Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie no WSZYSTKO OK ;) co nie Aniu?
hmm w sumie to ja pracuje dwa dni w azylu wiec w tygodniu nie powinnam sie zajmowac azylem taaa...

no ale wazne ze Kanon w koncu bedzie mial dom. na pewno go odwiedze

Posted

ci ludzie przyjechali wczoraj po Kanona, jednak nie wyszli z nim, a z innym psiakiem, który byl bardziej wylewny.

a ja wlasnie kocham Kanona za to ze jest taki skryty :loveu: w sumie nie wiem jak to okreslic, ale jest cudowny!

Posted

Nie wzieli go ale wzieli inna:)
Tymczasem Kama i Kanon sa niezmordowane i uwielbiaja spacerki do sklepu.
Mariola zdjecia pewnie wstawi bo dzis widzialam im robila :)

a z suka tak;
telefon wciaz milczy (moze sie zeplsul) ale jade z nimi pogadac w tym tyg.
wiec napiszcze mi jakies wieksze konkrety. tzn. co oni maja zapewnic suce a co zrobi fundacja, my czy nie wiem kto.

Posted

-czy chca ja udomawiac po sterylce
-czy potrzebuja klatki
-czy w ogole beda ja trzymac po sterylce(mimo wszystko proponuje rozpuszczalne szwy)
-jak z karma dla psa czy dadza rade
-no i podstawa to to zlapanie bo klatka pulapka moze nie podzialac(suka pewnie juz sie nauczyla gdzie jakie pysznosci w smietnikach mozna znalezc)

podstawa do dzialania jest wiedza czy beda ja chcieli miec u siebie po sterylce bo od tego trzeba uzalenic i lecznice w jakiej bedzie zabieg i rodzaj szwow

Posted

No dobra z tego co pamietam o babka proponowala tez ze sama ja zawiezie swoim samochodem, i cegla bedzie u nich siedziala w jakies nieuzywanej lazience. ale to jeszcze obgadam.

a sterylka bedzie na bialobrzskiej tak? czy maja sami znalezc w markach jakiegos weta?

Posted

dzieciaki już drugą noc beda w swoich domkach :) na razie spią w jednym domku, aby się nie stresowały za bardzo przeprowadzka :)
cala droge do Poznania przespały. wszyscy sa nimi zachwyceni :multi: