Becia66 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Nelcia pewnie znów dziś przez ciotki głaskana...chyba lepsze czasy dla Nelci nastały...:lol: Quote
Neczka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='becia66']Nelcia pewnie znów dziś przez ciotki głaskana...chyba lepsze czasy dla Nelci nastały...:lol:[/quote] Hm... oczywiście poszłam do pręgi :D (czego Artek nie mógł jak zwykle nie skomentować :mad::roll: ...on mnie za tą Pręgę znienawidzi kiedyś:eviltong:). Obie dziewczyny wyskoczyły do mnie, żeby się przywitać. Wygłaskana została i moja cudna Pręgowana i przepiękna Czarna Panienka. Później Nelunia pokręciła się trochę po boksie, znowu do mnie przyszła, pomiziałyśmy się jeszcze chwilkę i schowała się do budy. ...ośmiela się nam koleżanka z dnia na dzień :) i myślę, że przeniesienie do niej Pręgi było dobrą decyzją, bo co 2 suńki do szczekania do nie jedna ! ;) Quote
Becia66 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Neczuś, a nie ma żadnych scysji między nimi ? Quote
Neczka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Beciu, nie na szczęście ;) Pręga jest bardzo łagodna, Nelcia też. Chociaż kto wie, czy Nela nie okaże się kiedyś charakterną panienką... :roll: w końcu jak wprowadziłam Pręgę do boksu i ta chciała zaczepić do zabawy Czarniutką, to ta druga skoczyła do niej z ząbkami :evil_lol: Ale teraz jest wszystko dobrze. Chodzą sobei razem, szczekają :roll: Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Fajnie- takie dwie Panny razem - no kto im podskoczy:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Neczka'] Pręga jest bardzo łagodna, Nelcia też. Chodzą sobei razem, szczekają :roll:[/quote] To super, o takie własnie towarzystwo dla Nelci chodziło.....:lol: Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Zawsze fajnie mieć obok kozielankę:evil_lol: Quote
gagata Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jasne, zimą, jak żle pójdzie będą mogły się do siebie przytulać...:shake: Quote
halcia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No i znowu Prega będzie musiała isć na spacer,by budowac ufnosć Nelci.Chyba ze ze słomy nas nie będzie widac.Neluska,zapadasz mi w serce,bardziej niz Monia. Quote
gagata Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Halciu, ale Monia to nie Twoja córeczka,co?:evil_lol: Bo moje córki to już mówią że tak zeszłam na psy, iż niedługo będę do nich szczekać... Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 I tu jest problem; moja córka jest absolutnie" kocia" Quote
gagata Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Widzisz Talcott? I dlatego ja mam towarzystwo mieszane...:lol: Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jak ty nic nie wiesz!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Talcott - to kto myślisz??? Mój KOT!!!! Quote
halcia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 NIe,Monia to suczka podobna do mojego ukochanego Amona,/dlatego imie aMonia/który jest w Holandi i nie mam o nim wiesci.A to ,ze zeszłam na psy,swojemu towarzystwu oswiadczyłam juz dawno,ku ich ubawowi,teraz przestali sie mnie czepiac,bo na poczatku mysleli,ze mi to szybko minie,a moje zaangazowanie trwa juz 7 lat i sie nasila. Quote
Neczka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='halcia']No i znowu Prega będzie musiała isć na spacer,by budowac ufnosć Nelci.Chyba ze ze słomy nas nie będzie widac.Neluska,zapadasz mi w serce,bardziej niz Monia.[/quote] NIE WEZMĘ NARAZIE PRĘGI !!! ...już sama wiesz dlaczego ;):D Quote
Recommended Posts