Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halcia']A mrówkojad -Anti był jeszcze?I mała "irokezówna?"[/quote]
Anti był... i był na spacerku ;)
Irokezówna ? Chodzi Ci o Szpilkę (tą na 4 łapkach oczywiście :D ) ? ...była:shake:

Posted

[quote name='halcia']Odp.na PV,stan Mamy nie pozwala mi na wyjazd.[/QUOTE]
Halciu, rozumiem. Szkoda, ze tak sie poukladalo, bo psy dostalyby porzadne jedzenie.

Posted

[quote name='Neczka']Ja widziałam tylko nowego tego szczeniaka drapieżnego:evil_lol: drugi, to który ?[/quote]

Taki owczarkowaty pies w boksie po młosym ONku z kolczatka na szyi.

Posted

A tak wogóle, to kto od 1 lipca będzie tam pracował ? Bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale p. Janusz mówił, że na 1 wypada kolej Grześka, ale on z racji, że ma umowę do 30 czerwca, już się w pracy po tej dacie nie pojawi..:shake:

Posted

Neliku bidoku coś ciężko będzie z tym domkiem dla ciebie...:shake: Nawet tu na dogo mało kto zagląda, a co dopiero w schronie. Szpilka, Neczka poróbcie jej wszystkie możliwe ogłoszenia.
Do schroniska w najbliższych dniach sie nie wybiorę bo póki Zara jest u mnie na tymczasie to jestem uziemniona.....

Posted

[quote name='Neczka']Ulka18, czyli z transportu nici ?
Kierownik jest chetny w kazdej chwili pojechac calym busem z jedzeniem, ale musialby ktos z nim jechac, kto zna Orzechowce, bo on tez juz niejedno slyszal o tym miejscu i boi sie, zeby go z kwitkiem nie odprawili. Szkoda by z tona jedzenia sie wracac.

Posted

Ogłoszenia porobię po południu.
Jakbym tylko miała czym, jeździłabym tam tak często, jak tylko się da:shake:
Beciu, kiedy Zarka wyjeżdża do Warszawy ?