kikou Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 dziekujemy Marta!!!!:loveu: i ...prosimy o kolejne..... ten psiak jest kundelkiem, nie za piekny, niezbyt grzeczny jego szanse na adopcje są bliskie "0". ...bez miliona ogłoszeń któregoś dnia zgaśnie zapomniany w schronisku...... Quote
martama Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Zamieściłam jeszcze Misia na: - kokosy.pl Misiek, hopaj do domku.. Na innych portalach muszę się zarejestrować:cool3: Quote
martama Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Hop Misiu.. Nikt nie zagląda, a taki śliczny chłopak z Ciebie.. Quote
Koperek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Już zagląda;) i będzie to robil częściej, żeby ciotka kikou tak nie krzyczała :oops::oops: Zimowy MISIACZEK: Quote
martama Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Misiu, ale z Ciebie przystojniak:loveu: Jeszcze troszkę malutki.. Jest jakiś odzew z ogłoszeń, pyta ktoś o Miśka?? Quote
Koperek Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='martama']Jest jakiś odzew z ogłoszeń, pyta ktoś o Miśka?? martama uwierz mi, że nawet najgłupszym telefonem w sprawie psiaka bym się pochwaliła! ;) Ale niestety...:shake: Quote
martama Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A Misiu dalej czeka:placz: Za kilka dni odnowie mu ogłoszenia, bo tamte pewnie spadły na koniec:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 no prosze, pregusek ma swoj watek? :) nie wiedzialam.To bardzo dobrze.. ale szokujace jest to, ze pilotuje go Koper :eviltong:nie widzialam jeszcze zebys reklamowala nasze maluchy :lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1814722_misio_8_kilo_nieszczescia.html]Misio: 8 kilo nieszcz Quote
Koperek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):no prosze, pregusek ma swoj watek? :) nie wiedzialam.To bardzo dobrze.. ale szokujace jest to, ze pilotuje go Koper :eviltong:nie widzialam jeszcze zebys reklamowala nasze maluchy :lol: No jak się nikt za niego nie chciał wziąć to pod pachę pręgusa i sio na dogo rypłam:evil_lol: Echhh... Zresztą zobacz, od kiedy ten wątek się ciągnie. Nie mam pojęcia, czy jest cokolwiek, co małemu pomoże wyrwać się ze schronu...:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zawsze warto probowac.Juz udalo sie powyciagac takie psy, ze mozna to uznac za cud... a Misiek? co mu brakuje? mlody, sliczny, sympatyczny.. damy rade :mad: Quote
Slomka22 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Koperek napisał(a):No jak się nikt za niego nie chciał wziąć to pod pachę pręgusa i sio na dogo rypłam:evil_lol: Echhh... Zresztą zobacz, od kiedy ten wątek się ciągnie. Nie mam pojęcia, czy jest cokolwiek, co małemu pomoże wyrwać się ze schronu...:-( no jak to co... my i ludz ktory go pokocha... Quote
viverna Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jak znajdą się fundusze na allegro, to wystawię Misiowi... Quote
GoskaGoska Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 misiek sie pokazuje , bo znow ciotki zapomną o nim Quote
jotpeg Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 śliczny pręgus! świetny :loveu: oglaszac go!! Quote
gosikf & dogs Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Misiaczku I love you!!! Skaczemy nade chmurki ale jeszcze nie do Boga, na razie tak co by nas wszyscy zobaczyli i co by się DOM z prawdziwego zdarzenia znalazł! Quote
Recommended Posts