Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halcia']Na zdjeciu dopiero widze,ze Nelunia zaczyna mieć radosne oczy.Neczka zmontuj mi plame na gębe/wiesz,tak jak skazanym/[/quote]
Haaalciu, no cośty :evil_lol:
Jesteś tego pewna, że chcesz wyglądać jak przestępca ? :D:D

Posted

obcy atakują .... UFO o naszą Halinke się upomniało czy co? :)

Halina a tak na poważnie KAWAŁ ŚWIETNEJ ROBOTY BABOLCU NAJDROŻSZY!!!!! Udało Ci się dotrzeć do Nelci bez książek i całych tych moich dupereli ... idziesz do naszego Bacy w takim razie :D hehehe
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem pełna uznania :) naprawdę!

Posted

[quote name='Neczka']Nie wzięłam Pręgulca Wariata dziś na spacerka... Ale za to byłam u nich 2 razy dziś, drugi raz z Halcią.
Nela już nie jest tą samą nieśmiałą sunią wbijającą się w najciemniejszy kąt budy. Wyszła dziś do Halci i prosiła o mizianie:loveu: Później wtuliła się i tak wygłaskiwana przymykała oczka z radości...:loveu::roll:

[IMG]http://img367.imageshack.us/img367/9705/1001475uj8.jpg[/IMG][/quote]

Aż trudno uwierzyć że to ta sama Nelcia.....:crazyeye: :loveu: ....pierwszy raz widze jej usmiech....

Posted

A jaką ma teraz śliczną, błyszczącą sierść... widać lepsze jedzonko jej służy :)

...pełnia szczęścia :roll::roll:
[IMG]http://img373.imageshack.us/img373/7382/1001471xg6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='albiemu']dlatego ja sama siedzę i napatrzyć sie nie mogę .... naprawdę ....[/quote]

Ja też nie mogę się napatrzeć.....na Halcię...:lol:
Neczka, cudna jesteś! Prawie jak Nela..:evil_lol:

Posted

Dzisiaj miziałam i szczotkowałam Nelunie,mam wrażenie,ze czekała na mnie.Jak ją zawołałam,usiadła zaciekawiona więc pognałam po Necze,zeby zajeła sie zazdrosnica Prega.Ale widać,ze facetów sie boi,uciekła gdy przechodzili ludzie,przed Arturem tez jeszcze sie schowała.A...zmarnowany dzień,chłopy wydudkały Artura,prasa sie zepsuła,ale nikt nie czuł sie w obowiazkugo zawiadomić i tak czekaliśmy,nie biorąc sie za nic.Ale 2 psiaki przywiozłam pod opieka Neczki.Lolek i stary chory Dolar.