Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri napisał(a):
Ktoś wie jak on do kotów???????????

Oj może być ciężko, ale nie przesądzam, bo nigdy malego nie wyciągałam. Do kiedy trzeba sprawdzić?? Bo w niedzielę będę na spacerze dogomaniackim to podjadę, jak zachodzi taka potrzeba...

Posted

właśnie przestudiowałam wątek Misiaczka i nie wiem co mam pisać w ogłoszeniach? Mało o nim tutaj :-( Koperek w niedzielę idzie napuścić kota na Misia, to może w niedzielę po nowych info o Misiu poogłaszać? Czy już teraz? Co myślicie?

Posted

[quote name='viverna']ktoś miał być u Misiaczka i napisać coś więcej o nim i co????:mad:
Jak przeczytałam, że Negri pójdzie to już się nie fatygowałam...:roll: Nie bij!

Posted

A co dokładnie chcecie wiedzieć?

Pies jest bardzo fajny, energiczny wesoły, da się wziąć na ręce, koty ma głęboko w nosie. Do dzieci nie sprawdzałam bo on trafił z opisem ze ich nie lubi, jak próbowałam dotknąć ogonka to się szybko obrócił wiec potem go już nie męczyłam. Dla jakiejś rodziny bez dzieci lub starszej Pani to super pies

Posted

dziewczyny.....ten pies miał ostatnie ogłoszenia zrobione w czerwcu 2008 i to dokładnie tylko dwa.....

jak będziemy ogłaszać go z taką częstotliwością psiunio nie dożyje swojej adpopcji....

Posted

Misiek ma zrobione ogłoszenie na :

- adopcje.org
- e-zwierzak.pl
- gumtree

Dane kontaktowe podałam te, które są na allegro.

Misiek, trzymam kciuki chłopie:loveu: