Ewa Gałązka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Biedulko MAJECZKO dałam ogłoszenia na www.chcianeizapomniane.pl oraz na www.4lapy.pl może znajdzie się szybciej jakiś dobry domek albo chociaż wsparcie finansowe. Wystawiłam również kilka książek na Allegro, żeby było na leczenie psinki. Dobrze by było, znaleźdź dobry domek dla tej ślicznej psinki. Sama mam już dwa pieski. Quote
agata-air Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 przejumuję prowadzenie wątku jakoże hania nie ma internetu ;/ Majka przebywa aktualnie na DT. Ponieważ jest w trakcie cieczki wstrzymujemy się ze sterylką. Nie konsultujemy oka poniewaz nie mam funduszy ;( Ale teraz bomba--> ma prawdopodobnie dom! Wstępnie jesteśmy umówieni że po tydzień po sterylce państwo ja odbiora. nie są to majętni ludzie ale mają czas, miejsce i ogromne serce. W ich imieniu oraz Majki prosimy o wsparcie. Potrzebujemy konsultacji u Garncarza a następnie konieczne będzie oczyszczenie oczodołu i zaszycie "dziury". Quote
mysza 1 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Masz Siwą w podpisie jak widzę:lol: Postaram się pomoć i wpłacic coś na kochaną sunię ale u mnie też krucho:shake: Quote
Ewa Gałązka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cieszę się, że sunia znajdzie domek. Dzisiaj na mojej aukcji sprzedała się jedna książka. Nie jest to dużo ale zawsze coś dla Majeczki.:multi: Quote
Ewa Gałązka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Potrzebne pieniążki na sterylizację MAJKI zanim pójdzie do nowego domku !!!!!!! Quote
Ewa Gałązka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Oraz pieniążki na okulistę dla Majki - bo to jest nadal aktualne !!! Quote
Olena84 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Trzeba zmienic tytuł na coś w rodzaju "tylko po sterylce i badaniach pojdzie do nowego domu" i podac nr konta. Quote
Ewa Gałązka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wspaniały pomysł podsunęłaś Olena 84. Dzięki !!! Własnie tylko po sterylce i badaniu okolistycznym MAJKA ma szanse na dom. Pani która chce ją zaadoptować, nie ma zbyt wiele pieniążków i ma pieska nie wykastrowanego. Dlatego sunia musi być wysterylizowana. Prosimy o wsparcie finansowe !!!:oops: [FONT=Times New Roman]Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "Podaj Łapę"[/FONT] [FONT=Times New Roman]ul. Wawelska 20a[/FONT] [FONT=Times New Roman]96-300 Żyrardów[/FONT] [FONT=Times New Roman]ING Bank Śląski [/FONT] [FONT=Times New Roman]34 1050 1924 1000 0023 2815 1416[/FONT] Quote
Olena84 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A jakie byłyby koszty tej sterylki czy badan? Ktos zadzwoni i umowi sunie? W takim razie moze prosic moderatora o zmiane tytulu bo nie bylo tu dawno Hanah Quote
Hanah Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Hej, gościnnie udało mi się skorzystac z netu i w końcu przypomniec sobie hasło na dogo. Niestety padł mi komputer a na nowy muszę jeszcze troszke poczekać. Jesli zaś idzie o JOKO to w dt jest wszyscy sie do niej przyzwyczaili i ona również czuje się tam szczęśliwa. Ale trzeba ją przenieść bo to tylko dt. Kastracja będzie wykonywana niebawem,myslę że w przeciągu najbliższych 2 tygodni. Sunia czuje się bardzo dobrze, bardzo dużo szczeka, jest towarzyska do innych psów, lubi sie bawić, oczywiście śpi na łóżku. Jeśli ktoś może wspomóc ją finansowo to wpłaty proszę kierowac na konto stowarzysenia "Podaj Łapę" z dopieskiem darowizna na Majkę. do Ewa Gałązka - dziękujemy za adopcje wirtualną:))) a propos sprzedanej ksiązki, jeśli będziesz przelewać na nas kaskę za te ksiązki to napisz proszę w tutule przelewu , że darowizna na Majkę. Dziekuję:loveu: Quote
Ewa Gałązka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Zupełnie zapomniałam o tym, żeby przy wpłatach za te sprzedane książki dopisać "'darowizna dla Majki". Ale już przepadło- 2 książki zostały sprzedane i pieniądze wysłane:placz:- Dopiero następnym razem będę pisała.:roll:. Quote
Ewa Gałązka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Co tam słychać u Majeczki? Czy jest już po sterylce? Jesli nie to ile jeszcze trzeba zebrać kasy?:cool3: Quote
agata-air Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wiem tyle że wczoraj miała sterylke i wszytsko wyszło pomyślnie. Quote
Ewa Gałązka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 TO ŚWIETNIE - CIĘSZĘ SIĘ BARDZO !!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Quote
Ewa Gałązka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Co tam słychać u Majeczki ? Czy jest dla niej domek stały?:razz: Quote
agata-air Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 w środę się okarze. Majki sterylka wyniosła 270zł Quote
Hanah Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Majka jest po zabiegu. Zniosła wszystko dzielnie, juz była na piewszej kontroli, wszystko jest w porządku. W niedzielę idziemy na zdjęcie szwów. W te środę jadę na wizytę do potenacjalnego domku. Zobaczymy jak będzie. Majka jest bardzo zżyta z obecnym domem, ale niestety musi się stamtąd wyprowadzić. Bez względu na to czy pódzie juz teraz w inne miejsce czy później będzie to dla niej szok, widzę jak sie tam czuje swobodnie, jakby mieszkała juz tam całe życie. Ale wiemy jak jest, i wiemy tez , że musi znaleźć dom docelowy, gdzie będzie już do końca . Im szybciej to nastąpi tym lepiej. Pod koniec tygodnia dam znać, jak po wizycie, trzymajcie kciuki. Ewo dziękuję za pomoc finansową. Quote
Recommended Posts