Weronia Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Dziękuję w imieniu Fundacji "Radość Psiaka", za pomoc finansową dla naszej kochanej Żabeńki! :loveu: Ewa H. - 20 zł Beata R. E.G. - 50 zł Jolanta B. 20 zł Dziękujemy!!! Quote
lilith27 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 i dogo zamula i czasu brakuje skikaj mała Quote
Weronia Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Ciotki, pstryknęłam Wam wczoraj fotkę Żabci :loveu: Tylko jedną, bo miałam kupe roboty i jeszcze mi aparat zaparował :D Żabcia pokazuje języczek: :) Quote
Neczka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ...a gdzie ten wymarzony Żabciowy domek ? :niewiem::-( Quote
Weronia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Wygląda na to, że stan łapek Żabki się poprawił.:) Ciągnie za sobą nóżkę, ale chyba jest lepiej niż było:) Quote
danka1234 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No tak,dla niej juz nie da się już wiele zrobić,w tym wieku najlepszy byłby dla niej ciepły bezpieczny kacik by spokojnie sobie żyła. Quote
Weronia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Przyborówka Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne! Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej 1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register 2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto - klikasz na zawarty w nim link. 3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie: Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło. Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008". Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotuł" i klikasz pod ankietą "Wyślij". Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum! Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę! Quote
lilith27 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 banerek czyba pownien być jako taka promocja i news o głosowaniu Quote
Weronia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 lilith27 napisał(a):banerek czyba pownien być jako taka promocja i news o głosowaniu http://www.dogomania.pl/forum/f28/przyborowko-k-poznania-prosimy-o-glosy-na-krakvecie-kazdy-glos-sie-liczy-108025/index67.html tu jest banerek ;) Quote
Weronia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Najnowsze zdjęcia Żabci. Zobaczcie jak się stara chodzić:) i całkiem nieźle jej to wychodzi.. Quote
Martali Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jak patrzę to tak mi jej żal.. Trzeba dać jej domek na spokojną starość.. wynagrodzić to co przeszła.. :placz: Quote
Weronia Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 nie jest chuda, raczej normalna (tak na zdj.wyszła..) i je też normalnie. Quote
kikou Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Słodzinka biedniusia..... dobrze, że taka dzielna maleńka.... Quote
lilith27 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ja mam jakieś nieodparte wrażenie, iż zdjęcia nie oddają rezcywistości ze ................................dziewczynka urzekałaby na zywo czasem zdjęcie nie oddaje uroku psa który przede wszytskim widać właśnie na zywo i mam odczucia, że to jest ten przypadek Quote
siekowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Chciałabym wstawić ją na stronę z adopcjami starszych psów http://psiegrane-marzenia.pl/ Potrzebuje dwóch zdjęć (najlepiej poziomych) i takich info Wiek: Wielkość: Województwo: Szuka domu: ( 1. stały czy 2. tymczasowy lub stały) Stan zdrowia: Kastracja: Stosunek do zwierząt: Stosunek do dzieci: Dla kogo: Gdzie przebywa: Kontakt: Uwagi: (czyli np. cały opis psa) Quote
Recommended Posts