Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UWAGA!!!!

dzisiaj w zorach na osiedlu Sikorskiego znaleźliśmy pieska rasy alaskan malamut!na oko wetki ma ok 5 lat... na grzbiecie ma ranke po jakims parchu, ale widac że mial to leczone!ma jedno jajeczko! jest zmęczony i przerażony! podobno krecil sie po osiedlu od kilku dni!u mnie zostanie do jutra, bo niestety mieszkam w bloku i mam dwie sunie w domu spanielkę i amstaffke... jutro jak nie znajdziemy wlaściciela zawioze go do wodzislawia do mojej kolezanki ale ona ma dwie spanielki i dwie yorczki więc za dlugo piesek tam tez byc nie może!

prosze jesli ktoś z zor lub okolic wie, że komus stracil się taki psiaczek prosze o pilny kontakt pod nr tel 695 838 232 Martyna
dzwońcie o każdej porze dnia i nocy! możemy go dowieźć do wlaściciela jeśli zajdzie taka potrzeba!!!!!

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]czy ogłaszałaś gdzieś psiaka???[/FONT][FONT=Arial]na lokalnych portalach??[/FONT][FONT=Arial]nie pisz o jajku... dobrze mieć w zanadrzu coś czym bedzie sie mógł wykazać teoretyczny własciciel :roll:, żeby nie trafił do kogoś obcego który przedstawi sie jako własciciel....[/FONT][FONT=Arial]

sprawdź czy może ma tatuaż ... ucho, pachwina....
[/FONT][FONT=Arial]

cholewcia- jak trafi do schronu to po nim :-(
[/FONT][FONT=Arial]

jak długo będzie mógł zostać u koleżanki w Wodzisławiu??
[/FONT]

Posted

Madziu znaleźlismy go pare godzin temu... jutro podzwonie po lecznicach bo możektorys z wetow go rozpozna! oglosilam go na zorskim portalu i jutro porozwieszam jakieś ogloszenia. do schronu nie ma bata żeby go oddać...

Posted

[FONT=Arial]wrzuć tu..i tam ;) ja nie mam treści ogł...

http://www.zory.dlawas.pl/ogloszenia2.php
http://www.gieldarow.pl/index.php?typ=3&page=drobne&subid=58

ja jutro wrzuce na jasnet bo dziś limit dzienny darmowy wykorzystany- rozumiem że tel do Ciebie podać??

[/FONT][quote name='chalimala']Madziu znaleźlismy go pare godzin temu... jutro podzwonie po lecznicach bo możektorys z wetow go rozpozna! oglosilam go na zorskim portalu i jutro porozwieszam jakieś ogloszenia. do schronu nie ma bata żeby go oddać...

[FONT=Arial] no jak parch był leczony to może któryś wet skojarzy ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Sikorskiego to które osiedle ?? to gdzie Lidl itp ?? bo dobrze na takich większych sklepach zawiesić ogłoszenia [/FONT]

[FONT=Arial]po drugiej stronie świateł.... gdzie kiedyś był minimal ;)[/FONT]

Posted

bylismy z banda na dworze. psiaczek spoko tylko wkurzają go biegające nasze dziewoje dwie :) dzisiaj dziewczyny śpią z pancią w sypialni a panowie w duzym pokoju...madziu podaj mi maila to podesle ci treść ogloszenia... numer do mnie podawaćd :) zaraz bede montowala ogloszenia... a miala byc spokojna nocka...

Posted

[quote name='chalimala']bylismy z banda na dworze. psiaczek spoko tylko wkurzają go biegające nasze dziewoje dwie :) dzisiaj dziewczyny śpią z pancią w sypialni a panowie w duzym pokoju...madziu podaj mi maila to podesle ci treść ogloszenia... numer do mnie podawaćd :) zaraz bede montowala ogloszenia... a miala byc spokojna nocka...

[FONT=Arial]na jasnet już dałam mam nadzieje że pójdzie ;/
krótko że znaleziono bo tam ograniczona liczba znaków ...

to ty nie masz do mnie maila??? :crazyeye::crazyeye::mad:

[email protected]
[/FONT]

Posted

madziu oblukej poczte! ja ide się kimnąć bo padam na cycki... ciężki tydzień za mną i jak widac weekend tez do spokojnych należeć nie bedzie... ech...dobranoc!!!rano ciąg dalszy walki...

