anula1959 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Tak bym chciała żeby znalazła już domek , melduję , że ma 2 obserwatorów na allegro... Quote
albiemu Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 anula1959 ... będzie dobrze, swoim dobrym okiem patrzysz :) my też dobrej myśli - MUSI SIĘ UDAĆ! Quote
Becia66 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Funieczko niewoli ciąg dalszy......:shake: Quote
li1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Jezeli Funia nie znajdzie w najblizszym czasie super dobrego domku, to zamieszka u mnie. Mam kontakt z becia66, to mysle, ze mozecie odetchnac. Quote
izzie1983 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 li1 napisał(a):Jezeli Funia nie znajdzie w najblizszym czasie super dobrego domku, to zamieszka u mnie. Mam kontakt z becia66, to mysle, ze mozecie odetchnac. Na DS czy DT? Chociaż i tak się cieszę :) Quote
izzie1983 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Strasznie się cieszę! Mam nadzieję, że będziesz pisać o niej. Ja się w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia, ale mama nie zgadza się na drugiego psa. Zresztą mój pies jest stary, więc mógłby to ciężko znieść. Cieszę się, że Funieczka będzie miała domek! Quote
li1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja tez sie ciesze. Funia bedzie prezentem dla mojego meza na urodziny. Napisze wiecej za pare dni, bo musze wyjechac. Mam kontakt z becia66, powiadomilam ja o Funi a teraz Wy tez wiecie, to nie ma odwrotu. Pozdrawiam Quote
Becia66 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 li1 napisał(a):Ja tez sie ciesze. Funia bedzie prezentem dla mojego meza na urodziny. Napisze wiecej za pare dni, bo musze wyjechac. Mam kontakt z becia66, powiadomilam ja o Funi a teraz Wy tez wiecie, to nie ma odwrotu. Pozdrawiam Lidka - kocham cię za to !!!! :loveu::loveu::loveu: Funia to moja pupilka, martwiłam sie o nią bo tak bardzo schudla ostatnio.....jak ja się cieszę !!!!:multi::multi::multi: Quote
li1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Becia, przeciez ja Ci mowilam juz kilka dni temu, ze ja zabieram do siebie. Poczekalam kilka dni, gdyby ktos inny sie zglosil, bo wiesz , ze do mnie to troche potrwa, ale ja zawsze dotrzymuje slowa. Gdyby moj pies wiedzial , jakie ja mu dziewczyny sprowadzam , to juz by stal pod siatka i czekal. Quote
li1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Zabiore do mnie Funie i jeszcze inna suczke, tylko zastanowie sie pare dni, ktora ( byleby byla malutka). Bardzo gnebi mnie los podhalana w schronisku w Orzechowcach. Niestety nie moge go zabrac do siebie, bo mam psa samca, troche zadziornego do innych samcow. Czy mozemy skoncentrowac sie na podhalanie, zeby mu szybko znalezc odpowiedni dom ? Quote
Becia66 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='li1']Becia, przeciez ja Ci mowilam juz kilka dni temu...quote] Li1 - wstyd przyznac ale nie skapowałam że to ty. Myslałam że nie piszesz na dogo, a po za tym wiem skąd jestes i ta Warszawa mnie zmyliła...:evil_lol: A drugą malenką suczkę już mogę ci polecic - Kizia albo Perełka...:eviltong: Quote
Talcott Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kizia !!! Plizzzzzz! Ona jest taka pięna i delikatna!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 li1 napisał(a): Bardzo gnebi mnie los podhalana w schronisku w Orzechowcach. Niestety nie moge go zabrac do siebie, bo mam psa samca, troche zadziornego do innych samcow. Czy mozemy skoncentrowac sie na podhalanie, zeby mu szybko znalezc odpowiedni dom ? Tak jak obiecałam obfocimy podhalana na spacerku i zrobimy mu wszelkie mozliwe ogłoszenia. Może akurat sie uda ? Quote
Neczka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Funiu, wreszcie domeczek:multi::loveu: :multi::multi: Quote
Talcott Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :modla::modla::modla::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Tak sie cieszę!!!! Jeszcze Kizię też dobrze??? Plizzzz To taki slodki Psiak Quote
albiemu Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Funia czas najwyzszy aby zaczac zyc .... !!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Talcott, jesteś straszna ! :diabloti: li1, a kiedy będziesz mogła Funiusię zabrać ? :) Quote
SZPiLKA23 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :o Huuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Quote
li1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jutro bede wiedziala wiecej , kiedy moge zabrac panne Funie ze schroniska. Jak wiecie nie jestem na miejscu i musze to zorganizowac( podroz, sterelizacje, potem znowu podroz itp ). Bede sie sprezala, bo juz bym ja chciala zobaczyc. Dzieki Wam za opieke nad wszystkimi biedakami. Jeszcze raz prosze , abysmy mogli sie zorganizowac , aby znalezc dom dla podhalana, bo on mi ciazy na sercu, ze nie moge go wziac. Jak zaglosujecie na Kizie, to ja wezme, to koszmar tak wybierac z tylu tysiecy. Nie bede miala dostepu do internetu przez kilka najblizszych dni Pozdrawiam Quote
Recommended Posts