Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buty błoto nam z nóg sciagało,a wspinać trzeba sie było po brejowatych nasypach,tego sie nie da opisac,a białe adidaski Eweliny?I nic z tego,ze ja miałam gumiaki,bo 2nr. wieksze i za kazdym razem zostawały w błocie,a ja wyłaziłam w skarpetach.Biedna Neczka zdrzazgana błotem z włosami włacznie,bo z Arturem próbowali mnie wypchac.Ale głupawka i śmiech cały czas.Nela,śmigaj wreszcie do domku!Jesteś w rękach Anuli!!!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nelcia gdzie domek?Ja tez uwazam,ze tylko zdjecia ,bo opisac sie nie da, ale dla zdjęc drugi raz nie chciała bym tak wjechac,choc smieje sie dalej.Jade na myjnie ,bo tona błota pod autem prawie do ziemi,z zewnatrz umyłam.

Posted

Neluniu tak mi smutno,ze dalej tam siedzisz.Weselej przy wspominkach.Co mi z gumiaków błoto je wsysało,skarpetki pewniejsze.Pan na myjni był przekonany,ze auto z rajdu.

Posted

Mam nadzieję, że na jutro nie zrobili nam znowu czegoś z tą drugą drogą :eviltong:
W każdym razie - coś napewno się stanie. Gdyby nie - można uważać dzień za nie normalny :D

Posted

Poprawilismy dzis bude,z Artura porzadny majster -Klepka,tzn On zbijał ,ja wyszukiwałam w stertach "materiały,a w miedzyczasie duzo tuliłam Nelcie i zaczęło sie jej to podobac.Do kolejnego tulenia juz czekała,nie uciekała,nie chowała sie.