Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy wszystkim za bardzo miłe komentarze :)
[quote name='Vectra']jeszcze rudego mi tu brakuje :diabloti: i będzie CUD , miód :loveu:
oj kurcze..:lol: Vectra a myslisz ze nie dumam sobie o rudasku :)??:evil_lol:jak najbardziej- soczysto ruda sunia z czarna maska :) mniam mniam :)... moze kiedys :)
W zwiazku z tym ze jeszcze za wczesnie dla niebiesciaków na mocne zabawy siłowe , zatrudnilismy taka jedna " mała"- dzieki temu niebiesciaki padły jak zabite ze zmeczenia a Jula swoja droga :)- przyjemne z pozytecznym hahahahah:evil_lol::evil_lol::lol::lol:

Posted

agnethka napisał(a):
ależ pięknie Ci te niebieściaki rosną :loveu: a Loluś to już w ogóle MIODZIO chłopak :loveu:

powiedz - nie przebiły tego basenika pazurkami? :cool3:
czy on jakiś specjalny? bo nasz to skończył tragicznie,a co ciekawsze prawdopodobnie koty go załatwiły, bo psiaki dostępu nie miały :shake: (a wydawał się taki mocny)

Lolus dziękuje za miłe słowa :) i my równiez.
Basen na szczęscie sie trzyma- psiaki maja bardzo krótkie pazurki i moze dlatego..a ze koty załatwiły Wam basen to bardzo prawdopodobne w koncu maja takie cienki i szpileczkowate pazury a w takie tworzywo tak pieknie sie wbijaja :) ech te zwierzaki :):loveu:

• 1 month later...
Posted

Niestety chwilowo ale jest nas nieco wiecje jak wiekszośc z Was pewnie juz wie. Oto nowe fotki szkrabów :)

Dzieki pomocy mojej Justi :) udało sie cos pstryknac w miare nie rozmazanego bo maluchy to starszne wiercipięty:)
jako pierwsza Leia która zamieszka we Francji . Najdrobniejsza z towarzystwa z urocza łatka na oczku :)

Druga Lilly która zwana bedzie w nowym domku ZURI:) Malunia zostaje w Polsce z czego bardzo się ciesze :)

Jako tzreci silny mocny i rozkoszny Lowriderek :) który równiez znalazł dom w Polsce co równiez bardzo mnie cieszy :)

i jako ostatnia najwieksza rozrabiaka, niezwykle temperamenta i smieszna Lolly która szuka kochającego domku :)

Posted

Ależ one są słodziaki a jeszcze słodsze na żywo :loveu:

Miałam dzisiaj okazję je wymemłać a moje dłonie brały udział razem z białasami w sesji zdjęciowej :loveu::loveu::loveu:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: cudności :loveu::loveu::loveu:
Justynko, czemu ,,niestety" jest was więcej, stety!

Martusiu napisałam Niestety chwilowo jest nas więcej:evil_lol: Wszytskie bym maluszki zostawiła jak bym mogła hihihi :);):cool3:

Posted

:evil_lol: Najgorsze jest to, że z każdego miotu najchętniej coś by się zostawiło, chociaż jedno... nie wiadomo kiedy przestać :evil_lol: a potem człowiek przeciska się przez tłum do kuchni ;)
Lowriderek podoba mi się najbardziej, chociaż ma poważną wadę pod brzuchem :evil_lol::eviltong: