębia w takim razie....

cholewcia- jakieś 2 mies. temu malamut szlajał sie na Bziu (dzielnica Jastrzębia). pozagryzał wszystkie kury mojemu kolesiowi i jego sąsiadom i go pogonili.Na pewno nie był niczyj stamtąd... błąkał sie ....

ale on mówił że to wielkie bydle było.... ale to już jakiś czas temu :niewiem:
[/FONT]

Posted

[quote name='chalimala']może od tego czasu troche mu się schudlo... kutwa bo ja zawsze się w coś wpakuje...

[FONT=Arial]widać sie nudzisz :cool1:

choo do Jastrzebia... jest pare psów do wyłapania :roll:

a tak serio nie ma tak źle- jest tatuaż więc namierzysz szybciutko hodowce... on własciciela... i oby sie sprawdziły przepowiednie że własciciel nie ogłasza na necie- plakaty w Jastrzebiu na pewno nie wisiały... oglądam każdy z zagubionym psem :cool1: takie moje zboczenie :grins:
[/FONT]

Posted

zadzwonila ola i powiedziala ze już jest ok. odizolowala od siebie psiaki i bedzie je na ogrod puszczala osobno! mamy nie szukać hotelu! do poniedzialku sie wszystko powinno wyjasnić!trzymajcie kciuki zeby wlasciciel go chcial...

Posted

Malamut dziewczynki dziabie :crazyeye: niemożliwe. Mamuty to gentelmani są.Wprawdzie jedna taka upierdliwa wyprowadziła z równowagi Anubka. Jak on warczał, jak zębiska pokazywał, a ta swoje. No to złapał, potrząsnął, odstawił. My w panice do oglądania a suńka tylko troche ośliniona. (W środku też nic nie przestawił). Potem jak Anubek zezwolił to się nawet bawili :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]chalimala chyba nam padła na pysk :niewiem: :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]
:hmmmm: na pysk to wczoraj padała ...teraz padła na zol ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:hmmmm: na pysk to wczoraj padała ...teraz padła na zol ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]mientka ona jakaś jeden maleńki alaskan husky :evil_lol: i tak nam sie dziewcze wykończyło

chalimalo.... oby do poniedziałku
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mientka ona jakaś jeden maleńki alaskan husky :evil_lol: i tak nam sie dziewcze wykończyło

chalimalo.... oby do poniedziałku
[/FONT]

[FONT=Arial]taaaaa .....cza ją na przeszkolenie wziąć [/FONT]

Posted

chalimala już się obudzila :P ale umarlam...nawet nie wiem kiedy mój TZ do wyra sie wpakowal, kiedy z dziewczynami wyszedl...cztery razy mnie budzil...wstalam a tu moje kochanie śniadanko zmontowalo, kawka do wyrka...ach czegóż chcieć więcej...dobra a teraz spowrotem na ziemie...malamutek chcial sobie podporządkowac laski... na kaste tez mi burczal tak, że ruda do parteru zostala sprowadzona, ale pancia waleczne serce poczekala aż rudziszon ucieknie i myk do pana malamuta ostra gadka... podkulil się i więcej na rudą nie spojrzal! podejrzewam, że poczul się pewniej i próbuje na ile może sobie pozwolić!Ola sie wystraszyla, bo też z takimi dużymi misiakami do czynienia nie miala! teraz wypuszcza pieski osobno. albo latają laseczki, albo mustaf :) powiedziala, że nie pozwoli na to, żebym bulila na hotelik za obcego piesa! tej lasce to order się należy!!!!jej mąż pewnie już jej każe z nami kontakt urwać ;)