szachrajka14 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 no właśnie WIELKIE a nawet WIELGACHNE:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Bella1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Czy coś już wynikło dobrego dla dziewczynki czy dalej trzymamy kciuki Quote
Ana_Zbyska Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Dalej trzymamy kciuki.. Jednak sytuacja się nie wyklarowała, jak na razie.. Quote
San_(jagodowa:) Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wyciachana księżniczka się pokazuje na pierwszej!;) Quote
Ana_Zbyska Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Otóż Daisy pojechała wczoraj ze swoją nową Panią, do nowego domu:) Zamieszka w domu, do dysopzycji będzie miała ogródek i towarzystwo pieska yorka. trzymamy kciuki za Ciebie kochana Księżniczko!:loveu: I komu ja teraz będę robiła kitkę..? San:razz:? A, no i we wtorek została wysterylizowana:) Quote
San_(jagodowa:) Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Cudownie!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Chociaż markotno troszkę...:-( Bądź szczęśliwa, księżniczko!:lol: Ana_Zbyska napisał(a): I komu ja teraz będę robiła kitkę..? San:razz:? Eeee,tego,no,to ja już lepiej pójdę...:eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Jak przyjdę w poniedziałek, to też na pewno będzie bez Niej pusto.. Tak jak kiedyś było po Emi.. A Ty San, nie daj sie prosić, dobra kitka nie jest zła:evil_lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ale różowe gumeczki sobie wypraszam:diabloti: Quote
Charly Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :multi::multi: alez ona cudnie wyglada:multi::lol:. Jest elegancka:loveu: Quote
Recommended Posts