Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Są są..............

Wyobrażacie sobie że wszystkie psy na waszym osiedlu mają okulary?!

HEH to by naprawdę wyglądało śmieszne :lol:

A psom to by się niespodobało i niepotrzebnie by cierpiały :(

Posted

A słyszeliscie może o aparatach dla psów??? bo ja tak...na animalplanet gdzieś cos było i się zdziwiłam biedny psiak......

Ale by psy w takich okularach i aparatach głupio wyglądały... :lol:

Posted

Widzialam w TV program o zawodach w rzucaniu psom FREESBE i tam wlasnie jeden psiak mial takie okulary sloneczne...Ja wogole nie wiem jak pies moze przez to wogole cos widziec, a wogole to jest meczenie psa.

Albo te wszystkie amerykanscy wlasciciele psow, ktorzy np. maluja im paznokcie :evil:

Posted

noo to ja widzialem taki program i tam byla babka ktora swoim psom wyprawila slub i wesele za kilanascie bodajze tysiecy dolarow.. :o

ja bym to na schronisko dal, a psom to do niczego niepotrzebne, zeby miec slub... :-? ludzie czasami mnie zadziwiaja glupota....

Posted
noo to ja widzialem taki program i tam byla babka ktora swoim psom wyprawila slub i wesele za kilanascie bodajze tysiecy dolarow.. :o

Takim ludziom można tylko to pokazać :stupid:

Posted

Moja siostra (cioteczna) pofarbowała swojemu rudemu kocurtowi na czarno: końcówki uszu, końcówke ogona i zrobiła cienki pasek na głowie... To nie jest do nieczego potrzebne i kotu nie przeszkadza. Mi sie nawet to podoba :wink: Wkońcu to nie cały kot tylko 3 czy 4 miejsca małe. 8)

Posted

A było też takie coś u tych amerykanów że ludzie zabierali swoje psy do Kościoła... psy szczekały i zagłuszały słowa księdza......a wy wzięlibyście psa do Koscioła??? bo ja nie !!! :evil:

A wiecie że koniom na pokazy maluje się oczy i kopyta??? Biedne zwierzaki....

Posted

A wiecie że koniom na pokazy maluje się oczy i kopyta??? Biedne zwierzaki....

Tak , wiemy i nie ma w tym nic zlego bo kopyta traktuje sie smarem do kopyt , a powieki wazelina. Kopyta na tym korzystaja, bo sa natluszczone i ladnie wygladaja, a powieki od wazeliny tez nie ucierpia.

:roll:

Posted

Smarowanie kopyt to zabieg kosmetyczny, ale niezbedny jesli sie chce utrzymac kopyta w dobrym stanie.

W tym jednak wypadku ma to sluzyc glownie upiekszeniu zwierzecia.

Jesli chodzi o skore wokol oczu to zmarowanie jej wazelina powieksza optycznie oko i staje sie ono bardziej wyraziste.

Nie sa to jednak zabiegi, po ktorych zwierzeta z jakis powodow cierpia...

Jesli zwierzeta bylyby poddawane tylko takim zabiegom to bylabym szczesliwa...

Posted
co? :o pznokcie? :o To chyba przesada :o :o

Niestety taka jest prawda. Widzialam w TV, jak wlasnie jakas baba malowala bulodzkowi francuskiemu pazury na rozowo.

Mnie za to denerwuja te wszystkie fryzury ktore sie wyprawia pudlom. Pies ywglada w nich tak jakos...nienaturalnie i wogole :-?