małaczarnawredna Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 rufusowa napisał(a):a ja myślałam o Pandzie cały weekend...i nic mądrego nie wymyśliłam moze ogłosić ją w "Metro"? nie wyjdzie na papierze, bo jest Euro ale oferty internetowe tez sa przeglądane :p Będziemy ją ogłaszać dopiero, jak zostanie zbadana i porozmawiamy z Panią Wandą, opiekunką schroniska, w którym przebywa Panda. Dzisiaj jednak nie damy rady jej chyba odwiedzić, ale jutro na pewno wybierzemy się na spacerek:cool1: Mam tylko nadzieję, że nie będzie padać... Quote
rufusowa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 miłego, bezdeszczowego spacerku w takim razie :) będę zaglądać na ten wąteczek i w razie czego ogłaszać :p Quote
małaczarnawredna Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Bannerek już gotowy, ale jak go podlinkować? Może mi ktoś udzielić informacji?:razz: Quote
rufusowa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 wchodzisz na tę stronkę: http://imageshack.us/ naciskasz przeglądaj - znajdujesz fotke na swoim kompie i naciskasz "host it" program pokazuje kilka linków i trzeba skopiować ten ostatni - to jest link do fotki/banerka. Quote
małaczarnawredna Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 To wiem:razz: Chodzi mi o to, jak zrobić, by ktoś naciskając na banerek, trafiał do tego wątku:cool1: Quote
rufusowa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 o cholerka....a mi Panel Użytkownika nie działa i dopiero teraz tu weszlam :-( Nie wiem czy dobrze wytłumacze ale spróbuje :) jak wejdziesz w edycję podpisu i wkleisz fotkę, to klikasz na nią zeby była zaznaczona i klikasz na ten globusik "wstaw link" sie to nazywa :) tam Ci wyskakuje okienko i musisz tam wkleić link do wątku Pandy. I to tyle :) mozesz jeszcze zanim zapiszesz podpis, kliknąć podgląd podpisu i najeżdzając na obrazek sprawdzić czy w dolnym pasku wyświetla się odpowiedni link. Gdyby coś nei wychodziło to pisz :) Quote
rufusowa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 cioteczki....czytałam na ogólnym wątku bullowatych, ze z Arią prawdopodobnie jakiś przekręt wyszedł.... chciałabym ustalić, czy Panda to moze być Aria...no i mam prośbę zeby przy najbliższej okazji sprawdzić czy reaguje na to imię. No i można jeszcze w jeden sposób sprawdzić czy to ona....Aria ma wyciętą macicę. Quote
rufusowa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 nienooo.....to chyba jednak inna amstafka.....jak tak wnikliwie porównać foteczki Quote
mathiasmezler Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Witam wszystkich! Wczoraj bylismy u Pandy. Niestety nie moglismy jej tym razem wyprowadzic na spacer, poniewaz Pani Wanda byla tylko na moment w przytulisku:( Panda strasznie płakała, sapała i gryzła klatkę. Dostała od nas w spadku legowisko Limki, bo Tangus prawie z niego nie korzysta - upatrzył sobie inny kąt. Jutro zamierzamy podjechać wieczorem i wyprowadzić ją na dłuższy spacerek. Mamy wiadomość od Pani Wandy, że Panda ciągle czeka na nas. Skacze na nią, szuka bliskości i przyjaznej ręki. Wczoraj podczas wkładania jej legowiska do kojca musiałem ją mocno trzymać, ponieważ bardzo szarpała się w stronę łąki. Szarpanie przerywała siadaniem na tylnych łapach i patrzeniem na mnie w górę. Z początku byłem trochę przestraszony, że odgryzie mi nos, ale jej spojrzenie mówiło raczej - "Chce pobiegać". Oczywiście - pro forma - sprawdzimy jutro, czy oby nasza Panda to nie przypadkiem Aria. Quote
rufusowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 przepiękny ten banerek tylko nie wiem czy można taki duży mieć :-( miłego spacerku z Pandą :p ucałujcie ją od cioteczek i wujaszkow :loveu: Quote
małaczarnawredna Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 A mnie się nie chce link załączyć do banerka:sadCyber: Proszę o trzymanie kciuków za ładną pogodę (mega chmura burzowa na niebie wisi od paru godzin:roll:). Aczkolwiek damy radę:p Quote
mathiasmezler Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No i dopisala nam wieczorna pogoda:) Bylo parno i duszno. Panda strasznie ucieszyla sie na nasz widok - skakała i brykała:) Zabraliśmy ją na godzinny spacer po pobliskich polach. Panda ciągle rwie do przodu i uwielbia bawić się konkretnym (czyt. dużym) badylem:) Aportowac (oczywiscie na smyczy) i podgryzac kijek:) Jak trzeba to puszcza badyla na zawolanie. Przywiezlismy jej przysmak w postaci kabanosów:) Niestety zapomnielismy aparatu, wiec nie ma tym razem żadnej fotorelacji:( Quote
mathiasmezler Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Aha... Zapomnialem dodac najwazniejszego ze Panda niestety nie reaguje na imie Aria Quote
rufusowa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :loveu: ale słodka z niej mordka :p kto chce takiego słodziaka? :cool3: dziękujemy za relację ze spacerku! :Rose: mała pewnie zle Ci cos napisałam :( ale nie moge sprawdzic jak to sie robi bo nei moge wejsc juz dwa tyg. do panelu uzytkownika.... Quote
małaczarnawredna Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Właśnie dobrze napisałaś - Mateusz zrobił wszystko według Twojej instrukcji, ja też - jemu link działa, mnie nie. Widocznie Dogomania ma jakieś ukryte żale w stosunku do mej osoby;) na Miau z kolei nie mogę się zalogować od paru dni - a wszyscy czekają na relacje z życia mojego kota:cool1: Quote
małaczarnawredna Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Dzisiaj po 19 jedziemy wyprowadzić Pandę na spacerek. Żeby było weselej, zabieramy naszego pieska:p Fotorelacja wieczorkiem późnym bądź jutro:cool1: Quote
mathiasmezler Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No to spotkali sie...:) Ale od poczatku:) Dzisiaj Panda dostala w prezencie obroze i smycz:) Na moj widok skakała, piszczała - nie mogła się nacieszyć na kolejny spacer. Za bramą schroniska poznała mojego Tanga. Nie zwracała na niego większej uwagi, ale on - zazdrosny i trochę przestraszony - pokazywał jej ząbki, gdy zbliżała się do mnie. Oboje z wielką chęcia skonsumowali przysmaki, jakie przyjechały z Poznania czyli parówki i kabanosy:) Większość spaceru ignorowali się wzajemnie także większych potyczek nie było:multi:Panda chodzi już spokojniej na smyczy niż podczas pierwszych spacerów. Na koniec wyjąłem z bagażnika kość jeszcze po ś.p. Limce i podarowałem ją Pandzie, żeby umilić jej czas w Przyborówku. Ta w tym czasie próbowała władować mi sie do auta. Potem jednak chwyciła kość w zęby i spokojnie pomaszerowała do swojego kojca, a tam prosto na legowisko. Quote
andzia69 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 czy ktoś wreszcie sprawdził, czy suka reaguje na imię Aria? Quote
małaczarnawredna Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Przecież pisaliśmy o tym w czwartek - od 4 dni jest ta informacja. [quote name='mathiasmezler']Aha... Zapomnialem dodac najwazniejszego ze Panda niestety nie reaguje na imie Aria[/quote] Quote
rufusowa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Panda wygląda na taką fajną pieszczoche :p dla niej człowiek i patyczki to cały świat :loveu: Super ze zabieracie ją na spacerki :loveu: a ciocia Andzia śledzi tyle wątków, ze pominęła tę informację....a ja też nie napisałam o tym na niebieskim :shake: Quote
Recommended Posts