Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Mam ogromną prośbę do was dogomaniacy zamieszkałych blisko Sosnowca, niestety osoby, które obiecały wyłamały mi się i zostałam z niczym 😞

Otóż dnia 13 Czerwca (tzn.przyszły piątek) w szkole mojego dziecka w Sosnowcu odbywa się piknik dla uczniów (szkoła podstawowa).W zwiazku z tym niektórzy rodzice mieli do przygotowania jakąś niespodziankę dla uczniów.Zgłosiłam się, jedyne co mi przyszło do głowy to oczywiście pokaz psiaków + psiaki do głaskania dla dzieciaków.Miałam kilka chętnych osób do takiego pokazu sztuczek (np.urywek szkolenia) i kilka osob chętnych do przyjścia ze swoimi łagodnymi pociechami by dzieciaki mogły wygłaskać, wyprzytulać itp.Niestety wszystkie osoby wyłamały mi się, zostałam sama, bez pokazu, bez psów.Załamałam się 😞 Mam tydzień na zorganizowanie jakiegoś choćby malutkiego pokazu i kilku osób ze swoimi psiakami (najlepiej by psiaki były po szkoleniach).Czy ktokolwiek z dogomaniaków zamieszkałych okolice Sosnowca ma jakis pomysł i mógłby mi pomóc?Bardzo proszę.....

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynkaa napisał(a):
hmmmmmm a o której godzinie? bo do licha, do południa to ludziska pracują!!!

sorrry teraz widzę godzinę! pokombinuję co się da zrobić ;)

o matko, poważnie?dzwoniłam do ciebie i pisałam na gg, niestety nie udało mi się z tobą skontaktować :( powiedz-pokaz psich sztuczek mógłby być?:evil_lol:

Posted

błagam o pomoc, może ktoś znajdzie czas w piatek?potrzebuję pomocy przy pokazie psim (nie mam nikogo) i ludzi chętnych do przyjścia z psiakami do głaskania :modla:

Posted

Spokojnie ;) Coś wymyślimy :)
Na dogo czasem wchodzi rav, bouvik no i ja ;) Wszyscy mieszkamy w okolicach Będzina :) Nawet w tą sobotę ja i bouvik z psiakami byliśmy w Sosnowcu na Dniu Dziecka w szkole specjalnej :) Na pokaz szkolenia przy dużej liczbie dzieci raczej nie licz, ale na mizianko - chyba raczej tak.

Posted

ło matko i córko, Pysiu kochana, dzięki ci wielkie, już nadzieję traciłam :)

niestety klementynka nie odpowiada, nie wiem co z pokazem, ale może jeszcze odpowie :(

Pysiu, dzięki, dzięki, dzięki!!!!Pytaj dziewczyn, dzięęęęęęki!! czekam na info :)

Posted

zapomniałam dodać, że cały "spektakl" będzie trwał z 30-40 minut ;)

klementynkaa-jesteś na dogo, napisz dziołszka co i jak, proszę.Dasz radę kobito?

Posted

Od ravka mam odpowiedź, że jak żona wykąpie Luke to przyhadą ;)
Bouvikowa kochana jest, więc pewnie się zgodzi ;)
Ja ....Jeżeli zakurzony niuf może być, to będę.

Posted

jeszcze nic nie wiem, wstępnie udało się jednego z naszych zdolnych kursantów namówić miał tylko sprawdzic jak stoi z czasem, powinna się do Ciebie odezwać Wafelek w tej sprawie ;)
mój gapcio niestety przy obecnej pogodzie ledwo wychodzi na spacery :(

Posted

Pysiu kochana, baaardzo ci dziękuję, z twojej strony będziesz ty z psem i koleżanka z psem, si?Sory za pytanie, ale psiaki maja aktualne szczepienia przeciwko wściekliźnie?Wiem, że takie coś jest wymagane w szkole :oops:

Klementynko-bylabyś taka uprzejma i podała mi numer telefonu do tej koleżanki?czas mnie goni jak cholera, chciałabym się upewnić.To byłby psiak do głaskania czy do jakiegoś pokazu?:) I co to za psiak?

Czy ktoś jeszcze mógłby pomóc?

Posted

klementynko-prosze cie kolejny raz, daj mi namiar na tą twoją znajomą, telefon najlepiej, bo jutro środa a ja dalej nic nie wiem.\proszę, potraktuj mnie poważnie, bo mam jedynie 2 dni i nie wiem na czym stoję, czy mogę na kogokolwiek liczyć czy nie :-(

Posted

lena_zet, wybacz ale ja nie jestem upowazniona do dawania komukolwiek numeru telefonu Wafelka, możesz kontaktować się z nia poprzez dogomanię a ja ze swojej strony poprosze ją jeszcze raz zeby odezwała się do Ciebie jak sprawy stoją.

Posted

Zmorka regularnie uczęszcza do szkół i przedszkoli oraz do dzieci choych ;) Nie martw się ;) Zadzwoń najlepiej do mnie. Telefon jest na mojej stronie www :)

Posted

Do Wies: jeśli jest pan Panem Wiesławem, to był Pan jedyną osobą, która miała zrobić "pokaz" :-( o jejku, to leżę :placz:
A czy ktoś zna kogoś kto mógłby jakieś psie sztuczki pokazać?Oprócz miziania, błagam bardzo, został mi jeden dzień, wszyscy sie wyłamali, błagam :modla::modla:

Panienkabubu: dziękują kochana, przyjeżdżaj na 17:15 pod szkołę nr ! na Niepodległości.W razie czego daję mój numer:505-497-467, dzwoń :) mogę liczyć na 100% na psiaki do głaskania?Proszę, pamiętaj o zabraniu zaświadczenia o szczepieniu na wściekliznę, to bardzo ważne.

Pysiu: zadzwonię do ciebie jutro kochana to ustalimy szczegóły, dziekuję za psiaki do głaskania, mówiłaś, że jeszcze znajoma może przyjść , tak?

Niestety w dalszym ciagu brakuje mi jednej, chociaż jednej osoby do pokazu sztuczek, błagam, pomyślcie coś, mnie się już wszystko wyczerpało, no wszystko.Wyłamało mi sie kilkanaście osób początkowo bardzo chętnych, Pan Wiesław też nie może jednak :placz:

Błagam, pomóżcie mi........

Posted

ale kiszka nooo - ja mogę zrobić ewentualnie pokaz jak się odgryza obcym dzieciom paluszki, albo jak szczekaniem się wymusza żarcie :roll:

nie możliwe, że nie ma mądrych psów w okolicy??!! :mdleje: