chalimala Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 UWAGA!!!! dzisiaj w zorach na osiedlu Sikorskiego znaleźliśmy pieska rasy alaskan malamut!na oko wetki ma ok 5 lat... na grzbiecie ma ranke po jakims parchu, ale widac że mial to leczone!ma jedno jajeczko! jest zmęczony i przerażony! podobno krecil sie po osiedlu od kilku dni!u mnie zostanie do jutra, bo niestety mieszkam w bloku i mam dwie sunie w domu spanielkę i amstaffke... jutro jak nie znajdziemy wlaściciela zawioze go do wodzislawia do mojej kolezanki ale ona ma dwie spanielki i dwie yorczki więc za dlugo piesek tam tez byc nie może! prosze jesli ktoś z zor lub okolic wie, że komus stracil się taki psiaczek prosze o pilny kontakt pod nr tel 695 838 232 Martyna dzwońcie o każdej porze dnia i nocy! możemy go dowieźć do wlaściciela jeśli zajdzie taka potrzeba!!!!! Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [FONT=Arial]czy ogłaszałaś gdzieś psiaka???[/FONT][FONT=Arial]na lokalnych portalach??[/FONT][FONT=Arial]nie pisz o jajku... dobrze mieć w zanadrzu coś czym bedzie sie mógł wykazać teoretyczny własciciel :roll:, żeby nie trafił do kogoś obcego który przedstawi sie jako własciciel....[/FONT][FONT=Arial] sprawdź czy może ma tatuaż ... ucho, pachwina....[/FONT][FONT=Arial] cholewcia- jak trafi do schronu to po nim :-([/FONT][FONT=Arial] jak długo będzie mógł zostać u koleżanki w Wodzisławiu??[/FONT] Quote
chalimala Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Madziu znaleźlismy go pare godzin temu... jutro podzwonie po lecznicach bo możektorys z wetow go rozpozna! oglosilam go na zorskim portalu i jutro porozwieszam jakieś ogloszenia. do schronu nie ma bata żeby go oddać... Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [FONT=Arial]Ogłoszenia papierowe na sklepach , w lecznicach ...... psiak albo wywalony , albo poszedł na dziewczynki i zabłądził:cool3: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [FONT=Arial]Sikorskiego to które osiedle ?? to gdzie Lidl itp ?? bo dobrze na takich większych sklepach zawiesić ogłoszenia [/FONT] Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [FONT=Arial]wrzuć tu..i tam ;) ja nie mam treści ogł... http://www.zory.dlawas.pl/ogloszenia2.php http://www.gieldarow.pl/index.php?typ=3&page=drobne&subid=58 ja jutro wrzuce na jasnet bo dziś limit dzienny darmowy wykorzystany- rozumiem że tel do Ciebie podać?? [/FONT][quote name='chalimala']Madziu znaleźlismy go pare godzin temu... jutro podzwonie po lecznicach bo możektorys z wetow go rozpozna! oglosilam go na zorskim portalu i jutro porozwieszam jakieś ogloszenia. do schronu nie ma bata żeby go oddać... [FONT=Arial] no jak parch był leczony to może któryś wet skojarzy ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Sikorskiego to które osiedle ?? to gdzie Lidl itp ?? bo dobrze na takich większych sklepach zawiesić ogłoszenia [/FONT] [FONT=Arial]po drugiej stronie świateł.... gdzie kiedyś był minimal ;)[/FONT] Quote
chalimala Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 bylismy z banda na dworze. psiaczek spoko tylko wkurzają go biegające nasze dziewoje dwie :) dzisiaj dziewczyny śpią z pancią w sypialni a panowie w duzym pokoju...madziu podaj mi maila to podesle ci treść ogloszenia... numer do mnie podawaćd :) zaraz bede montowala ogloszenia... a miala byc spokojna nocka... Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='chalimala']bylismy z banda na dworze. psiaczek spoko tylko wkurzają go biegające nasze dziewoje dwie :) dzisiaj dziewczyny śpią z pancią w sypialni a panowie w duzym pokoju...madziu podaj mi maila to podesle ci treść ogloszenia... numer do mnie podawaćd :) zaraz bede montowala ogloszenia... a miala byc spokojna nocka... [FONT=Arial]na jasnet już dałam mam nadzieje że pójdzie ;/ krótko że znaleziono bo tam ograniczona liczba znaków ... to ty nie masz do mnie maila??? :crazyeye::crazyeye::mad: [email protected] [/FONT] Quote
chalimala Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 MADZIU maila na pewno mam ale nie mam czasu szukać :) low juuu :-*** zmontuje ogloszenbie i podesle :D Quote
