Hanah Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 przez sprawę Hassanka nie miałam czasu zająć się Majką vel Joko. W tym tygodniu musze iśc do niej i uzgodnic coś z dt. Prawde mówiąc nie wiem co mam zrobić. NIe mam dla niej domu. Było kilka telefonów, ale jedni nie chcieli bo jest kastrowana, a drudzy się rozmyślili, a trzeci jednak i to właściwie tyle. A Majaeczka jest taka towarzyska i lubi koty. Z ogłoszeń nawet żadnego maila nie było. Tylko te trzy osoby dzwoniły. Quote
mysza 1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Katastrofa, takie fajne psy miesiącami nie mogą domu znaleźć, nie wiem co się dzieje. Quote
Olena84 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kurczę, to zaleta że lubi koty! Mimo to, nie ma chętnych:-(. Quote
Hanah Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 niestety chętnych nie ma. nie byłam jeszcze w dt u niej,miałam pójśc w tym tygodniu, ale kurcze nie mam czasu w ogóle. Ciągle coś... Prawdę mówiąc to powinnam ją zabrać już, tylko co dalej. Nie mam jej gdzie przenieść, poza tym nawet gdyby był inny tymczas to dla psychiki Majki to nie jest wskazane. Quote
Olena84 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kurczę nie wiem co zrobić. Haniu możesz zdjąć Natana z podpisu, ale nie wiem jak to zrobisz po przerobkach na dogo:roll:. Quote
Hanah Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Może coś będzie, ale nie daje gwarancji. W przyszłym tygodniu jestem umowiona na telefon z potencjalnym domem. Quote
Hanah Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Może będzie cos po święcie zmarłych. Miałam sie spotkac z panią w ten weekend, ale sie kurczę rozchorowałam i siedzę w domu. Jutro juz ide do pracy i raczej piątke wchodzi w grę lub po niedzieli, czyli najszybciej czwartek za prawie 2 tygodnie. Quote
Hanah Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Podobno Majka znów zaćżeła robic kłopoty - gryzie wszystko. Myśle ze ona potrzebuje kogos kto będzie w domu, chyba musi miec towarzystwo ludzkie, bo teraz jest z druga sunią i jakoś to nie pomaga. obawiam się , że tu będzie problem, bop ta nowa Pani jest sam i też pracuje. Quote
Olena84 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 O kurczę, ale to nie jest ta starsza Pani co miała Majkę na początku? (Majkę, Joko, Foksie:razz:?) Quote
Hanah Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Ta starsza Pani miała ja tylko przez dzień czy 2 , nie pamietamjuż.A od tamtej pory jest ciagle w tym samym dt, kurcze to juz pół roku. Jutro dzownie sie umówic na wizyte adopcyjna do jednej Pani, moze będzie cos z tego. BARDZO PROSZĘ O OGŁOSZENIA Majka vel Joko vel Foksia nie ma szczęścia. Quote
Hanah Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 domek niestety nieaktualny. Kurcze, wszedzie ją poogłaszałam i nic. Quote
Hanah Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Wczoraj spotkałam się z jej tymczasową opiekunką. Mówiła, że kupiła szafki na buty bo Majka - Joko wszystkie poobgryzała. Poza tym jest bardzo zżyta z nimi i z sunią Konopką, która już była wcześniej. Nie śmiałam pytać co dalej? Bałam się , że będę musiała ją zabrać, a nie mam okąd. Pani sama nie wspomniała, że juz za długo to trwa, ale dała mi do zrozumienia że już chcę ją oddać, niestety...... Quote
Recommended Posts