Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ja bym Wam dzisiaj tego brzuchala pokazała, to byście nie uwierzyli, że to ten sam pies :lol:. Ważymy już sobie 1,65 kg, czyli całe 30 dkg nam przybyło, apetyt dopisuje aż za bardzo, miski trzeba chować i jak tak dalej pójdzie to z Bambi gruba baba wyrośnie ;).
Wszystko ok, ale synergal jeszcze przez tydzień ma dostawać.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnes_czy napisał(a):
Jak ja bym Wam dzisiaj tego brzuchala pokazała, to byście nie uwierzyli, że to ten sam pies :lol:.

A co Cie powstrzymuje :evil_lol: bierz aparat i wstawiaj zdjecia :eviltong:;)

Posted

TRZYMASZ MNIE W SWOJEJ CIEPŁEJ DŁONI
KTÓRA JEST MYM BEZPIECZNYM DOMEM
PROSZĘ NIECH DŁOŃ ME CIERPIENIE ZASŁONI
NIE CHCĘ BYĆ BOKSU ROZTRZĘSIONYM CHŁODEM
MOJE ŻYCIE WODĄ POMIĘDZY TWOIMI PALCAMI
WIĘC UFAM ŻE TWA DŁOŃ UDŹWIGNIE MOJE ŻYCIE
MOJA PRZYSZŁOŚĆ JEST WCIĄŻ BIAŁYMI STRONAMI
BĄDŹ STRON SERCA NARRATOREM I ODBIERZ ZŁY SEN SKRYCIE....

Posted

Meldujemy się znowu, o 3 dni starsze i mądrzejsze :p Już coraz częściej udaje nam się to, co trzeba zostawić na polku.
Panienki mają już całą gromadę koleżanek, takich 2-3- klasistek, które nie dość, że oblegają nas na podwórku, to jeszcze odwiedzają Bonnie i Bambi w domu. Bambsi to nawet się podoba, bo ona jest wielka / tzn. malutka, ale wielka/ pieszczocha i nic sobie nie robi z przechodzenia z rąk do rąk. Bonnie natomiast, jak tylko usłyszy z daleka "dzieńdooooobryyyyy", to zwiewa w najwyższą trawę i sie chowa. Ale nie wytrzymuje i co chwila podbiega sprawdzić, czy małej nie dzieje się krzywda. Na spacerze to Bonnie uważa, żeby mała się nie zgubiła. W ogóle Bonnie i Bambi są nierozłączne: starsza cudnie się małą opiekuje i cudnie się z nią bawi: tak delikatnie ja podgryza. A Bambie dodaje Bonnie odwagi: jak mała podstawia brzuszek do miazianie, to Bonnie też, jak mała jest na łóżku, to Bonnie też :lol:.

Bambi i Bonnie z koleżankami :lol:

Bambi i Bubo (8 tyg.)

Posted

:D zdjecia z kicia super z kolezankami tez ;) wiecie ze dzieki Agnes szczeniaczki maja lepszy start w zycie ale nie tylko dzieki temu ze uratowała im zycie zabierajac je do siebie ale tez przez to ze sa przyzwyczajone do kotow dzieki temu łatwiej o adopcje...

Posted

[quote name='agnes_czy'] Dlaczego w instrukcji obsługi nie było: Karmić trawą???

Patrz tu: Pieski to, czy krówki???

hihihi a Ty Cioteczko to myslałaś ze ino kotki trawkę wtranżalają ?
Bo ja na wybiegu u kotków podgladalam i stad wiem :evil_lol: ze im doniczki z trawka specjalna stawiacie .......;)