Pasavera Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 http://www.czat.slupca.com/index.php?sekcja=news&id=57 Słyszałam też że są okulary przeciwsłoneczne :lol: Ciekawe czy ktoś kupi swojemu popilowi takie :wink: Wydaje mi się że pies się w tym męczy :( a do tego wygląda w nich śmiesznie............ Quote
Psiunia Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Tak są takie okulary...i zgadzam się z tobą...pies się w nich męczy!!w rzyciu bym takich psu nie kupiła... 8) :-? Quote
Pasavera Posted June 9, 2004 Author Posted June 9, 2004 Są są.............. Wyobrażacie sobie że wszystkie psy na waszym osiedlu mają okulary?! HEH to by naprawdę wyglądało śmieszne :lol: A psom to by się niespodobało i niepotrzebnie by cierpiały :( Quote
Kiessa Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 A słyszeliscie może o aparatach dla psów??? bo ja tak...na animalplanet gdzieś cos było i się zdziwiłam biedny psiak...... Ale by psy w takich okularach i aparatach głupio wyglądały... :lol: Quote
bartek_yo Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 ja uwazam ze to glupie tak psa meczyc....chociaz z drugiejs trony jesli ma mu to pomoc.....:-? Quote
zaba14 Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Pasavera czyżbyś oglądała wiadomości na polsacie?? :lol: Ten świat schodzi na pchły... :-? Quote
Pasavera Posted June 9, 2004 Author Posted June 9, 2004 Pasavera czyżbyś oglądała wiadomości na polsacie?? :lol: Czyżbyś Ty też oglądała? :lol: Quote
zaba14 Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Pasavera czyżbyś oglądała wiadomości na polsacie?? :lol: Czyżbyś Ty też oglądała? :lol: zgadza się... :lol: hm.. pokrewne łącza :lol: Quote
Psiunia Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 heheheheh...ja też oglądam... :lol: i cio z tego :oops: hehjehehhe Quote
Marta-m Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Pies coraz bardziej bedzie przypominał człowieka....okulary,aparaty..............heh.............. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Widzialam w TV program o zawodach w rzucaniu psom FREESBE i tam wlasnie jeden psiak mial takie okulary sloneczne...Ja wogole nie wiem jak pies moze przez to wogole cos widziec, a wogole to jest meczenie psa. Albo te wszystkie amerykanscy wlasciciele psow, ktorzy np. maluja im paznokcie :evil: Quote
ganjunia Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 np. maluja im paznokcie :evil: co? :o pznokcie? :o To chyba przesada :o :o Quote
bartek_yo Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 noo to ja widzialem taki program i tam byla babka ktora swoim psom wyprawila slub i wesele za kilanascie bodajze tysiecy dolarow.. :o ja bym to na schronisko dal, a psom to do niczego niepotrzebne, zeby miec slub... :-? ludzie czasami mnie zadziwiaja glupota.... Quote
zaba14 Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 noo to ja widzialem taki program i tam byla babka ktora swoim psom wyprawila slub i wesele za kilanascie bodajze tysiecy dolarow.. :o Takim ludziom można tylko to pokazać :stupid: Quote
anka&autystyk Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 albo np. w seperekspressie jest taka baba która farbuje swoje psy np. na różowo... i ona twierdzie że : 'im to ne przeszkadza bo psy nie widzą kolorów i jest to im obojętne..." :evil: Quote
ganjunia Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Moja siostra (cioteczna) pofarbowała swojemu rudemu kocurtowi na czarno: końcówki uszu, końcówke ogona i zrobiła cienki pasek na głowie... To nie jest do nieczego potrzebne i kotu nie przeszkadza. Mi sie nawet to podoba :wink: Wkońcu to nie cały kot tylko 3 czy 4 miejsca małe. 8) Quote
Kiessa Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 A było też takie coś u tych amerykanów że ludzie zabierali swoje psy do Kościoła... psy szczekały i zagłuszały słowa księdza......a wy wzięlibyście psa do Koscioła??? bo ja nie !!! :evil: A wiecie że koniom na pokazy maluje się oczy i kopyta??? Biedne zwierzaki.... Quote
PATIszon Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 A wiecie że koniom na pokazy maluje się oczy i kopyta??? Biedne zwierzaki.... Tak , wiemy i nie ma w tym nic zlego bo kopyta traktuje sie smarem do kopyt , a powieki wazelina. Kopyta na tym korzystaja, bo sa natluszczone i ladnie wygladaja, a powieki od wazeliny tez nie ucierpia. :roll: Quote
bartek_yo Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 PATI a te czynnosci sa to tylko zabiegi kosmetyczne majace na celu upiekszenie konia czy maja jakis cel praktyczny ?? :-? Quote
PATIszon Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Smarowanie kopyt to zabieg kosmetyczny, ale niezbedny jesli sie chce utrzymac kopyta w dobrym stanie. W tym jednak wypadku ma to sluzyc glownie upiekszeniu zwierzecia. Jesli chodzi o skore wokol oczu to zmarowanie jej wazelina powieksza optycznie oko i staje sie ono bardziej wyraziste. Nie sa to jednak zabiegi, po ktorych zwierzeta z jakis powodow cierpia... Jesli zwierzeta bylyby poddawane tylko takim zabiegom to bylabym szczesliwa... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 co? :o pznokcie? :o To chyba przesada :o :o Niestety taka jest prawda. Widzialam w TV, jak wlasnie jakas baba malowala bulodzkowi francuskiemu pazury na rozowo. Mnie za to denerwuja te wszystkie fryzury ktore sie wyprawia pudlom. Pies ywglada w nich tak jakos...nienaturalnie i wogole :-? Quote
Recommended Posts