Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='becia66']Nelcia pewnie znów dziś przez ciotki głaskana...chyba lepsze czasy dla Nelci nastały...:lol:[/quote]
Hm... oczywiście poszłam do pręgi :D (czego Artek nie mógł jak zwykle nie skomentować :mad::roll: ...on mnie za tą Pręgę znienawidzi kiedyś:eviltong:). Obie dziewczyny wyskoczyły do mnie, żeby się przywitać. Wygłaskana została i moja cudna Pręgowana i przepiękna Czarna Panienka. Później Nelunia pokręciła się trochę po boksie, znowu do mnie przyszła, pomiziałyśmy się jeszcze chwilkę i schowała się do budy.
...ośmiela się nam koleżanka z dnia na dzień :) i myślę, że przeniesienie do niej Pręgi było dobrą decyzją, bo co 2 suńki do szczekania do nie jedna ! ;)

Posted

Beciu, nie na szczęście ;) Pręga jest bardzo łagodna, Nelcia też. Chociaż kto wie, czy Nela nie okaże się kiedyś charakterną panienką... :roll:
w końcu jak wprowadziłam Pręgę do boksu i ta chciała zaczepić do zabawy Czarniutką, to ta druga skoczyła do niej z ząbkami :evil_lol:
Ale teraz jest wszystko dobrze. Chodzą sobei razem, szczekają :roll:

Posted

[quote name='Neczka'] Pręga jest bardzo łagodna, Nelcia też. Chodzą sobei razem, szczekają :roll:[/quote]
To super, o takie własnie towarzystwo dla Nelci chodziło.....:lol:

Posted

No i znowu Prega będzie musiała isć na spacer,by budowac ufnosć Nelci.Chyba ze ze słomy nas nie będzie widac.Neluska,zapadasz mi w serce,bardziej niz Monia.

Posted

NIe,Monia to suczka podobna do mojego ukochanego Amona,/dlatego imie aMonia/który jest w Holandi i nie mam o nim wiesci.A to ,ze zeszłam na psy,swojemu towarzystwu oswiadczyłam juz dawno,ku ich ubawowi,teraz przestali sie mnie czepiac,bo na poczatku mysleli,ze mi to szybko minie,a moje zaangazowanie trwa juz 7 lat i sie nasila.

Posted

[quote name='halcia']No i znowu Prega będzie musiała isć na spacer,by budowac ufnosć Nelci.Chyba ze ze słomy nas nie będzie widac.Neluska,zapadasz mi w serce,bardziej niz Monia.[/quote]
NIE WEZMĘ NARAZIE PRĘGI !!! ...już sama wiesz dlaczego ;):D