chalimala Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 nooo!!!!znalazl sie wlascicel!pan jest z leszczyn!!!!już sie doczekać nie może! a piesek to dziadziuś juz podobno jest! jedziemy damy znać jak wrócimy :) Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='chalimala']nooo!!!!znalazl sie wlascicel!pan jest z leszczyn!!!!już sie doczekać nie może! a piesek to dziadziuś juz podobno jest! jedziemy damy znać jak wrócimy :) [FONT=Arial]:multi::multi::multi:hurrraaaaaaaaaaaaaaa czekamy na relację po powrocie :multi: [/FONT] Quote
madzia828 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 no to super że znalazł się właściciel :multi::multi: Quote
chalimala Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 wróciliśmy :) :cool3::cool3::cool3::cool3: Pino bo tak piesio mial na imie ma 13 lat i to nie pierwsza jego ucieczka :) pancio kosil trawnik i zostawil otwartą furtkę :) Pino wybral wolność :D nie bylo go 1,5 tygodnia :D psik i lwasciciele bardzo szczęśliwi :D w końcu kruszynek wrocil na swoje :) z tego wszystkiego nie porobilam obiecanych fotek... :( a teraz ide do taty zlożyć mu życzenia :D wielkie dzięki Oli za "wynajem" lokalu ;) (Olu nie bój nic znajdziemy jeszcze haszczaka ;) ) i Wam wszystkim wielkie dziękuję za pomoc :) :multi::multi::multi::multi: jesteście niesamowite!!!!!! dzięki Wam Pino jest w swoim domciu :) duzy buziak dla was :* Quote
Mysia_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 super :multi::multi::multi: Niezwykle szczęśliwie zakończenie :loveu: Quote
masienka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Super!!! :multi: blyskawiczna akcja. I ZK tez sie spisal na medal :crazyeye::lol: Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 :multi:[FONT=Arial]:multi:Brawo Martyna a to w końcu haszczak czy mamucik :grins: [/FONT] Quote
chalimala Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 malamucik :D a co do ZK to na prawdę bylam mile zaskoczona :D szybko pani zareagowala :D Quote
alex1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 fajnie że wszystko się tak dobrze skończyło i naprawdę ciesze się że pan go szukał, a nie okazało że to już wakacje się zaczęły :lol: Quote
chalimala Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Olu ja jechalam z duszą na ramieniu :) ale na szczęście jest cudowny Happy End :) pino zacząl wydawać dziwne odglosy jak znalazl się u siebie :D Quote
clockwork Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]supcio!!!! chalimala buzior, Olu mi nieznana .. też buziak dla Ciebie :loveu: były my w kontakcie telefonicznym z chalimalą więc wiedziałam już dawno :eviltong: ale cieszkam jak pierun że taki Happy End :multi::multi: i ciągle nie dowierzam że on ma 13 lat ... mój rocznik :roll::grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='chalimala']malamucik :D a co do ZK to na prawdę bylam mile zaskoczona :D szybko pani zareagowala :D [FONT=Arial]:multi::multi:wow ...czyli jednak tak jak sie mnie pozdowało ;)....tylko wiekiem mnie zmylił totalnie [/FONT] Quote
chalimala Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Pancio Pina bardzo chcial dac nam jakąś kase to do kieszeniu wrzucal, to do auta, a my sio na parapet :) nie wierzyli że to tak o od serca :) pani dala mi kawe także dziewczyny meldowac mi się kiedy i gdzie ta kawa bo mam się nią podzielić z koleżankami :) Quote
clockwork Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]ja wezme tą kase:multi::multi:... daj adres :evil_lol::evil_lol: no ludziska nie wierzą że można coś z potrzeby serca.... mi też nie wierzą że o tak bez zysku... :shake::shake: nie w tych czasach :shock: a na kawe to JO ale nie tera a jakoś kiedyś ;)[/FONT] Quote
chalimala Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 ja ide na dyma (nie palilam pol roku i wystarczyl jeden plonący radiowozik i dymie jak gupia...)...aj bi bak :) Quote
diabelkowa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 no to sie ciesze ze takie zakonczenie :loveu: Quote
karjo2 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dziewczyny wielkie brawa dla WAS!!! Jak dobrze widziec takie zakonczenia, oby wiecej! :cunao: Nawiasem mowiac, w koncu mamut czy husky ;) ? Quote
clockwork Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='karjo2']Dziewczyny wielkie brawa dla WAS!!! Jak dobrze widziec takie zakonczenia, oby wiecej! :cunao: Nawiasem mowiac, w koncu mamut czy husky ;) ? [quote name='chalimala']malamucik :D :cool1::cool1::cool1:;) Quote
Estera Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dziewczyny jesteście boskie :loveu: Super, że sprawa tak się zakończyła :loveu: Temacik przenoszę ;) Quote
clockwork Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Estera']Dziewczyny jesteście boskie :loveu: Super, że sprawa tak się zakończyła :loveu: Temacik przenoszę ;) [FONT=Arial]przenoś przenoś.. do działu już w STARYM domku ;) ehhh ileż spraw rozwiązałoby jakiekolwiek oznaczenie psa :roll: [/FONT] Quote
Estera Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 no niestety działu "już w starym domku" nie ma, ale tutaj też może być :cool3: Quote
Recommended Posts