Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra
z mojej stronki to wszystkie linki i adresy na których jestem zapisana
post zawiera listę wszystkich ogłoszeń żabkowych zarówno tych z dzisiaj jak i tych, które wcześniej (w czerwcu chyba) zrobiła Majqa
tak, żeby nie trzeba było szukać
i żeby było wiadomo, co już jest
a co jeszcze można dodać

na pewno allegro nie ma

pozdrawiam i kciukaski trzymam mocno bardzo

Posted

danka1234 napisał(a):
Allegro obiecała zrobic Isadorka ale wiadomo ile ma roboty to trzeba zaczekać.

Allegro będzie przez wczorajszy pad dogo mam znowu jeden dzień do tyłu, jak dzisiaj nie zdechnie to powinno wyjśc w nocy.

Posted

Żabka chyba jest w bardzo dobrych rękach obecnej opiekunki i domek na pewno przydałby się,ale trzeba będzie na to czasu i dużo szczęścia.Natomiast wydaje mi się,że bardziej teraz jest potrzebna pomoc materialna dla pani która nie tylko ją ma pod swoją opieką.Może tak Isadoro allegro cegiełkowe jest teraz Żabce bardziej potrzebne.Jeżeli jestem w błędzie to przepraszam.

Posted

[quote name='bianka0']Żabka chyba jest w bardzo dobrych rękach obecnej opiekunki i domek na pewno przydałby się,ale trzeba będzie na to czasu i dużo szczęścia.Natomiast wydaje mi się,że bardziej teraz jest potrzebna pomoc materialna dla pani która nie tylko ją ma pod swoją opieką.Może tak Isadoro allegro cegiełkowe jest teraz Żabce bardziej potrzebne.Jeżeli jestem w błędzie to przepraszam.

Absolutnie nie jesteś w błędzie. Allegro cegiełkowe jest specyficznym allegrem a moją ambicją jest zawsze aby wszystkie się sprzedały. Mam z tego radochę a psiak kasę. Mam swoją taktykę i chyba w miarę skuteczną skoro z wiązanki moich cegielek tylko dwie się nie sprzedały w całości. To ze jeszcze allegro nie wyszło to tez w dużej mierze zamierzone. Połaczone co prawda z poniekąd z ostatnią awarią dogo i w zwiażku z tym "obsuwem niezależnym" ode mnie w kolejcie allegrowej. Ale kolejną sprawa jest to że w miare możliwości staram sie aby cegiełka odpalana była przed weekendem. Chodzi tutaj o "nabicie licznika" (nie będeopisywać tutaj szczegółów ale jest to bardzo ważne). Reasumując Zabka będzie miała cegiełkę ode mnie gwarantuję :)

[quote name='lilith27']bianko ogłoszenia też zawierają info o pomocy materialnej
infoo domku lub altenatywnie o kasiorce

ale oczywiście allegro to allegro

Posted

Masz niesamowitą głowę do tego wszystkiego Isadoro,już nie piszę więcej głupot i idę spać.Koniec tygodnia stanowczo wyczerpał moją mózgownicę do reszty.A z allegra psinki wszyscy się ucieszą ,i dopełni ono cały wachlarz ogłoszeń Lilith.

Posted

bianka0 napisał(a):
Masz niesamowitą głowę do tego wszystkiego Isadoro,już nie piszę więcej głupot i idę spać.

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: ,masz racje niech się fachowiec tym martwi.

Posted

bianka0 każdy ma jakąś swoją działkę, ta akurat moja, a Ty czy inni mają inne i dzieki temu jesteśmy w stanie pomóc wielu psiakom, wspólnie, razem. Jedna ciotka to, druga tamto i tak sie tworzy łańcuszek pomocy.

Posted

bianka0 napisał(a):
Tyle ostatnio nowych wyrzuconych jamnikowatych psiaków,że zapracowane jamnicze ciotki zapomniały o tobie Żabko.

No i awarie dogo tez zrobiły swoje. Cały ubiegły weekend kiedy miałam siedzieć nad aukcjami szlag trafił . I tak ścibole po kawałku w tygodniu. Zapewne dzięki tej awarii w dużej mierze Lady z jamrowizny odeszla. A przymierzałam sie do tymczasu dla niej :(

Posted

bianka0 napisał(a):
Tyle ostatnio nowych wyrzuconych jamnikowatych psiaków,że zapracowane jamnicze ciotki zapomniały o tobie Żabko.

na pewno Cioteczki nie zapomniały :loveu: