Neczka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Wieczorem muszę edytować 1 post. Bambisia już jest zdrowa :):) Co tam u suczuniek ? Quote
agnes_czy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 No i po co było tak krzyczeć :cool3: Przyjechali ludzie, porwali Bambisię :roll: A my z Bonnie siedzimy i płaczemy :placz: Quote
SZPiLKA23 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :o .... :multi: cudddnie :) aaa wiecej wiesci mozna??;) Quote
Neczka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 :multi::multi: skąd, gdzie, jak ? :multi: czekamy na szczegóły :eviltong: Quote
agnes_czy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Malutka pojechała do Łańcuta, do bardzo miłej rodziny z dwoma grzecznymi chłopcami. Bambi to lgnie do każdego, ale nawet Bonnie spodobali się chłopcy, nie dość, że dawała sie głaskać, to nawet nosić na rękach. Będzie miała dom z tarasem i własny ogródek. Jeśli będzie.... Bo na razie Bonnie bardzo płacze i jej szuka, a Bambi pewnie też :(. A ja czuję się fatalnie: jak mogłam takie świństwo im zrobić :shake: One były tak bardzo zżyte... Po cichutku liczę, że może ci państwo sie złamią i jutro przyjadą po Bonnie, bo juz sie trochę łamali, czy nie brać ich obu. Dzwonili też do sąsiada i przyjaciela, żeby go namówić, ale go nie zastali. Kciuki kciuki kciuki baaaaaaaaardzo potrzebne!!!!!!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Trzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzymam mooooooooooooooooooooocno !!!!!!!!! Quote
Neczka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: żeby tylko wzięli też Bonnie.. Quote
ewatr Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Brawo maluszku :multi::multi::multi: oby jeszcze drugiej sunieczce sie poszczęsciło :p Quote
agnes_czy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Maleństwo ponoć nieźle sobie radzi, nie ma czasu tęsknić, bo ma dużo roboty z poznawaniem nowych kątów i dużo rąk do głaskania. Już zajęła łóżko i ani myśli korzystać z jakichś tam kojców. Apetyt wrócił na tyle, że powyjadała kurczaczka, ryż pozostawiając ryż domownikom :lol: Quote
Neczka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 :D cwaniara:razz: wiem, że pytam o to przy każdym piesku, ale... BĘDĄ FOTKI ?? :roll::lol: Quote
Neczka Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 nie chcę ponaglać, aleee... :evil_lol::evil_lol: jaktam ?:diabloti: Quote
Recommended Posts