Jagoda444 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ten alaskan kilka dni temu przebiegał przez Szeroką.Myślę ,że on nie jest z Żor . Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]no to dupa blada....:roll: nie da rady do poniedziałku izolować??? zamknąć do kojca i już .... wakacje- hoteliki full, z tymczasem na pewno nie bedzie tak hop :shake: chłopak rozkojarzony bezdomny- z miejsca na miejsce:-(- może jutro mu przejdzie :roll::roll:[/FONT] Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 też tak podejrzewam... no ale cóż ja mogę teraz... jutro go zabierzemy od Oli i edamy najwyżej do Hotelu Żory... w poniedzialek zadzwonimy do ZK i wszystko sie wyjaśni!!!! Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 a jak nie da rady to w ostateczności będzie u nas... kaste podrzuce tacie a femol bedzie w klatce... masakra! Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Jagoda444']Ten alaskan kilka dni temu przebiegał przez Szeroką.Myślę ,że on nie jest z Żor . [FONT=Arial]a może z Jastrzębia w takim razie.... cholewcia- jakieś 2 mies. temu malamut szlajał sie na Bziu (dzielnica Jastrzębia). pozagryzał wszystkie kury mojemu kolesiowi i jego sąsiadom i go pogonili.Na pewno nie był niczyj stamtąd... błąkał sie .... ale on mówił że to wielkie bydle było.... ale to już jakiś czas temu :niewiem: [/FONT] Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 może od tego czasu troche mu się schudlo... kutwa bo ja zawsze się w coś wpakuje... Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='chalimala']może od tego czasu troche mu się schudlo... kutwa bo ja zawsze się w coś wpakuje... [FONT=Arial]widać sie nudzisz :cool1: choo do Jastrzebia... jest pare psów do wyłapania :roll: a tak serio nie ma tak źle- jest tatuaż więc namierzysz szybciutko hodowce... on własciciela... i oby sie sprawdziły przepowiednie że własciciel nie ogłasza na necie- plakaty w Jastrzebiu na pewno nie wisiały... oglądam każdy z zagubionym psem :cool1: takie moje zboczenie :grins: [/FONT] Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 za dużo wolnego czasu :D tak misię chce spać... Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 teraz najbardziej się boję tego, że hotelik będzie full...a poza tym my nawet książeczki tego pieska nie mamy...co czyniiiiććć ;( Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]jest jeszcze hotelik w Jankowicach na ul.Nowa 22B tel.0 790 408 226 [email protected][/FONT] Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 zadzwonila ola i powiedziala ze już jest ok. odizolowala od siebie psiaki i bedzie je na ogrod puszczala osobno! mamy nie szukać hotelu! do poniedzialku sie wszystko powinno wyjasnić!trzymajcie kciuki zeby wlasciciel go chcial... Quote
masienka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 mamut zdecydowanie;) tylko na tamtych fotach tak wygladal Quote
Hala Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 jest śliczny...ale do mojej soni to bym bała się go zabrać, jak on dziabie Quote
masienka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Hala, a chcesz takiego co nie dziabie??? kocha wszystkich, rowniez koty i tymczasu potrzebuje do wrzesnia... Quote
masienka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Chalimala, a co dokladnie probowal robic z yorkami? Odszczekiwal sie tylko czy probowal zezrec? Quote
lupak Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Malamut dziewczynki dziabie :crazyeye: niemożliwe. Mamuty to gentelmani są.Wprawdzie jedna taka upierdliwa wyprowadziła z równowagi Anubka. Jak on warczał, jak zębiska pokazywał, a ta swoje. No to złapał, potrząsnął, odstawił. My w panice do oglądania a suńka tylko troche ośliniona. (W środku też nic nie przestawił). Potem jak Anubek zezwolił to się nawet bawili :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]chalimala chyba nam padła na pysk :niewiem: :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]chalimala chyba nam padła na pysk :niewiem: :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] :hmmmm: na pysk to wczoraj padała ...teraz padła na zol ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :hmmmm: na pysk to wczoraj padała ...teraz padła na zol ;)[/FONT] [FONT=Arial]mientka ona jakaś jeden maleńki alaskan husky :evil_lol: i tak nam sie dziewcze wykończyło chalimalo.... oby do poniedziałku [/FONT] Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]mientka ona jakaś jeden maleńki alaskan husky :evil_lol: i tak nam sie dziewcze wykończyło chalimalo.... oby do poniedziałku [/FONT] [FONT=Arial]taaaaa .....cza ją na przeszkolenie wziąć [/FONT] Quote
diabelkowa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 sliczny malamucik to do poniedzialku czekamy na wyjasnienie mam nadzieje ze znajdzie sie wlasciciel :-) Quote
chalimala Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 chalimala już się obudzila :P ale umarlam...nawet nie wiem kiedy mój TZ do wyra sie wpakowal, kiedy z dziewczynami wyszedl...cztery razy mnie budzil...wstalam a tu moje kochanie śniadanko zmontowalo, kawka do wyrka...ach czegóż chcieć więcej...dobra a teraz spowrotem na ziemie...malamutek chcial sobie podporządkowac laski... na kaste tez mi burczal tak, że ruda do parteru zostala sprowadzona, ale pancia waleczne serce poczekala aż rudziszon ucieknie i myk do pana malamuta ostra gadka... podkulil się i więcej na rudą nie spojrzal! podejrzewam, że poczul się pewniej i próbuje na ile może sobie pozwolić!Ola sie wystraszyla, bo też z takimi dużymi misiakami do czynienia nie miala! teraz wypuszcza pieski osobno. albo latają laseczki, albo mustaf :) powiedziala, że nie pozwoli na to, żebym bulila na hotelik za obcego piesa! tej lasce to order się należy!!!!jej mąż pewnie już jej każe z nami kontakt urwać ;) Quote
Recommended Posts