danka1234 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Lilith,wiedziałam że jak Ty sie za to weżmiesz to będzie taka kolumna ogłoszeń,zawsze konkretnie zabierasz się do :roboty:,:smile: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Aha aha:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy Cioci! Quote
lilith27 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 dobra z mojej stronki to wszystkie linki i adresy na których jestem zapisana post zawiera listę wszystkich ogłoszeń żabkowych zarówno tych z dzisiaj jak i tych, które wcześniej (w czerwcu chyba) zrobiła Majqa tak, żeby nie trzeba było szukać i żeby było wiadomo, co już jest a co jeszcze można dodać na pewno allegro nie ma pozdrawiam i kciukaski trzymam mocno bardzo Quote
danka1234 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Allegro obiecała zrobic Isadorka ale wiadomo ile ma roboty to trzeba zaczekać. Quote
Isadora7 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 danka1234 napisał(a):Allegro obiecała zrobic Isadorka ale wiadomo ile ma roboty to trzeba zaczekać. Allegro będzie przez wczorajszy pad dogo mam znowu jeden dzień do tyłu, jak dzisiaj nie zdechnie to powinno wyjśc w nocy. Quote
Ola164 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Isadorka jak zawsze zapracowana... :loveu::( Quote
bianka0 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Żabka chyba jest w bardzo dobrych rękach obecnej opiekunki i domek na pewno przydałby się,ale trzeba będzie na to czasu i dużo szczęścia.Natomiast wydaje mi się,że bardziej teraz jest potrzebna pomoc materialna dla pani która nie tylko ją ma pod swoją opieką.Może tak Isadoro allegro cegiełkowe jest teraz Żabce bardziej potrzebne.Jeżeli jestem w błędzie to przepraszam. Quote
lilith27 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 bianko ogłoszenia też zawierają info o pomocy materialnej infoo domku lub altenatywnie o kasiorce ale oczywiście allegro to allegro Quote
Isadora7 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='bianka0']Żabka chyba jest w bardzo dobrych rękach obecnej opiekunki i domek na pewno przydałby się,ale trzeba będzie na to czasu i dużo szczęścia.Natomiast wydaje mi się,że bardziej teraz jest potrzebna pomoc materialna dla pani która nie tylko ją ma pod swoją opieką.Może tak Isadoro allegro cegiełkowe jest teraz Żabce bardziej potrzebne.Jeżeli jestem w błędzie to przepraszam. Absolutnie nie jesteś w błędzie. Allegro cegiełkowe jest specyficznym allegrem a moją ambicją jest zawsze aby wszystkie się sprzedały. Mam z tego radochę a psiak kasę. Mam swoją taktykę i chyba w miarę skuteczną skoro z wiązanki moich cegielek tylko dwie się nie sprzedały w całości. To ze jeszcze allegro nie wyszło to tez w dużej mierze zamierzone. Połaczone co prawda z poniekąd z ostatnią awarią dogo i w zwiażku z tym "obsuwem niezależnym" ode mnie w kolejcie allegrowej. Ale kolejną sprawa jest to że w miare możliwości staram sie aby cegiełka odpalana była przed weekendem. Chodzi tutaj o "nabicie licznika" (nie będeopisywać tutaj szczegółów ale jest to bardzo ważne). Reasumując Zabka będzie miała cegiełkę ode mnie gwarantuję :) [quote name='lilith27']bianko ogłoszenia też zawierają info o pomocy materialnej infoo domku lub altenatywnie o kasiorce ale oczywiście allegro to allegro Quote
bianka0 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Masz niesamowitą głowę do tego wszystkiego Isadoro,już nie piszę więcej głupot i idę spać.Koniec tygodnia stanowczo wyczerpał moją mózgownicę do reszty.A z allegra psinki wszyscy się ucieszą ,i dopełni ono cały wachlarz ogłoszeń Lilith. Quote
danka1234 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 bianka0 napisał(a):Masz niesamowitą głowę do tego wszystkiego Isadoro,już nie piszę więcej głupot i idę spać. :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: ,masz racje niech się fachowiec tym martwi. Quote
Isadora7 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 bianka0 każdy ma jakąś swoją działkę, ta akurat moja, a Ty czy inni mają inne i dzieki temu jesteśmy w stanie pomóc wielu psiakom, wspólnie, razem. Jedna ciotka to, druga tamto i tak sie tworzy łańcuszek pomocy. Quote
żabusia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Dziewczyny, a gdzie ona się znajduje? Sama nazwa miejscowości nic mi nie mówi. Daleko od W-wy? Quote
Weronia Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 żabusia napisał(a):Dziewczyny, a gdzie ona się znajduje? Sama nazwa miejscowości nic mi nie mówi. Daleko od W-wy? Żabcia znajduje się koło Poznania. Quote
bianka0 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Tyle ostatnio nowych wyrzuconych jamnikowatych psiaków,że zapracowane jamnicze ciotki zapomniały o tobie Żabko. Quote
Isadora7 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 bianka0 napisał(a):Tyle ostatnio nowych wyrzuconych jamnikowatych psiaków,że zapracowane jamnicze ciotki zapomniały o tobie Żabko. No i awarie dogo tez zrobiły swoje. Cały ubiegły weekend kiedy miałam siedzieć nad aukcjami szlag trafił . I tak ścibole po kawałku w tygodniu. Zapewne dzięki tej awarii w dużej mierze Lady z jamrowizny odeszla. A przymierzałam sie do tymczasu dla niej :( Quote
Weronia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 bianka0 napisał(a):Tyle ostatnio nowych wyrzuconych jamnikowatych psiaków,że zapracowane jamnicze ciotki zapomniały o tobie Żabko. na pewno Cioteczki nie zapomniały :loveu: Quote
Talcott Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Mi też nie działa allegro:angryy::angryy::angryy: Żabuniu hyc! Quote
danka1234 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Weronia napisał(a):na pewno Cioteczki nie zapomniały :loveu: pewnie że nie,tylko na dogo ciezko wejsc. Quote
Recommended Posts