gallegro Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Widzisz Ciotka, jaka księżniczka przeszła Ci koło nosa :eviltong: :lol: Było nie grymasić, tylko brać ;) Oprócz fotek, otrzymałem od nowej Pańci suni, bardzo ciepłego maila... Fifi jest jeszcze nieco nieufna i momentami wystraszona, ale już teraz widać, że wszystko zmierza w dobrym kierunku... I pomyśleć, że jeszcze kilka dni temu, wałęsała się głodna po ulicy... Quote
zwierzus Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Taaaa. Następnym razem bardziej się postaram :eviltong: Quote
gallegro Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 To nie pędzelek... to mój śliczny ogonek ;) Tutaj wyglądam jak pluszowy misio... oczka mam z plastiku... Kochaj mnie... Quote
Tigraa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Jest, jest... Właśnie teraz rozdzwoniły się telefony, a suni "nima" :razz: Może ktoś wie coś o podobnej suni/piesku. Jeden dom jest praktycznie zdecydowany... Quote
Tigraa Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 i wieści: Fifi ma się świetnie, nie jest już przestraszonym psiakiem tylko bardzo rozpieszczaną sunią :loveu: Quote
red Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ale piękna, żeby wszystkie adopcje miały taki finał....:lol: Quote
Recommended Posts