Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie byłam nigdy świadkiem, ale podobno go bije i tresuje. już po kilku dniach pobytu azorek się bał tego faceta, mimo że to wszystkich pozostałych jest bardzo ufny.

Posted

o witam ciotki. wieści żadnych nie mam. Ogłaszam Azorka regularnie w każdej gazecie, ale nikt nie dzwoni. widocznie sezon wakacyjny się rozpoczął na dobre...

Posted

a wczoraj miałam zabawny telefon. Pani z Pragi. Miała już owczarki, ale wszystkie pozdychały. Teraz ma wnuki i syn ją namawia, by sobie znowu jakiegoś pieska wzięła. Jak usłyszała, że Azorek jest owczarkowaty, to nawet nie chciał pojechać po psa pooglądać go, tylko chciała się umawiać, kiedy go jej przywiozę. Jak jej powiedziałam, że pies prawdopodobnie nigdy nie mieszkał w mieszkaniu, to szybko zakończyła rozmowę, bo to "na pewno jakiś morderca" :diabloti:

Posted

dziś już byłam na skraju załamania nerwowego. Zadzwonił rano facet, brzmiał sensownie. Już sobie nawet zaplanowałam, że jutro rano do niego pojadę i zobaczę, co i jak. Potem miałam chyba ze 4 telefony od niego. Stan absolutnie wskazujący na spożycie :wallbash: Chyba zacznę prowadzić blog, na którym zacznę opisywać te wszystkie przypadki. Może to by była najlepsza reklama dla Azorka?
kurcze, młody fajny pies, a tak trudno znaleźć mu dom. A niestety za tydzień wyjeżdżam i nie będę mogła monitorować sytuacji...

Posted

u azorka d. blada, tzn. nikt nie dzwoni, a jak już zadzwoni, to lepiej nie odbierać. Ostatnio już nie dawałam ogłoszeń bo wyjeżdżam. Niestety jego tymczasowa pani idzie teraz do szpitala, powiedziała, że jakoś sobie poradzą, a jeśli nie, to będą do mnie dzwonić. tylko co ja im powiem, jak będę zagranicą?