Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Alicja ma domek dla boksia
Jaki? Gdzie? Co? Jak?
Teraz mamy 3 do wyboru... 2 pręgowane i jednego żółtego z białymi znaczeniami... Wszystkie młode...2 pręgusy z ogonem, żółty ma obcięty... Menrzuś, działaj!!

Posted

[FONT=&quot]Dzień dobry Pani Małgosiu ![/FONT]
[FONT=&quot]Wczoraj minął tydzień od kiedy Poker jest z nami i mogę się podzielić nowymi spostrzeżeniami na jego temat. Wydaje mi się, że jak na takiego młodego psiaka jest bardzo posłuszny i naprawdę dużo rozumie. Fantastycznie można się z nim bawić , przynosi zabawki ,oddaje bez problemu i wyraźnie zachęca do zabawy. Przy stole nie żebrze, chwilę popatrzy i kładzie się obok . Szaleje na spacerach (najlepiej chodzi mu się na wyciąganej smyczy , ma najwięcej swobody) i wszystko go interesuje. Ostatnio wsadził swoje pysio w mrowisko, ale błyskawicznie zorientował się, że coś jest nie tak. Na razie nie zdarzyło się nic, co mogłoby budzić niepokój. Wszyscy domownicy go uwielbiają, a on mimo tak krótkiego pobytu okazuje całym sobą radość i sympatię wszystkim.[/FONT]
[FONT=&quot]Pozdrawiam![/FONT]

Komu mogę przesłać zdjęcia, żeby wstawił??