Murka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Gacek mieszkał w schronisku w Mielcu minimum od 2005 roku. Mimo jego oryginalnej urody i wesołej, przyjaznej natury nikt nie podarował mu domu. Został więc umieszczony w hoteliku, by można było bardziej go poznać i szukać domu aktywniej. Gacek to ok. 6 letni terrierowaty pies średniej wielkości (sięga do kolana), szorstkowłosy, o bardzo oryginalnej urodzie. Jest niezwykle przyjazny, wesoły i żywy. Mimo paru lat spędzonych w boksie bardzo szybko i łatwo nawiązuje kontakt z człowiekiem, lubi być głaskany. Tyle można o nim powiedzieć po dwóch dniach znajomości ;) Gacek w schronisku Gacek już poza schroniskiem Gacek prosi o dom! Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] 503 68 30 50 Quote
Murka Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Gacek na razie na spacerkach jest bardzo zaciekawiony wszystkim, wszystko musi obwąchać i obsikać ;) Z suczkami świetnie się dogaduje, z psami jeszcze nie testowaliśmy, ale prawdopodobnie będzie gorzej, bo Gacek wygląda na charakternego :cool3: Jest śmiały i do wszystkiego/wszystkich podchodzi z podniesionym ogonem :roll: Co ciekawe jak na razie załatwia potrzeby poza boksem. Quote
Reno2001 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Supcio ten psiak. A że charakterny to pewnie tak. W koncu terierowaty :cool3:. Pytanie: kto mu wystawi allegro?? Jak coś to ja mogę. Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Czyli Gacek jest psiakiem do kolana mniej wiecej? Zrobic mu juz allegro? Na pewno trzeba by go wykastrowac przed adopcja. Quote
Reno2001 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Oj, tak ciachanko OBOWIĄZKOWE!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciotki są bezlitosne...:wink:. U niego myślę, ze nie ma co sie wstrzymywac z ogłoszeniam. Nie ma żadnych fobii, jest zdrowy (przynajmniej na takiego wyglada) a że może byc zadziora do psów to i tak z tym się nic nie zrobi. Może ja wystawię Gacka a Ty Ulka wkrótce Pumę???? Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 OK. Wieczorem wystawie Pume na aukcji wyroznionej. Bo tylko tak mozna znalezc wiecej kandydatow czy w ogole jakis rozsadny dom. Napisze, ze adopcja mozliwa dopiero po sterylizacji. Gacek jest super oryginalnym psiakiem, Puma jest przekochana i piekna, na pewno znajda domy :kciuki: Quote
Reno2001 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Debiut Gacka na allegro: Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż.Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=368289826 Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Reno, Ty to masz dar pisania :klacz: Piekna ta aukcja :p Oby Gacus znalazl dom :kciuki: Quote
Reno2001 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Jeszcze chciałabym banerki ładne robic, ale mam zupełnie goły komputer- żadnego programy graficznego. I póki co tak zostanie, bo to komp firmowy :roll:. A przydałby się banerek i dla Gacka i dla Pumy... Magii juz ni będę fatygowała. Może jednak ktoś inny jeszcze robi??? Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Reno, Marlena:) robi ladne banerki. Moze by zrobila dla Gacka i Pumci. Quote
ewatr Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 No Gacuchna to szukamy domku :loveu: Powiem Wam , że coraz bardziej cieszy mnie ta akcja wyciagania psiaków ze schronu :multi: sama swiedomosc ze po 3 latach Gacuchna moze poganiać swobodnie i byc wygłaskany sprawia mi radosc :lol: Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Powiem Wam , że coraz bardziej cieszy mnie ta akcja wyciagania psiaków ze schronu Mnie tez. Dzieki tym akcjom juz ponad 10 psiakow oddycha domowym powietrzem :lol: Ciesze sie tym bardziej, ze psiaki sa u Murki i Mariusza, zaden inny hotelik nie dalby 4lapkom tyle milosci i ciepla. Quote
terra Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Piękny i bardzo oryginalny jest Gacuś. Na pewno szybciutko znajdzie swojego człowieka. Quote
Murka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Piękny, oryginalny i wygląda na to, że ma świetny charakter: jest posłuszny, bystry, przyjacielski. Na koty reaguje baaarrrrdzo żywo :lol: Ale poza tym to świetny pies! Dzięki cioteczki za tak szybkie działanie i za aukcję allegro. Ciachanko oczywiście zrobimy :diabloti: Po weekendzie ciachamy Kaję, jak nie będzie problemów, to Gacka ciachniemy pod koniec przyszłego tygodnia. Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Piękny, oryginalny i wygląda na to, że ma świetny charakter: jest posłuszny, bystry, przyjacielski. I taki pies sie marnowal w schronisku :shake: Przeciez on sie cieszyl kazdym czlowiekiem, ktory przechodzil kolo jego boksu. P.Kierownik mowil tylko, ze on sie lubi 'japorzyc'. Czy Ty to Kasiu zauwazylas? Dobrze, ze Gacek zachowuje czystosc, to niesamowite, ze po tylu latach w jednym boksie umie poczekac na wyjscie 'do toalety'. Quote
Murka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Japorzyć, znaczy japę drzeć? :cool3: W boksie trochę szczeka, głównie ze zniecierpliwienia, bo wciąż chce wyjść ;) ale tylko wtedy gdy kogoś widzi, gdy ktoś jest np. w boksie obok, czasem na innego psa itp. Ale nie kiedy jest sam, tzn. nie szczeka "do powietrza". Podejrzewam, że jak się rozkręci to będzie z niego dobry stróż :cool3: No, ale zobaczymy. Na razie japorzy się umiarkowanie ;) Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Murka napisał(a):Japorzyć, znaczy japę drzeć? :cool3: tak, dokladnie tak powiedzial kierownik :lol: to chyba skrot od jape drzec :evil_lol: Wiadome, ze szczeka, jesli widzi czlowieka blisko swojego boksu, ze chce wyjsc po tylu latach zamkniecia. Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Uff, to dobrze, bo juz sie martwilam. Bedzie na odrobaczenie i szczepienie, jesli to ostatnie potrzebne. Murciu, czy Gacus ma jakies papiery, zaswiadczenia ze schroniska? Quote
Murka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Odrobaczenie i odpchlenie już zrobiliśmy ;) Całość wyniosła 10 zł. Ciachanko pewnie będzie kosztować ok. 100 zł bo to większe psisko niż dotychczas ciachaliśmy :roll: Z zaświadczeniem p. wściekliźnie właśnie jest problem, bo jak odbieraliśmy psy to Kierownika już nie było i p.Basia znalazła tylko zaświadczenie dla Pumy. Poprosiłam już Kierownika mailowo, żeby poszukał tego dla Gacka (na pewno gdzieś jest). Także postaram się odebrać przy okazji. W ostateczności zaszczepimy drugi raz. Teraz przed kastracją i po kastracji i tak nie będzie można Gacka zaszczepić, więc w razie gdyby Gacek znalazł dom, to już ten dom sobie go zaszczepi ;) Quote
agusiazet Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Przepraszam, ale czy Klara nie jest już wysterylizowana? Gacuś to najbardziej oryginalny pies na Dogo!!! Quote
Ulka18 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Chodzi chyba o mala sunieczke, ktora zostala wyrzucona z samochodu razem z corka, Kaja i Kika. Klara miala sterylke i dzisiaj rozpoczyna podroz do nowego domu. Quote
Reno2001 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Gacuchno pokazuje pysiol. Wieczorkiem wstawię go jeszcze na alegratke. Quote
Recommended Posts