Becia66 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Nelunia śpij psinko smacznie......:sleep: Quote
halcia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nelulka,jestem juz,moze w tygodniu cie odwiedze wycaluje,utule.... Quote
Becia66 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='halcia']Nelulka,jestem juz,moze w tygodniu cie odwiedze wycaluje,utule....[/quote] no dobrze halciu że wróciłaś wreszcie bo Nelcia czeka z utęsknieniem....:eviltong: Quote
halcia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Hop,malutka,kochana sunieczko,przynajmniej tulenie masz pewne.....bo domek...???? Quote
Becia66 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 cierpliwości psinko...i dla ciebie przyjdzie dobry czas......:roll: Quote
halcia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Neluśka ,tesknie za twym słodkim niesamiałym łepkiem,postaram się szybko utulic,biedna psineczko. Quote
halcia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kto chce odniesć sukces;pokonać nieufnosc, rezerwę i mieć blisko kochajace serducho polecam Nelusię!!Piękna sylwetka,,głęboka czerń,ujmujący wzrok i spragnione miłości serce. Quote
halcia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Byłam u Neluski,ucieszyła sie z odwiedzin,na spacer specjalnie chetna nie była.Po wyniesieniu poza schr.poszła ładnie kawałek,potem płozyła sie do miziania kołami do góry.Co było robić?Miziałam.Potem zdecydowanie chciała wrócic.Wróciłysmy,na spacerek wzięłam jeszcze żywiołową Mele,która szalała z radosci/a jeszcze w lecie nie chciała i nie umiała spacerowac/i potem Szpilke,która nie wybiegana ruszyła ostro biegiem Quote
Recommended Posts