chalimala Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 madziu oblukej poczte! ja ide się kimnąć bo padam na cycki... ciężki tydzień za mną i jak widac weekend tez do spokojnych należeć nie bedzie... ech...dobranoc!!!rano ciąg dalszy walki... Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='chalimala']madziu oblukej poczte! ja ide się kimnąć bo padam na cycki... ciężki tydzień za mną i jak widac weekend tez do spokojnych należeć nie bedzie... ech...dobranoc!!!rano ciąg dalszy walki... [FONT=Arial]oblukałam ... mom to...;) uważaj na cycki :evil_lol::evil_lol: dobranoc- ja też już ide popaść w nogi Clockworka :p[/FONT] Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 psiczek padl jak trupek!spal jak zabity u boku mojego TZta! moje dwie kurewny zadowolone bo se z pancią mogly pospać w wyrku (na codzień nie ma bata!) . byliśmy na spacernioku polaziliśmy i spać mi się strasznie chce!!!modle sie o wlaściciela!zaraz zapisuje numery wetów i wioooo... Quote
Hala Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 ładne psisko. Najważniejsze to ogłoesznia papierowe w okolicy! Trzymam kciuki za psa. Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 ten piesek jest niesamowity!!!!! waruje, lezy, siada... boskooo...zaraz ruszamy w poszukiwaniu domu... Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]Ciotka daj znaka czy coś ruszyło haha ....pisałyśmy jednocześnie [/FONT] Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 dzwonila do mnie koleżanka która sama ma takiego psiaka i zna kilka ludzi co posiadają te psiaczki powiedziala ze coś podzialają :) ogloszenie już na zory dla was dalam nawet na naszej klasie wrzucilam sobie jego fotke :) szukamy! pojezdzimy po wetach i jak nikt się nie znajdzie to zawioze go do wodzislawia do tej koleżanki... musimy zmontowac jakąś bude... kojec ma ale nie ma budy...coś wymyślimy.. :) Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]a zagladałaś za tatuażem?? i jak bedziesz jeździć po wetach niech jak któryś ma spróbuje go machnąć czytnikiem do czipów.... w razie czego Budzik ma... a nóż widelec .... jak piesio szkolony, leczony, zadbany to jest szansa że może sie zgubił... :roll:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]najnowsze wieści... Chalimala właśnie buja sie od weta do weta i.... to malamut- troszke zabiedzony ale malamut... i ma tatuaż :multi::multi: czyli szukać w ZK?? związek powinien mieć dane własciciela bądź hodowcy??? cholewcia nie wiem, nigdy nie szukałam hodowców psa zagubionego :roll::oops: próbują rozszyfrować numera.... oby psiak był zagubiony.... [/FONT] Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]no i już wiemy... psiak jest ze związku kyn. w Rybniku masz chalimala namiary:;)[/FONT] http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=odd&l=pl&odd=000T biuro czynne także w poniedziałek ;) http://www.zkwp.rybnik.pl/viewpage.php?page_id=3 Biuro Oddziału jest czynne w: poniedziałki, środy i piątki w godzinach od 16.00 do 19.00 Telefon/fax: 0-32-4235852 e-mail: [email protected] Konto: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Rybniku Ul. Kościuszki 17, 44-200 Rybnik Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]W Żorach na Sikorskiego mieszkają 2 reproduktory ze ZK w Rybniku ...najlepiej tam pytać Adresy są w zakładce reproduktory na str. ZK w Rybniku widzę ze to są 2 w jednym domku [/FONT] Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]W Żorach na Sikorskiego mieszkają 2 reproduktory ze ZK w Rybniku ...najlepiej tam pytać Adresy są w zakładce reproduktory na str. ZK w Rybniku widzę ze to są 2 w jednym domku [/FONT] [FONT=Arial]już sprawdzone- to nie od nich :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]no nic.....w poniedziałek przynajmniej się dowiesz z jakiej hodowli psiak ...tylko teraz ciekawe jak to jest pies się błąka a nikt go nie szuka :razz:[/FONT] Quote
chalimala Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 wróciliśmy z wyprawy... już sama nie wiem czy to husky czy malamut... mi wygląda na większego husky! bylam u tych hodowców i widzialam ich malamuta... temu duuużo do niego brakuje :) nie wiem...zadzwonimy do ZK w poniedzialek to sie dowiemy!!!! ok 15 zawozimy psiaka do tej koleżanki do wodzislawia już z nią rozmiawialam i mówila że nie ma problemu moze być nawet do środy ;) boi się tylko o to, ze jej synowie sie w nim zakochają... a ja jej na to ze ja sie tego najmniej boję :D jak znajdziemy hodowce to juz polowa sukcesu :) trzymajta kciukasy ewribadi!!!! Quote
Recommended Posts