Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chalimala']nooo!!!!znalazl sie wlascicel!pan jest z leszczyn!!!!już sie doczekać nie może! a piesek to dziadziuś juz podobno jest! jedziemy damy znać jak wrócimy :)

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:hurrraaaaaaaaaaaaaaa

czekamy na relację po powrocie :multi:
[/FONT]

Posted

wróciliśmy :) :cool3::cool3::cool3::cool3:

Pino bo tak piesio mial na imie ma 13 lat i to nie pierwsza jego ucieczka :) pancio kosil trawnik i zostawil otwartą furtkę :) Pino wybral wolność :D nie bylo go 1,5 tygodnia :D psik i lwasciciele bardzo szczęśliwi :D w końcu kruszynek wrocil na swoje :) z tego wszystkiego nie porobilam obiecanych fotek... :( a teraz ide do taty zlożyć mu życzenia :D

wielkie dzięki Oli za "wynajem" lokalu ;) (Olu nie bój nic znajdziemy jeszcze haszczaka ;) ) i Wam wszystkim wielkie dziękuję za pomoc :) :multi::multi::multi::multi: jesteście niesamowite!!!!!! dzięki Wam Pino jest w swoim domciu :) duzy buziak dla was :*

Posted

fajnie że wszystko się tak dobrze skończyło i naprawdę ciesze się że pan go szukał, a nie okazało że to już wakacje się zaczęły :lol:

Posted

[FONT=Arial]supcio!!!!
chalimala buzior, Olu mi nieznana .. też buziak dla Ciebie :loveu:

były my w kontakcie telefonicznym z chalimalą więc wiedziałam już dawno :eviltong:
ale cieszkam jak pierun że taki Happy End :multi::multi:

i ciągle nie dowierzam że on ma 13 lat ... mój rocznik :roll::grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='chalimala']malamucik :D a co do ZK to na prawdę bylam mile zaskoczona :D szybko pani zareagowala :D

[FONT=Arial]:multi::multi:wow ...czyli jednak tak jak sie mnie pozdowało ;)....tylko wiekiem mnie zmylił totalnie [/FONT]

Posted

Pancio Pina bardzo chcial dac nam jakąś kase to do kieszeniu wrzucal, to do auta, a my sio na parapet :) nie wierzyli że to tak o od serca :) pani dala mi kawe także dziewczyny meldowac mi się kiedy i gdzie ta kawa bo mam się nią podzielić z koleżankami :)

Posted

[FONT=Arial]ja wezme tą kase:multi::multi:... daj adres :evil_lol::evil_lol:

no ludziska nie wierzą że można coś z potrzeby serca.... mi też nie wierzą że o tak bez zysku... :shake::shake: nie w tych czasach :shock:

a na kawe to JO ale nie tera a jakoś kiedyś ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='karjo2']Dziewczyny wielkie brawa dla WAS!!!
Jak dobrze widziec takie zakonczenia, oby wiecej!
:cunao:
Nawiasem mowiac, w koncu mamut czy husky ;) ?

[quote name='chalimala']malamucik :D

:cool1::cool1::cool1:;)

Posted

[quote name='Estera']Dziewczyny jesteście boskie :loveu:
Super, że sprawa tak się zakończyła :loveu:
Temacik przenoszę ;)
[FONT=Arial]przenoś przenoś.. do działu
już w STARYM domku ;)

ehhh ileż spraw rozwiązałoby jakiekolwiek oznaczenie psa :roll:
[/FONT]