Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 nie zapominamy, ale jak patrzę na to co się dzieje teraz ze zwierzętami(wakacje) to mi ręce opadają. Quote
halbina Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ale jednak podczas akcji w Silesii kilka psiakó znalazło domki, w tym dwa moje... :lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 to gratuluję. Dziedzio nie ma coś szczęścia. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Pieseczek dziękuje wszystkim sympatykom:p Quote
Martecek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 podniosę Dziadziusia, mam nadzieję że mimo tego paskudnego dla zwierzaków okresu wakacyjnego domek dla niego sie znajdzie :roll::roll: ogłoszenie o nim znalazłam tak jak pisałam w sosnowcu w plejadzie przy sklepie zoologicznym i już powoli myślałam, że sprawa nieaktualna bo ikt nie odp na mojego posta a tu proszę :) Quote
halbina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 domków potrzeba i dla psiaków i dla kociaków... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 haloo...jest jakiś super dom dla pieska emeryta? Quote
wanda szostek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Bardzo smutne są takie wątki. Trzeba wielkiego serca, aby ktoś pokochał starszego psa i przyjął na dożywocie. Potrzeba dużo ogłoszeń. Dajcie na Gumtre i na obszar zagraniczny. Szkoda, że nie mam internetu na wsi. Chętnie bym go poogłaszała. Starość na ulicy to ciężki los. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dziadzio ma już dom, dowiedziałam się dziś. żyje sobie dobrze u właściciela jednego ze sklepów w tej bramie. można się cieszyć.:p Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 To super. Cieszę się bardzo. Właśnie skończyła się aukcja allegro i miałam pytać czy przedłużać. Nie musimy. Dziadziuniu, bądź długo szczęsliwy. Quote
Recommended Posts