mysza 1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hanah napisał(a):jedzie może ktoś do dr Garncarza ? Niestety- a macie już umowioną wizytę? Quote
agata-air Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 kurcze 12 dni mnie nie było i już w Żyrardowie kolejna bida potrzebująca pomocy natychmiast. Quote
Hanah Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 sunia niedługo pojedzie do dr Garncarza, jeszcze niemam dokładnego terminu ale niedłgo. Jedna Pani z dogo jest z okolic i zabierze małą po drodze. Quote
mysza 1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Aha, to dobrze. Hopaj malutka, może domek Cię zauwazy. Quote
Hanah Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Majka dostała nowe imię JOKO. Pasuje do niej prawda? Joko ma się dobrze, ukazała się już raz w gazetach, ale nikt nie dzwonil. w tygodniu pójdzie na szczepienie i odrobaczenie. Potem kastracja. Jesli ktos chce i może wspomóc to Pieniążki ew. na konto ze strony: www.podajlape.org z odpowiednim dopieskiem. Joko to straszny szczekacz, azawsze czujna, jak ktoś puka do drzwi to lament, przejmuje zachowania od drugiego psa, z którym przebywa. Na szczęście też szysbko się rresocjalizuje. Spi na łózku z panią, jest towarzyszka d innych psów, z domownikami już za pan brat, do obcych nadal nieufna. Quote
agata-air Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 haniu a co jeśli w ajbliższym czasie nie znajdzie domu??nie grozi Joko schronisko?? I chyba ja poproszę śmielej o wsparcie finansowe ;/ nie wiem skąd Hania dotychczas miała fundusze na nią ale nasze konto jest puste a wydatki Stowarzyszenia już bardzo duże mimo, że dopeiro zaczynamy ;(. W związku z tym bardzo proszę o pomoc... Quote
Hanah Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Joko czemu tu nikt się p o Ciebie nie zgłasza bidulko. Przecież domek pilnie potrzebny. Quote
mysza 1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ogólnie cięzko z tymi domkami, na pewno będzie dobrze. Quote
figa33 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Tyle trudnych psów znalazło domek , jej tez na pewno sie uda Quote
BoWa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Foksia do góry! Jak zdrowie małej, była u weta (dr Garncarza) ? Quote
Hanah Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 hej. Przepraszam za przerwe, mam niedoczas wieczny. Joko szuka bardzo pilnie domu. Obecnie przebywa u Pani , u której zostać nie może, a przyzwyczaja się do miejsca, ona jest bardzo kochana i zmiany domów nie bedą jej służyły. szuka stałego. U dr Garncarza jeszcze nie była. Jesli będzie jechał ktos po dordze to ją zabierze. PROSZE O OGŁOSZENIA SUNI. Quote
Hanah Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 no właśnie, duża prośba o ogłoszenia.:oops: Quote
Olena84 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Poprosilam jedna osobe o ogloszenia, bo robi tez allegro. Quote
Olena84 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Odwiedzamy, ale nic nie wiadomo co u niej:(, prosilam o ogloszenia, ale ta osoba nawet z domu nie wychodzi bo non stop robi bazarki wiec jeszcze troszke Joko poczekaj... Quote
agata-air Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ja niestety tez nic nie wiem o małej. przypomne hani jak bede z nia rozmawiala Quote
Recommended Posts