alex1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ha ha ha :eviltong:mówiłam że dziadek i malamut wiecie jak jest ALE a nie mówiłam:diabloti: Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='alex1']ha ha ha :eviltong:mówiłam że dziadek i malamut wiecie jak jest ALE a nie mówiłam:diabloti: [FONT=Arial] a ja się machnęłam z wiekiem ...ale na fotach na prawde ma szczeniacki wygląd [/FONT] Quote
chalimala Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 następnym razem jak coś znajdziemy i rasa będzie trudna do odgadnięcia pokażemy piesa alex :D hehehe... Quote
karjo2 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No fakt, na fotkach zupelnie nie przypomina malamuta ( moze hodowca przy papierach sie machnal :evil_lol: :eviltong: ), a wiek tez piekny dla takiego stwora. Oby wszystkie przygody psie tak sie konczyly. Quote
Hala Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ależ sięcieszę! Właśnie wróciłam z wakacji i patrzę a psiutek wrócił do domku! Brawo! Quote
Recommended Posts