Posted

[quote name='chalimala']madziu oblukej poczte! ja ide się kimnąć bo padam na cycki... ciężki tydzień za mną i jak widac weekend tez do spokojnych należeć nie bedzie... ech...dobranoc!!!rano ciąg dalszy walki...

[FONT=Arial]oblukałam ... mom to...;)

uważaj na cycki :evil_lol::evil_lol:

dobranoc- ja też już ide popaść w nogi Clockworka :p
[/FONT]

Posted

psiczek padl jak trupek!spal jak zabity u boku mojego TZta! moje dwie kurewny zadowolone bo se z pancią mogly pospać w wyrku (na codzień nie ma bata!) . byliśmy na spacernioku polaziliśmy i spać mi się strasznie chce!!!modle sie o wlaściciela!zaraz zapisuje numery wetów i wioooo...

Posted

dzwonila do mnie koleżanka która sama ma takiego psiaka i zna kilka ludzi co posiadają te psiaczki powiedziala ze coś podzialają :) ogloszenie już na zory dla was dalam nawet na naszej klasie wrzucilam sobie jego fotke :) szukamy! pojezdzimy po wetach i jak nikt się nie znajdzie to zawioze go do wodzislawia do tej koleżanki... musimy zmontowac jakąś bude... kojec ma ale nie ma budy...coś wymyślimy.. :)

Posted

[FONT=Arial]a zagladałaś za tatuażem??

i jak bedziesz jeździć po wetach niech jak któryś ma spróbuje go machnąć czytnikiem do czipów.... w razie czego Budzik ma... a nóż widelec ....
jak piesio szkolony, leczony, zadbany to jest szansa że może sie zgubił... :roll:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]najnowsze wieści... Chalimala właśnie buja sie od weta do weta i....

to malamut- troszke zabiedzony ale malamut... i ma tatuaż :multi::multi:

czyli szukać w ZK?? związek powinien mieć dane własciciela bądź hodowcy???
cholewcia nie wiem, nigdy nie szukałam hodowców psa zagubionego :roll::oops:
próbują rozszyfrować numera.... oby psiak był zagubiony....
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]no i już wiemy...

psiak jest ze związku kyn. w Rybniku

masz chalimala namiary:;)
[/FONT]
http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=odd&l=pl&odd=000T

biuro czynne także w poniedziałek ;)
http://www.zkwp.rybnik.pl/viewpage.php?page_id=3

Biuro Oddziału jest czynne w:
poniedziałki, środy i piątki
w godzinach od 16.00 do 19.00

Telefon/fax: 0-32-4235852
e-mail: [email protected]

Konto:
Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Rybniku
Ul. Kościuszki 17, 44-200 Rybnik

Posted

[FONT=Arial]W Żorach na Sikorskiego mieszkają 2 reproduktory ze ZK w Rybniku ...najlepiej tam pytać
Adresy są w zakładce reproduktory na str. ZK w Rybniku

widzę ze to są 2 w jednym domku
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]W Żorach na Sikorskiego mieszkają 2 reproduktory ze ZK w Rybniku ...najlepiej tam pytać
Adresy są w zakładce reproduktory na str. ZK w Rybniku

widzę ze to są 2 w jednym domku
[/FONT]

[FONT=Arial]już sprawdzone- to nie od nich :shake:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]no nic.....w poniedziałek przynajmniej się dowiesz z jakiej hodowli psiak ...tylko teraz ciekawe jak to jest pies się błąka a nikt go nie szuka :razz:[/FONT]

Posted

wróciliśmy z wyprawy... już sama nie wiem czy to husky czy malamut... mi wygląda na większego husky! bylam u tych hodowców i widzialam ich malamuta... temu duuużo do niego brakuje :) nie wiem...zadzwonimy do ZK w poniedzialek to sie dowiemy!!!! ok 15 zawozimy psiaka do tej koleżanki do wodzislawia już z nią rozmiawialam i mówila że nie ma problemu moze być nawet do środy ;) boi się tylko o to, ze jej synowie sie w nim zakochają... a ja jej na to ze ja sie tego najmniej boję :D jak znajdziemy hodowce to juz polowa sukcesu :) trzymajta kciukasy ewribadi!!!!