Carbonara Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Witam wszystkich fotoblogerów. Przestawiam wam nasza grupe, ukochana psia rodzine Kolorowych staffików. Nasza przygoda z ta rasa zaczeła sie dosyc dawna jednka pierszy staffik trafił do nas ponad trzy lata temu. zamieszkałz nami i złapał nas za całe serce chłopczyk z brodnowskiej hodowli Doroty Rudnickiej PORT ERIN. Carbo-WWW Knight Errant Port Erin tak wyglądał mając 6 tygodni :) a taki jest dziś za jakis czas zgodnie z naszymi marzeniami trafiła do nas biała suczka staffika która przyjechała do nas z ojczyzny rasy z miasta Birmingham Amerreta Poles Apart- w domu Tasha a teraz jest juz dorosła pannica :) Quote
Carbonara Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Mineły dwa lata i tarfiły do naszej rodziny najbardziej osobliwe z istniejących staffików. Błekitne rodzenstwo Small Comics GI Jack i GI Jane. Lolek i Fifi bo tak maja w domu na imię sa przecudownymi maluchami:loveu::loveu::loveu:. Lolus jest współwlasnoscia zaprzyjaznionych z nami własicielami hodowli Z Bullerbyn- Moniki i Macieja Mikulskich.:) jako zupełne maluchy jeszcze w Belgii u hodowców Mata i Virjil Lelong kurcze ale mi zimno , che do domu!!!! a tu jako 6,5 miesieczne podrostki :) Quote
Carbonara Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 I ostatni członek naszej rodziny ukochany i wyjatkowyStaffjoys Lesson in Perfection- James aka DJ. Przyjechał do nas z Holandii od Bianci Jannsen.Serdecznie dziekujemy za tego wyjatkowego krówka :) Jako mały szkrabek :) [/ [URL=http://imageshack.us] a tak wyglada teraz:) Pozdrawiamy wszystkich:) Quote
M&T Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Przepiękne stadko!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: najbardziej mi się podoba ta parka :loveu:: http://img248.imageshack.us/img248/5905/134pr0.jpg Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie :D P.S. W jednym poście można wstawić maksymalnie 5 zdjęć ;) Quote
Carbonara Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 ojejku przepraszam zapomniałam o tych zdjeciach.. :) nastpenym razem sie poprawię :) i dziekujemy za miłe słowa o naszym stadku :) Quote
Cimi Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Suuuuuuuuuuper :loveu: Sliczne :loveu: Boskie :loveu: A błękitne to chyba rzadko są :cool3: ? Quote
Carbonara Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Cimi napisał(a):Suuuuuuuuuuper :loveu: Sliczne :loveu: Boskie :loveu: A błękitne to chyba rzadko są :cool3: ? dzieki wielkie :) tak to prawda błekitne staffiki sa rzadkoscią chociąz mysle ze za dwa lata bedzie nich wiecej w Polsce. W tej chwili przyjechały do POlski trzy maluchy. Nasza parka i ich miotowa siostra należąca do francuskiej hodowli Silver Cross. Ostatni raz mozna było zobaczyc w Polske błekitne staffiki jakies 15 lat temu. Były to dwie suki ale w typie Irish. a tu nasze szkraby i reszta gangu :) Lolek Fifi Lolus trenuje :) hihihi Nasze skoczki :) i poranna gimnastyka w wykonaniu Taszy :) Quote
M&T Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://img401.imageshack.us/img401/2961/063ed0.jpg Boskie foto!! :loveu: macie śliczną gromadkę!!! :loveu: http://img401.imageshack.us/img401/3838/036ng2.jpg Śliiiczna!! :loveu: Quote
dzasta Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 O są moje ukochane sąsiady :loveu: Witajcie na foto blogach bo na DGM to już dawno gościcie :) Cóż mogę powiedzieć Carbonara wiesz jak uwielbiam Twoje psy :p Są naprawdę super i życzę Wam jeszcze wielu wspólnych chwil i jeszcze wielu wielu sukcesów na ringach żeby aż się półeczki od medali i pucharków urywały :loveu: Pozdrawiamy Justyna i Banda Quote
Cimi Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Carbonara napisał(a): tak to prawda błekitne staffiki sa rzadkoscią chociąz mysle ze za dwa lata bedzie nich wiecej w Polsce. W tej chwili przyjechały do POlski trzy maluchy. Nasza parka i ich miotowa siostra należąca do francuskiej hodowli Silver Cross. Ostatni raz mozna było zobaczyc w Polske błekitne staffiki jakies 15 lat temu. Były to dwie suki ale w typie Irish. Tak myślałam. Nawet nie wiedziałam, ze są staffiki o umaszczeniu błękitnym :evil_lol:. Po zobaczeniu zdjęć błękitków szybko mi się spodobały :). Teraz czekam na jakieś polskie błękitki :loveu: Quote
gops Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 hej :multi: super stadko :loveu: staffik to moja ulubiona rasa i napewno kiedys takiego nabede :diabloti: najbardziej podoba mi sie ten z bialym :loveu: bedziemy zagladac napewno :razz: Quote
karolina1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 oo znalazłam następną galerie jakiś bullków :loveu: Jeju jak ja kocham wszystkie terriery typu bull :loveu: :loveu: Napewno będe do was zaglądać, nie pozbędziecie się mnie :diabloti: :razz: http://img401.imageshack.us/img401/2961/063ed0.jpg No stadko wspaniałe :loveu: Quote
anetta Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :o Pierwszy raz widze błękitne. Przepiękne są :loveu::loveu: Jestem pod wrażeniem całego stadka :razz: Quote
Carbonara Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Cimi napisał(a):Tak myślałam. Nawet nie wiedziałam, ze są staffiki o umaszczeniu błękitnym :evil_lol:. Po zobaczeniu zdjęć błękitków szybko mi się spodobały :). Teraz czekam na jakieś polskie błękitki :loveu: bardzo miło ze Smurfiki sie podobaja :) a piersze malnstwa o tym umaszczeniu narodza sie wkrótce w Krakowie:) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 no to super!! :loveu::loveu: a gdzie fotki tej super ferajny? :mad: xP Quote
Bullila.nl Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Sliczne sa Blekitki:loveu: Tylko fotek brak:cool3: Quote
Carbonara Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 dziekujemy za miłe komentarze. Troche jestesmy zdziwieni ze tu znalazły sie nasze galerrie :):evil_lol: a zdjecia... w tym tygodniu nadrobimy :) Quote
karolina1 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 a już się bałam że ta galeryjka ucichnie ale naszczęście :Rose: Tak więc czekam na zdjęcia, bo twoja ferajna jest wspaniała i trzeba ją pokazywać ! :evil_lol: Quote
Carbonara Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Brygada :) Fifi Fifi w czasie prysznica :) Tasha i Fifi Djejek :) Quote
M&T Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :multi: wreszcie są fotki! :multi: http://images23.fotosik.pl/244/c076d645763c2776.jpg ahh, nie mogę sie napatrzeć na tę piękność :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts