Koperek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 MISIACZEK na stronie schroniska: 1610-07 Misiek 3 lata, mały. Był oddany. Jest to mały piesek z charakterkiem. Dla swoich opiekunów jest miły i oddany, choć niezbyt posłuszny. Na dworze wymaga uwagi, bo atakuje inne psy, rowerzystów, a czasem obcych ludzi. Wymaga konsekwentnego opiekuna i wiele ruchu. Quote
Koperek Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Wkleję również foty z boksu, a jak ktoś potrzebuje to na spacerek mogę wziąć i posprawdzać różne reakcje MISIA na różne sytuacje :cool3: Quote
Koperek Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 STYCZEŃ 2009- zaczynamy Nowy Rok w tym samym boksie, z tym samym obojętnym nastawieniem do odwiedzających schronisko! Echhhh... życie:shake: MISIACZEK Quote
Koperek Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Piątkowy MISIACZEK (zagubiony i przeganiany- na razie nie daje się gryźć w tyłek): Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 w,schronisku,sa,dwa,podobne,pieski,jeden,kolo,drugiego,kojarzysz,koperku ja,jednemu,z,nich,ktory,wydawal,mi,sie,bardziej, prawdopodobnym,bohaterem,watku,zrobilam,nawet,ladne,zdjec,a moze,nie,tyle,ladne,co,pokazujace,ogromna,tesknote za,czlowiekiem,,,jezeli jednak,mozesz,to,podpowiedz,mi,mniej,wiecej,w,ktorym, boksie,jest,jeze4li,to,nie,ten,piesek,to,nie,bede,wstawiala,zdjec bo,bez,sensu Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Matko!:crazyeye: ecci pokasuj te zdubowane posty!:razz: MISIACZEK jest w pierwszym boksie u p. Wiktora- tym na rogu. WRÓĆ! ŹLE! Nie u p. Wiktora, tylko u p. Bogusia! Myślę o jednym, a piszę o drugim... Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 teraz,nic,z,tym,nie,zrobie,pisze,na,taki,zabytku,dla,ktorego,nawet, nowa,klawiatura,jest,zabojcza,jutro,w,to,miejsce,wstawie,zdjecia,bo,boks,sie, zgadza Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Koperek']Matko!:crazyeye: ecci pokasuj te zdubowane posty!:razz: MISIACZEK jest w pierwszym boksie u p. Wiktora- tym na rogu. WRÓĆ! ŹLE! Nie u p. Wiktora, tylko u p. Bogusia! Myślę o jednym, a piszę o drugim... Powtarzam.........................................ecci! Quote
Koperek Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='ecci']na 1 stronie są nowe zdjęcia psiaka ecci dziękuję Ci bardzo! Z MISIACZKIEM chyba coraz gorzej...:-(:-(:-( No i jak mu pomóc, jak nie mam jak!:placz::placz::placz: Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Koperek']ecci dziękuję Ci bardzo! Z MISIACZKIEM chyba coraz gorzej...:-(:-(:-( No i jak mu pomóc, jak nie mam jak!:placz::placz::placz: nie dołuj mnie!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10292198#post10292198 błagam Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Misiek na allegro : http://allegro.pl/item382222788_misiek_3lata_sliczny_nieduzy_pregusek_schronisk.html Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='GoskaGoska']Misiek na allegro : http://allegro.pl/item382222788_misiek_3lata_sliczny_nieduzy_pregusek_schronisk.html DZIĘKUJĘ!!!! Dzisiejszy MISIACZEK- tak bardzo źle mu za tymi kratami...:-( Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 masakra!!!Czy on ma jakieś ogłoszenia oprócz allegro??? Quote
GoskaGoska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 to mu jeszcze gumtree wrocław : http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-ZOBACZ-KOCHANEGO-PIESKA-SLICZNY-MA-Y-PRZYJAZNY-M-ODY-CZEKA-W0QQAdIdZ56896599, alegratka, aleokazja.pl, ojej.pl, eoferty.com.pl - dałam dobry przykład zapraszam kolejne osoby do ogłoszen. Quote
Koperek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Dziękuję Akadna!!!:multi::multi::multi::multi::multi: To Ty taka moja dobra duszyczka jesteś teraz!:loveu::loveu::loveu: Quote
gosikf & dogs Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cześć, właśnie trafiłam przypadkiem do Misia... Mam kolejną porcję bezradności... Quote
Koperek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Malutki pręgusek MISIACZEK czeka na domek już tak długo :-( Ciężko przejść ook jego boksu nie zauważając psiutka, a jednak dalej za kratami...:roll: Quote
Recommended Posts