supergoga Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Może jutro uda się pobyc dłużej, choć ciężko będzie, bo pracujemy - ale postaramy się. Quote
Rene@Rabik Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Blondyn miał dom, ale krótko.... za krótko....:shake: Quote
jadwiga Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 taki piękny...może coś jeszcze o nim - jaki jest do ludzi,do innych psów,czy chodzi na smyczy? Quote
snuszak Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Blondyn na smyczy chodzi, chociaz czasem ciagnie ale jakby ktos siedzial caly tydzien lub wiecej w ciansym kojcu to tez by ciagnal.... do psow jest kochany :loveu: nawet jak byl u mnie na tescie kota to go w ogole nie zauwazal :lol: zero agresji Quote
Rene@Rabik Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ze względu na to, że dawałyśmy jeść i pić zwierzakom - Blondyn i Cobra zostały wyprowadzone z boksu. Blondyn zawzięcie przytulał się cały do Margolki (ma kobieta wzięcie :evil_lol:), cały czas czeka, żeby sie nim zajmować, głaskać, bawić się z nim. To jest SUPER PIES. Quote
snuszak Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Blondyn juz sam w boksie bo kolezanke oddelegowalam do innego :crazyeye: ale wył chlopak za kolezanka Quote
supergoga Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Dzięki Kasiu, może się uda i nie zdążył powiększyć grona psich nieszczęść. A mnie niepokoi, że Blondas chudnie w oczach. Co mu zrobili, nie napiszę. Ale przytulasty i miziasty jest ogromnie. Poprzednio siedział w kojcu z wielkim Orionem teraz z Cobrą. Tak jak pisze Kasia - jest naprawdę dobrym psem. Quote
jadwiga Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 jeśli z charakteru - nie tylko wyglądu - jest podobny do mojego psiaka - to musi strasznie przeżywać zamknięcie w schronisku...:-(:-(:-( Quote
Rene@Rabik Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jemu wybitnie brak ludzkiego towarzystwa, on chciałby sie bawić, przytulac. Typowy kanapowiec.:lol: Quote
jadwiga Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 może ktoś mógłby dać mu więcej ogłoszeń,na innych forach,u molosów na przykład? Quote
supergoga Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Jest w kilku netowych portalach. W poniedziałek będzie w Echo Miasta. Ale na molosach nie jestem - nie wiem, może ktoś mógłby pomóc psiakowi? Quote
jadwiga Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 tak mało osób tu wchodzi...:shake::shake::shake: Quote
Rene@Rabik Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 jadwiga napisał(a):tak mało osób tu wchodzi...:shake::shake::shake: No niestety. Wchodza Ci, którym zalezy aby Blondyn jak najszybciej miał dom. Na dogo jest dużo psów i w rzeczywistości każdy podrzuca tylko "swoje" wątki. Quote
supergoga Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Nam zalezy, to wchodzimy. Martwi mnie ten pies. Nie trafił najlepiej niestety. I szkoda go, to młody zwierzak jeszcze. Quote
elmira Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Super Rudzielec. Tak podobny do mojej Pepy. I tak samo spolegliwy. Trzymam kciuki za niego! Quote
Rene@Rabik Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Oby jak najszybciej. Dzisiaj zabieraliśmy jego kolegę ze schronu. Blondyn wisiał na kracie i patrzył. On tez potrzebuje swojego ludzia !!! Jest bardzo łagodny, wszystko mozna z nim zrobic - zero agresji, tylko by sie przytulał. Quote
jadwiga Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 może zmienić tytuł na bardziej chwytliwy? i może ktoś mógłby dać ogłoszenia?:roll::roll: Quote
Rene@Rabik Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 On ma ogłoszenia, tylko nie ma chętnych. Quote
jadwiga Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 i co dalej z nim będzie? chyba za bardzo zwyczajny:placz::placz::placz:... Quote
Rene@Rabik Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Czas pokaze, ale nie tracimy nadzieii na to, że znajdzie wspaniały dom. Bo Blondyn to wspaniały pies, niezwykle proludzki. Quote
jadwiga Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 najbardziej się boję,że trafi na :-(:-(:-(łańcuch... Quote
Rene@Rabik Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Na łańcuch ? Wypluj te słowa - tfu...tfu... On nadaje się do domu, Quote
jadwiga Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 dajcie mu szansę,żeby pokazał,jakl kocha ludzi... Quote
Recommended Posts