Ulka18 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bylam w poniedzialek w Rzeszowie i gdy stalam na swiatlach, to przez przejscie przejechala na rolkach mloda dziewczyna, a ciagnal ja pies identyczny jak Gacek. Nawet pomyslalam w pierwszej chwili, ze to on, ale przeciez Mariusz by powiedzial, gdyby Gacek znalazl dom. Quote
terra Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 To gdzie podziewa się dla Gacka ta panna na rolkach? Właściwie wcale nie musi być na rolkach, może uprawiać joging lub kopać grządki, Gacuś pomoże.;) Quote
Murka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Gacek wyskakał mnie jak to tylko możliwe aż się musiałam opędzać, aby nie uraził mnie w brzuch. Przekochany jest :loveu: A tu trochę fotek dla kochanych ciotek ;) Quote
terra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Prześliczny Gacuś, aż dziw ,że jeszcze nie ma swojego człowieka. Quote
Ulka18 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ale pieszczoch z niego i jak dzielnie sobie maszeruje :p Czy Gacek mial czyszczone zęby :crazyeye: takie ma białe :lol: Quote
Murka Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Zębów mu nie czyściliśmy, ma bardzo mocno starte te z przodu, musiał gryźć siatkę w schronisku :-( Szkoda że nikt się Gacuchnem nie interesuje, to rewelacyjny psiak. Jest tak fotogeniczny, że nie mogłam mu przy okazji nie pyknąć paru fotek ;) O kastracji nie zapomnieliśmy, mam nadzieję, że uda nam się umówić na początek przyszłego tygodnia :roll: Quote
Ulka18 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Rzeczywiscie rewelacja :loveu: Taki super psiak, radosny, usmiechniety od ucha do ucha. Szkoda, ze nikt go nie dostrzegl. Moze jak Reno wroci w niedziele z urlopu, to zmieni miniature w aukcji allegro i Gacek sie komus spodoba. To jest przefajne zdjecie :p Quote
Reno2001 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To na prawdę jakaś pomyłka, zę Gacek nadal bez domu!!! Za moment podziałam na allegro. na razie przekopuje po urlopie wątki ...Łatwo nie jest :eviltong: Quote
BoWa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale piękny psiak ! Sprawdzałyście go do kotów i dzieci ? Quote
ewatr Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale on u Was szczęsliwy :loveu: a radosc patrzec :lol: Quote
Reno2001 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nie, no ten sezon wakacyjny zaczyna mnie irytować :roll:. Taki świetny psiak i żadnego zainteresowania ...:shake: Quote
Murka Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Przyszło 50 zł od Ulki18, dzięki! Kastracja Gacka znów odsunęła w czasie, bo samochód nam się stłukł i mamy od paru dni problem z przemieszczaniem się :cool1: Ale co sie odwlecze to nie uciecze :diabloti: Na razie i tak nikt nie pyta o Gacka :shake: Wierze jednak, że to kwestia czasu, bo to jest tak urokliwy i fantastyczny psiak, że nie ma takiej opcji, żeby domu nie znalazł! Dla pocieszenia parę fotek: Gacek rozmazany Troszkę mniej rozmazany O, ptaszek :razz: Czyż nie jestem uroczy?? Quote
Ulka18 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Przeuroczy ten Gacek, cudenko :loveu: Genialne ma uszyska :p Murka, a jak sie zachowuje Gacek teraz? Nauczyl sie juz wszystkiego, co pies idacy do adopcji umiec powinien? Napisz prosimy jakie masz obserwacje :modla: Quote
agusiazet Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Gacuś to prawdziwie uśmiechnięty od uch do ucha pies!!! Quote
Recommended Posts