Natussiaa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [SIZE=3]edit: HARISONEK ZA TM..:-(:-(:placz::placz: więcej na str.4... ****************** edit: HARISONEK NIE MA ŻADNYCH SZANS NA ADOPCJE!!! PREZES SCHRONISKA NIE CHCE GO WYDAC DO NOWEGO DOMU!!!:placz::placz: JUŻ DO KONCA ZYCIA BEDZIE SIEDZIAL W KLATCE:-(:-( :placz::placz:Cytat Agaty Balu:placz::placz: To ja, w czasie gdy prowadziłam stronę KTOnZ , nie wiedząc nic o Harisonie zrobiłam mu zdjęcia (2oo2 rok) i zamieściłam w linku o psach do adopcji. Strona była wykonana przeze mnie i pomysł pokazania psów też mój. Po niewielkim czasie dowiedziałam się, że to "pies pokazowy" pani prezes. Szkoda Harisona. Myślę że nie ma szans na normalne życie i straszna będzie jego starość. Może ,gdy już wypadną mu zęby, reumatyzm go powykręca i oślepnie , pani prezes zgodzi sie na jego adopcję. Bo pani prezes "Zadnych psów nie usypia" To jej hasło sztandarowe. Piosenka dla Harisonka: YouTube - smutne HARISON więcej zdjęc str.2 Powiedzmy sobie szczerze czy pies który przebywa od 1999r w schronisku, nie ma jednej łapy ma szanse jeszcze na dom…? Harison już nie wierzy w odmienienie losu.. Myśli że jego przeznaczeniem jest zostac tu-w schronisku w ,którym przebywa już 9 lat, w którym codziennie słychac szczekające psy.. W ,którym nie zaznał chwili spokoju.. A to już przecież starszy pies… Ale być może to właśnie TY odmienisz jego los… Być może zmienisz jego przeznaczenie.. Może Harison te 9 lat czeka właśnie na CIEBIE..? Kto wie może jesteście sobie przeznaczeni..? Nikt tego nie wie..oprócz Ciebie.. Z pewnością już jutro o nim zapomnisz.. Ale wierz mi że on nadal będzie siedział w swoim boksie tak jak siedział w nim przez 9 lat.. I będzie czekał z nadzieją i utęsknieniem może właśnie na Ciebie.. Bo podobno nadzieja umiera ostatnia… Harison przebywa w schronisku w Krakowie ale w razie problemu z transportem można byłoby pomóc.. SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT prowadzone przez Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami 30-254 KRAKÓW ul.Rybna 3 tel./fax:(0-12) 429-74-72 , 429-92-41 e-mail: [email protected] Ogłoszenia ma tutaj ale jeżeli jest ktos chetny pomóc w dorabianiu ogloszen to bardzo prosze [url=http://www.eoferty.com.pl/id77414.html]9 lat w schronisku...Herison nie wie co to dom..:( / Psy > Pozosta Quote
Jagienka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cioteczki, to jest HARISON :) Przepraszam, że nie założyłam wątku, ale nie byłam ostatnio w schronisku, a chciałam zapytac kierownika, czy Harison jako ulubieniec Pani prezes jest do wydania na normalnych warunkach :) Quote
Natussiaa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Jagienka']Cioteczki, to jest HARISON :) ups..:oops::lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Jagienka']Cioteczki, to jest HARISON :) Przepraszam, że nie założyłam wątku, ale nie byłam ostatnio w schronisku, a chciałam zapytac kierownika, czy Harison jako ulubieniec Pani prezes jest do wydania na normalnych warunkach :) jagienko pani prezes napewno by sie ucieszyla jak Harison znalazl by mu dom , jak by miala warunki napewno harison nie mieszkal by nadal w schronisku. Wszystkim psa weterana nie jestesmy wstanie pomóc bo wiecznie jakies bidy przychodza ,ktorym trzeba szukac domku na cito bo np.nie radza sobie w schronisku i grozi im zagryzienie ,i w tym momencie skupiamy sie na tym psie ,a weterani nadal czekaja.:shake: bardzo to przykre ale trzeba jednak walczyc o te staruszki , mysle że ostatni dzwon żeby skupic sie na harisonie. natusia czy moge prosic zdjecie harisona w dużej rozdzielczości na maila i jeżeli znasz jego historie tez mi ja napisz porebska_beata@o2,pl Quote
Natussiaa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 mam tylko te zdjęcia które są tutaj:) Harisona historii niestety nie znam:roll: Quote
agamika Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Natussia, jeszcze polecam na alegratce zrobić , ja niestety nie dam teraz rady, bo mi net w domu padł ( :angryy: dziadostrada ) i na gumtree, trafiająsie fajne osoby ;). Quote
Natussiaa Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Dałam ogłoszenie jeszcze tutaj,potem dodam następne;) http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,37552,19,33,,,,,,0/zwierzeta/psy/9_lat_w_schronisku__herison_nie_wie_co_to_dom_:( Quote
Jagienka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Harrison bardzo schudł, siadaja mu tylne łapy okropnie :( karusiap ma nowe zdjęcia... Quote
black sheep Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dzisiaj siedzial sobie w budzie i nic mu sie nie chcialo;) Quote
mar.gajko Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Odpytajcie czy on na 100% jest do adopcji. Bo jakieś 3 lata temu nie był. Był "pupilkiem", "podopiecznym", "bardzo chorym", etc. Nie było mowy o wydaniu ze schroniska. Quote
black sheep Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 z tego co pamietam, byl na stronie schroniska, jako pies do adopcji, bezsensu gdby faktycznie nie mozna bylo go adoptowac Quote
Jagienka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 mar.gajko napisał(a):Odpytajcie czy on na 100% jest do adopcji. Bo jakieś 3 lata temu nie był. Był "pupilkiem", "podopiecznym", "bardzo chorym", etc. Nie było mowy o wydaniu ze schroniska. Też to apelowałam na początku wątku, no ale była riposta, że jest (to tak w dwóch słowach, wypowiedź była bardziej rozbudowana ;))... :roll: Quote
Agata Balu Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 To ja, w czasie gdy prowadziłam stronę KTOnZ , nie wiedząc nic o Harisonie zrobiłam mu zdjęcia (2oo2 rok) i zamieściłam w linku o psach do adopcji. Strona była wykonana przeze mnie i pomysł pokazania psów też mój. Po niewczasie dowiedziałam się, że to "pies pokazowy" pani prezes. Szkoda Harisona. Myślę nie ma szans na normalne życie i straszna będzie jego starość. Może ,gdy już wypadną mu zęby, reumatyzm go powykręca i oślepnie , pani prezes zgodzi sie na jego adopcję. Bo pani prezes "Zadnych psów nie usypia" To jej hasło sztandarowe. Quote
Recommended Posts