Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przejumuję prowadzenie wątku jakoże hania nie ma internetu ;/

Majka przebywa aktualnie na DT. Ponieważ jest w trakcie cieczki wstrzymujemy się ze sterylką. Nie konsultujemy oka poniewaz nie mam funduszy ;(

Ale teraz bomba--> ma prawdopodobnie dom! Wstępnie jesteśmy umówieni że po tydzień po sterylce państwo ja odbiora. nie są to majętni ludzie ale mają czas, miejsce i ogromne serce. W ich imieniu oraz Majki prosimy o wsparcie. Potrzebujemy konsultacji u Garncarza a następnie konieczne będzie oczyszczenie oczodołu i zaszycie "dziury".

Posted

Wspaniały pomysł podsunęłaś Olena 84. Dzięki !!! Własnie tylko po sterylce i badaniu okolistycznym MAJKA ma szanse na dom. Pani która chce ją zaadoptować, nie ma zbyt wiele pieniążków i ma pieska nie wykastrowanego. Dlatego sunia musi być wysterylizowana. Prosimy o wsparcie finansowe !!!:oops:
[FONT=Times New Roman]Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "Podaj Łapę"[/FONT]
[FONT=Times New Roman]ul. Wawelska 20a[/FONT]
[FONT=Times New Roman]96-300 Żyrardów[/FONT]
[FONT=Times New Roman]ING Bank Śląski [/FONT]
[FONT=Times New Roman]34 1050 1924 1000 0023 2815 1416[/FONT]

Posted

Hej,

gościnnie udało mi się skorzystac z netu i w końcu przypomniec sobie hasło na dogo. Niestety padł mi komputer a na nowy muszę jeszcze troszke poczekać.

Jesli zaś idzie o JOKO to w dt jest wszyscy sie do niej przyzwyczaili i ona również czuje się tam szczęśliwa. Ale trzeba ją przenieść bo to tylko dt. Kastracja będzie wykonywana niebawem,myslę że w przeciągu najbliższych 2 tygodni.
Sunia czuje się bardzo dobrze, bardzo dużo szczeka, jest towarzyska do innych psów, lubi sie bawić, oczywiście śpi na łóżku.
Jeśli ktoś może wspomóc ją finansowo to wpłaty proszę kierowac na konto stowarzysenia "Podaj Łapę" z dopieskiem darowizna na Majkę.

do Ewa Gałązka - dziękujemy za adopcje wirtualną:))) a propos sprzedanej ksiązki, jeśli będziesz przelewać na nas kaskę za te ksiązki to napisz proszę w tutule przelewu , że darowizna na Majkę.

Dziekuję:loveu:

Posted

Zupełnie zapomniałam o tym, żeby przy wpłatach za te sprzedane książki dopisać "'darowizna dla Majki". Ale już przepadło- 2 książki zostały sprzedane i pieniądze wysłane:placz:- Dopiero następnym razem będę pisała.:roll:.

Posted

Majka jest po zabiegu. Zniosła wszystko dzielnie, juz była na piewszej kontroli, wszystko jest w porządku. W niedzielę idziemy na zdjęcie szwów.
W te środę jadę na wizytę do potenacjalnego domku. Zobaczymy jak będzie.

Majka jest bardzo zżyta z obecnym domem, ale niestety musi się stamtąd wyprowadzić. Bez względu na to czy pódzie juz teraz w inne miejsce czy później będzie to dla niej szok, widzę jak sie tam czuje swobodnie, jakby mieszkała juz tam całe życie. Ale wiemy jak jest, i wiemy tez , że musi znaleźć dom docelowy, gdzie będzie już do końca . Im szybciej to nastąpi tym lepiej.
Pod koniec tygodnia dam znać, jak po wizycie, trzymajcie kciuki.
Ewo dziękuję za pomoc finansową.