agnes_czy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jak ja bym Wam dzisiaj tego brzuchala pokazała, to byście nie uwierzyli, że to ten sam pies :lol:. Ważymy już sobie 1,65 kg, czyli całe 30 dkg nam przybyło, apetyt dopisuje aż za bardzo, miski trzeba chować i jak tak dalej pójdzie to z Bambi gruba baba wyrośnie ;). Wszystko ok, ale synergal jeszcze przez tydzień ma dostawać. Quote
ewatr Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 agnes_czy napisał(a):Jak ja bym Wam dzisiaj tego brzuchala pokazała, to byście nie uwierzyli, że to ten sam pies :lol:. A co Cie powstrzymuje :evil_lol: bierz aparat i wstawiaj zdjecia :eviltong:;) Quote
agnes_czy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Mówisz- masz: Jest śliczny brzuszek: I reszta Bambisi: Quote
ewatr Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Tłuscioch ::evil_lol:: /[SIZE="1"]przygadywał kocioł garnkowi ;)/ http://img145.imageshack.us/img145/3600/bb410lj8.jpg a tak serio to maluszek faktycznie juz widac ze posmakował jedzonko :lol: Quote
agnes_czy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Film pt "Bambi Orzeszkówna": http://pl.youtube.com/watch?v=NCCt5l34Jfs Oglądaj z głośnikiem. Baraszkujemy: Cisza nocna: Quote
Neczka Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 ...musimy się kiedyś odwiedzić Bambisiu ;) Quote
agnes_czy Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Neczka']...musimy się kiedyś odwiedzić Bambisiu ;) No a kto to obiecywał, że będzie przychodził wychowywać dzieci???? Bambisi szeleczki niepotrzebne, bo i tak sa z Bonnie nierozłączne. Mamy jeszcze jeden filmik pt " Ubi tu Bonnie- ibi ego- Bambi" http://pl.youtube.com/watch?v=JoDt1PEKiPs Quote
agnes_czy Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 żaba88 napisał(a):Brak słów, cudowne są :) A zauważyliście, ze wszystkie Orzeszki są cudne ? Aż serce boli, że nie można wszystkich zaadoptować. Quote
ewatr Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ale słonka cudne :loveu::loveu: http://img80.imageshack.us/img80/7043/bb437cz0.jpg Quote
albiemu Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 TRZYMASZ MNIE W SWOJEJ CIEPŁEJ DŁONI KTÓRA JEST MYM BEZPIECZNYM DOMEM PROSZĘ NIECH DŁOŃ ME CIERPIENIE ZASŁONI NIE CHCĘ BYĆ BOKSU ROZTRZĘSIONYM CHŁODEM MOJE ŻYCIE WODĄ POMIĘDZY TWOIMI PALCAMI WIĘC UFAM ŻE TWA DŁOŃ UDŹWIGNIE MOJE ŻYCIE MOJA PRZYSZŁOŚĆ JEST WCIĄŻ BIAŁYMI STRONAMI BĄDŹ STRON SERCA NARRATOREM I ODBIERZ ZŁY SEN SKRYCIE.... Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Kasia normalnie kiedys cos Ci zrobie za to szarpanie moimi uczuciami Quote
agnes_czy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Meldujemy się znowu, o 3 dni starsze i mądrzejsze :p Już coraz częściej udaje nam się to, co trzeba zostawić na polku. Panienki mają już całą gromadę koleżanek, takich 2-3- klasistek, które nie dość, że oblegają nas na podwórku, to jeszcze odwiedzają Bonnie i Bambi w domu. Bambsi to nawet się podoba, bo ona jest wielka / tzn. malutka, ale wielka/ pieszczocha i nic sobie nie robi z przechodzenia z rąk do rąk. Bonnie natomiast, jak tylko usłyszy z daleka "dzieńdooooobryyyyy", to zwiewa w najwyższą trawę i sie chowa. Ale nie wytrzymuje i co chwila podbiega sprawdzić, czy małej nie dzieje się krzywda. Na spacerze to Bonnie uważa, żeby mała się nie zgubiła. W ogóle Bonnie i Bambi są nierozłączne: starsza cudnie się małą opiekuje i cudnie się z nią bawi: tak delikatnie ja podgryza. A Bambie dodaje Bonnie odwagi: jak mała podstawia brzuszek do miazianie, to Bonnie też, jak mała jest na łóżku, to Bonnie też :lol:. Bambi i Bonnie z koleżankami :lol: Bambi i Bubo (8 tyg.) Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :D zdjecia z kicia super z kolezankami tez ;) wiecie ze dzieki Agnes szczeniaczki maja lepszy start w zycie ale nie tylko dzieki temu ze uratowała im zycie zabierajac je do siebie ale tez przez to ze sa przyzwyczajone do kotow dzieki temu łatwiej o adopcje... Quote
Neczka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 śliczna Bambi :loveu: szukamy domku... :) Quote
agnes_czy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ja chciałam zgłosić reklamację :roll: czy jesteście pewni, że to, co ja wzięłam to pieski, a nie, na przykład jakieś cielątka albo inne przeżuwacze? Dlaczego w instrukcji obsługi nie było: Karmić trawą??? Patrz tu: Pieski to, czy krówki??? Quote
ewatr Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='agnes_czy'] Dlaczego w instrukcji obsługi nie było: Karmić trawą??? Patrz tu: Pieski to, czy krówki??? hihihi a Ty Cioteczko to myslałaś ze ino kotki trawkę wtranżalają ? Bo ja na wybiegu u kotków podgladalam i stad wiem :evil_lol: ze im doniczki z trawka specjalna stawiacie .......;) Quote
Recommended Posts