Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich fotoblogerów.
Przestawiam wam nasza grupe, ukochana psia rodzine Kolorowych staffików.
Nasza przygoda z ta rasa zaczeła sie dosyc dawna jednka pierszy staffik trafił do nas ponad trzy lata temu.
zamieszkałz nami i złapał nas za całe serce chłopczyk z brodnowskiej hodowli Doroty Rudnickiej PORT ERIN.
Carbo-WWW Knight Errant Port Erin

tak wyglądał mając 6 tygodni :)
a taki jest dziś

za jakis czas zgodnie z naszymi marzeniami trafiła do nas biała suczka staffika która przyjechała do nas z ojczyzny rasy z miasta Birmingham
Amerreta Poles Apart- w domu Tasha

a teraz jest juz dorosła pannica :)

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mineły dwa lata i tarfiły do naszej rodziny najbardziej osobliwe z istniejących staffików. Błekitne rodzenstwo Small Comics GI Jack i GI Jane.
Lolek i Fifi bo tak maja w domu na imię sa przecudownymi maluchami:loveu::loveu::loveu:. Lolus jest współwlasnoscia zaprzyjaznionych z nami własicielami hodowli Z Bullerbyn- Moniki i Macieja Mikulskich.:)
jako zupełne maluchy jeszcze w Belgii u hodowców Mata i Virjil Lelong

kurcze ale mi zimno , che do domu!!!!

a tu jako 6,5 miesieczne podrostki :)

Posted

Cimi napisał(a):
Suuuuuuuuuuper :loveu: Sliczne :loveu: Boskie :loveu:

A błękitne to chyba rzadko są :cool3: ?

dzieki wielkie :)
tak to prawda błekitne staffiki sa rzadkoscią chociąz mysle ze za dwa lata bedzie nich wiecej w Polsce. W tej chwili przyjechały do POlski trzy maluchy. Nasza parka i ich miotowa siostra należąca do francuskiej hodowli Silver Cross.
Ostatni raz mozna było zobaczyc w Polske błekitne staffiki jakies 15 lat temu. Były to dwie suki ale w typie Irish.

a tu nasze szkraby i reszta gangu :)
Lolek

Fifi

Lolus trenuje :) hihihi

Nasze skoczki :)

i poranna gimnastyka w wykonaniu Taszy :)

Posted

O są moje ukochane sąsiady :loveu: Witajcie na foto blogach bo na DGM to już dawno gościcie :)

Cóż mogę powiedzieć Carbonara wiesz jak uwielbiam Twoje psy :p Są naprawdę super i życzę Wam jeszcze wielu wspólnych chwil i jeszcze wielu wielu sukcesów na ringach żeby aż się półeczki od medali i pucharków urywały :loveu:

Pozdrawiamy

Justyna i Banda

Posted

Carbonara napisał(a):

tak to prawda błekitne staffiki sa rzadkoscią chociąz mysle ze za dwa lata bedzie nich wiecej w Polsce. W tej chwili przyjechały do POlski trzy maluchy. Nasza parka i ich miotowa siostra należąca do francuskiej hodowli Silver Cross.
Ostatni raz mozna było zobaczyc w Polske błekitne staffiki jakies 15 lat temu. Były to dwie suki ale w typie Irish.

Tak myślałam. Nawet nie wiedziałam, ze są staffiki o umaszczeniu błękitnym :evil_lol:. Po zobaczeniu zdjęć błękitków szybko mi się spodobały :). Teraz czekam na jakieś polskie błękitki :loveu:

Posted

hej :multi:
super stadko :loveu:
staffik to moja ulubiona rasa i napewno kiedys takiego nabede :diabloti:
najbardziej podoba mi sie ten z bialym :loveu:
bedziemy zagladac napewno :razz:

Posted

Cimi napisał(a):
Tak myślałam. Nawet nie wiedziałam, ze są staffiki o umaszczeniu błękitnym :evil_lol:. Po zobaczeniu zdjęć błękitków szybko mi się spodobały :). Teraz czekam na jakieś polskie błękitki :loveu:

bardzo miło ze Smurfiki sie podobaja :) a piersze malnstwa o tym umaszczeniu narodza sie wkrótce w Krakowie:)
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 1 month later...