gagata Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nela, ten dzień coraz bliżej,znajdziesz ludzia, zobaczysz... Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nela, dzisiaj mizianko, dziewczyny jadą do ciebie! Quote
SZPiLKA23 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nelus coraz bardziej przekonuje sie do człowieka :) ale nadal wymaga pracy Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No pewnie, z takim życiorysem...:placz::placz::placz: Niejedna kobieta skończyła by w wariatkowie... Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Trzeba do byłego Nelusiowego boksu przenieść jeszcze ze dwóch chłopaków, bo ten jej czarny współlokator ma teraz całą przestrzeń dla siebie... :roll: A do teraźniejszego boksu Nelci spróbujemy w poniedziałek wkomponować Pręgę. Grześ mówił, że gdy Nelcia, była z Babunią, była dużo śmielsza i wychodziła do ludzi... zobaczymy :) Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nelka,będziesz miała fajne towarzystwo...Juz nie musisz się bać... Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Oczywiście, Pręgusia to cudowne towarzystwo :loveu::loveu: A bać się nie musi, bo Pręguś to mix amstaffa, więc to ich się teraz będą bać ! :evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Neczko, ja ci wierzę, Nelka pewnie też... A czy znajdzie się w całych schronie choć jedno zwierzę, przy którym Nelcia poczuje się dominantem? To by jej pewnie pomogło... Quote
gagata Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No tak,ale może przy słabeuszu poczuje się ciut pewniej? Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 By wypiescić Nelunie siedziałam do połowy w budzie.Jak weszłysmy do boksu,Nela nie uciekła,przygladała sie.Ale,za chwile weszła do długiej budy,na sam koniec.Ja wlazłam do połowy i tam głaskałam Nelcie.Jak przerywałam i mówiłam jak nie chcesz to nie,ide sobie,uwaznie patrzyła i wyciagała pysio z zainteresowaniem,ale nie przyblizyła sie.Ostrozna,uwazna,ale z zadowoleniem przyjmowała pieszczoty. Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ale mi tyłek wystawał,:eviltong:a jak bedzie lało?Artur sie miesci cały,bo właził przy mnie,a dłuzszy:evil_lol:Nelunka ,tymi uwaznymi oczkami mnie zauroczyłas. Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wypre sie tyłu.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nie da się, spodnie będą dropiate jak Agat, od farby:eviltong: Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A co będzie jak się Ciotka zaklinuje w wejściu!!!! Jej jej jej!!!:shake::shake::shake: Quote
Becia66 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Talcott']A co będzie jak się Ciotka zaklinuje w wejściu!!!! Jej jej jej!!!:shake::shake::shake:[/quote] To Nelcia wypcha od środka....:evil_lol: Quote
Recommended Posts